Fleur je tuin op met deze design tuinmeubelen

Geplaatst door

Hoewel het momenteel nog vaker regent dan dat de zon schijnt, komt de lente wel degelijk dichterbij. Op een droge dag in maart kan je jouw tuin alvast lenteklaar maken. Denk aan onkruid verwijderen, bloemen planten en het gras maaien. Ook de tuinmeubelen kunnen weer stilaan naar buiten. Zijn jouw huidige tuinmeubelen aan vervanging toe? Dan is het wellicht een goed idee om eens naar deze design tuinmeubelen te kijken. Met deze drie tuinmeubelen fleur je jouw tuin komende zomer helemaal op!

dedon swingrest lounger

1. Design tuinmeubelen: Extremis Romeo en Juliet tuinbank

Als eerste viel mijn oog op deze prachtige Romeo en Juliet tuinbank van het merk Extremis. Het idee achter de bank is net zo mooi als het liefdesverhaal van Romeo en Julia. Beide bomen in de plantenbak zijn namelijk voorbestemd om bij elkaar te blijven, zonder echt samen te zijn. De ruimte tussen de bomen biedt een fijne plek om even heerlijk te ontspannen met een drankje of een boek. De tuinbank is gemaakt van Jatoba Hardhout en wordt geleverd met twee binnen potten en twee buiten potten. De bank is vrij groot dus je moet er wel voldoende ruimte voor hebben. Maar als je er plaats voor hebt, dan heb je met deze Romeo en Juliet tuinbank in ieder geval een eyecatcher in jouw tuin!

extremis romeo en juliet tuinbank

2. Carl Hansen & Son BK13 outdoor schommelbank

Ook met de Carl Hansen & Son outdoor schommelbank heb je een prachtige blikvanger in jouw tuin. Deze bank lijkt me echt heerlijk om in te schommelen terwijl het zonnetje op mijn gezicht schijnt! De schommelbank maakt onderdeel uit van een mooie outdoor serie die de Deense ontwerper Bodil Kjær in 1959 ontwierp. De duurzame bank van teakhout kan zowel binnen als buiten worden geplaatst. Ze is bestand tegen barre weersomstandigheden, wat erg handig is in België, en biedt een superieur comfort. Er zijn ook speciale kussens verkrijgbaar die het zitcomfort nog vergroten en waarmee je de bank helemaal af maakt. Deze kussens zijn gemaakt van weerbestendig Sunbrella materiaal, fijn dat hierover is nagedacht!

carl hansen & son schommelbank

 

3. DEDON Swingrest lounger

Last but not least: de DEDON Swingrest lounger. Wat een heerlijke lounger is dit! Als je hier niet lekker in kunt relaxen in de zomer, dan weet ik het ook niet meer. Het is een ruime, bijna paradijselijke lounger, die je zowel kunt ophangen (bv. aan een boom) als staand kunt neerzetten. Met deze parel hoef je geen vliegtuig meer te nemen, je kunt immers genieten van vakantie in je eigen tuin! De lounger is compleet met een comfortabel rond matras en tien decoratieve kussens. Deze zijn waterafstotend, UV-bestendig, vlekbestendig, sneldrogend en gemakkelijk te onderhouden. 

Swingrest is trouwens geweven van het unieke zelf-ontwikkelde DEDON fiber dat recycleerbaar, brandveilig en volledig weerbestendig is. Hiervoor zijn traditionele Filipijnse weeftechnieken gebruikt door vakmensen op het Filipijnse eiland Cebu, waar exclusief DEDON geproduceerd wordt. Het authentieke handwerk is dus uniek aan dit merk!

dedon swingrest lounge

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: 3 x mooie ronde design salontafels

3 reacties

Reacties zijn gesloten.