Rituals winter limited edition 2019: The Ritual of Tsuru

Geplaatst door

Persbericht – Rituals introduceert een nieuwe limited edition: The Ritual of Tsuru. Rituals gaat voor deze feestelijke wintercollectie opnieuw de samenwerking aan met het Rijksmuseum; eerder dit jaar lanceerden zij samen de exclusieve Amsterdam Collection. De nieuwe limited edition collectie – geïnspireerd door een antieke, met de hand beschilderde kimono uit het Rijksmuseum – is verpakt in warm rood en vreugdevol goud met een afbeelding van een Japanse kraanvogel.

Volgens een Japanse legende leefde de elegante kraanvogel – in Japan ‘Tsuru’ genoemd – wel 1.000 jaar. Daarmee stond ze symbool voor vrede en welvaart. Met The Ritual of Tsuru deel je deze ‘geluksvogel’ met de mensen waarvan je houdt. Je wenst ze hiermee een goede gezondheid en een leven vol vreugde toe. De geur die in deze collectie centraal staat is kuro matsu, de Japanse zwarte den.

the ritual of tsuru

 

The Ritual of Tsuru collectie

Geef alle momenten onder de douche een gouden randje met de Foaming Shower Gel die de huid voedt en de zintuigen verrast. Of reinig en verzorg de huid met de Shower Oil die bij contact met water verandert in een zijdezacht schuim. De luxe Body Scrub van deze limited edition exfolieert, voedt en hydrateert de huid en stimuleert alle zintuigen. De scrub bevat goudkleurige scrubdeeltjes voor een stralende gloed. Dankzij de zachte crèmetextuur glijdt de scrub gemakkelijk over de huid terwijl de scrubdeeltjes de huid exfoliëren en vernieuwen.

Een bad wordt een luxe ervaring met de rood met gouden Bath Bomb. De kleine gouden deeltjes zijn niet zichtbaar met het blote oog, maar laten de huid op een subtiele manier stralen. Het douche- of badritueel is compleet met de diep hydraterende, rijke Body Cream die de natuurlijke gloed van de huid naar bovenhaalt. 

the ritual of tsuru collectie

De Scented Candle creëert een gevoel van luxe en vreugde in je interieur. De betoverende geurnoten van den zorgen voor een warme, feestelijke sfeer. Versterk en verleng de geurbeleving met de bijpassende Fragrance Sticks. De keuken of badkamer krijgt een luxe touch met de verzorgende Kitchen Set bestaande uit de Hand Wash en Hand Balm. De handzeep reinigt de handen en laat de huid stralen en de handbalsem voedt de huid diep.

ritual of tsuru geurkaars geurstokjes

Verwarm jezelf van binnenuit met de Organic Chai Tea, die een feestelijke geur en rijke smaak heeft. De thee bevat verwarmende ingrediënten zoals kurkuma, zoethoutwortel, kaneel en gember. Verwen je dierbaren of jezelf met de Gift Set: de doucheschuim, bodycrème, geurkaars en bruisbal van The Ritual of Tsuru verpakt in een luxe bewaardoos.

ritual of tsuru gift set

The Ritual of Tsuru is vanaf 30 september 2019 verkrijgbaar bij Rituals Cosmetics-winkels en Rituals.com. 

Mijn ervaring

Wie mij al langer volgt, weet dat ik gek ben op Rituals. En al helemaal op hun limited editions. Ook dit keer ben ik weer enthousiast over de collectie. De producten zien er niet alleen prachtig uit, maar de warme en winterse geur is ook heerlijk. Inmiddels heb ik dan ook de douche foam en body cream in huis, en geniet ik iedere avond van mijn kleine me time momentje in de badkamer.

Wat ik jammer vind is dat de geur van de douche foam vrij snel vervliegt. Dat is eigenlijk iets wat ik niet gewend ben van andere Rituals douche foams. Gelukkig heb ik ook de body cream waardoor de geur langer blijft hangen. De douche foam heeft wel een mooie gouden kleur die je al helemaal in kerststemming brengt, heel leuk! Mocht je nog op zoek zijn naar heerlijke verzorgingsproducten om jezelf of iemand anders cadeau te doen, dan kan ik je zeker aanraden om eens naar deze collectie te gaan kijken!

rituals the ritual of tsuru

Wat vind jij van The Ritual of Tsuru collectie?

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Rituals The Ritual of Namasté Purifying Charcaol Wonder Mask

3 reacties

  1. O, wat hou ik ontsetend veel van deze merk.
    2-maand geleden heb ik nog zo een geschenkbox van mijn man gekregen omdat we 7 jaar getrouw zijn.
    Daar kan hij me altijd plezier mee doen.
    Ik ga dan ook deze eens aan kopen, reuze benieuwd naar de geur.

  2. O dat ziet er een mooie collectie uit zeg! Ik ben ook grote fan van Rituals, dus ga dit wel eens laten vallen bij het lief 😉

Reacties zijn gesloten.