5 x leuke gezinsuitstapjes met warm weer

Geplaatst door
Genieten jullie ook van deze prachtige lentedagen? Ik alvast wel! Stiekem kan ik niet wachten tot het terug zomer is en we volop van het warme weer kunnen genieten. Gezien een zwembad in de tuin niet voor iedereen mogelijk is, ben ik op zoek gegaan naar andere leuke en verkoelende alternatieven. Als het in de zomer 30 graden wordt, dan wil je natuurlijk nog iets anders doen dan alleen maar in de zon liggen. Hier 5 leuke gezinsuitstapjes die je met warm weer kan doen!
 

1. EEN DAGJE NAAR ZEE

Dit is bij mooi weer één van de populairste gezinsuitstapjes: een dagje naar zee. Relaxen op het strand, wandelen op de dijk, een lekker ijsje eten, met een gocart rijden, shoppen… Aan zee is er genoeg te doen. Het is ook de ideale gezinsuitstap als je kinderen hebt. 
 
2. NAAR HET ZWEMBAD
 
Op een warme zomerdag is het heerlijk om verkoeling op te zoeken in het zwembad en dan liefst een buiten zwembad. Heerlijk op je handdoek liggen in het zonnetje en af en toe een plons in het water om lekker af te koelen. En de kinderen? Die kunnen ondertussen leuk spelen in het zwembad. Eén van de leukste gezinsuitstapjes!
 
3. EEN DAGJE PRETPARK
 
In een pretpark kan zowel jong als oud plezier beleven. Wat denk je van een dagje Bobbejaanland of Walibi? Voor de kleintjes onder ons zijn pretparken zoals Boudewijn Seapark of Plopsaland dan weer heel leuk. Op een écht warme dag is een attractiepark met water natuurlijk ook ontzettend leuk, zo heb je meteen wat verfrissing.
 
Tip: Heb je nog zwemkleding nodig voor één van deze uitstapjes? Bij Stoerekindjes vind je UV zwemkleding voor baby’s, kinderen en volwassenen. Zo kan je je benodigdheden meteen voor het hele gezin shoppen! 
 
4. NAAR HET BOS
 
Als je ergens goed kan afkoelen bij warm weer, dan is het wel het bos. Heerlijk, die schaduw onder de bomen in het bos! Je kan er ook spelen met water als je dat leuk vindt, bijvoorbeeld met een paar flessen water of een waterpistool. Maar het is ook zalig om er gewoon even rustig te wandelen.
 
5. NAAR DE DIERENTUIN
 
In Vlaanderen zijn er heel wat dierentuinen te vinden. Kleine en grote dierentuinen met leuke speeltuinen erbij waarin de kinderen lekker kunnen ravotten. Denk maar aan Planckendael, de Zoo van Antwerpen of Pairi Daiza. Er is voor ieder wat wils. En afsluiten? Dat doe je met een lekker fris ijsje!
 
Welke uitstapjes vind jij het leukste om te doen als het zonnetje schijnt?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

3 reacties

  1. Wandelen in het bos,vind ik heerlijk,veel schaduw en extra zuurstof,meer heeft een mens niet nodig )-:

  2. Leuke uitstapjes..
    Soms vind ik dat super moeilijk als je maar een kindje hebt.
    Meestal doen we iets voor hem en dan ook dingen voor ons zelf.
    En zo is iedereen te vrede..

Reacties zijn gesloten.