5 redenen waarom je nog een kaartje moet versturen

Geplaatst door
Het wordt vaak gezegd: een cadeautje geven is nog leuker dan een cadeautje krijgen. Hetzelfde geldt voor een persoonlijk kaartje. Stuur eens een zelfgemaakt kaartje naar je vriendin die net een nieuwe job heeft en wens haar succes. Of naar een familielid die even door een zware periode gaat. Een kaartje sturen is een klein gebaar wat veel kan betekenen voor iemand. 
 

1. HET IS VERRASSEND

Je ontvangt heus niet iedere dag een kaart in de brievenbus, terwijl het eigenlijk ontzettend leuk is om een kaartje te krijgen. Maak daarom eens een mooi wenskaartje, steek het in de bus en verras iemand bijzonder met een persoonlijke boodschap. Tip: je kan kaarten laten drukken bij drukland.nl.
 
2. HET IS PERSOONLIJK
 
Vandaag de dag wordt alles via WhatsApp besproken, daarom is het des te specialer om eens via de post een persoonlijke boodschap over te brengen. Het betekent dat je er de tijd voor hebt genomen en je maakt het hierdoor extra persoonlijk.
 
3. JE HEBT ER MOEITE IN GESTOKEN
 
Een zelfgemaakte kaart laat zien dat je de moeite hebt genomen om een kaart te maken en te versturen. Het maakt niet zozeer uit wat je er juist opzet en naar wie je de kaart verstuurt. Het gaat om het idee en er is niemand die het niet leuk vindt om een kaartje te krijgen.
4. HET IS EEN TASTBARE HERINNERING
 
Een appje stuur je heel snel en binnen no-time ben je het weer vergeten. Meestal betekent het eigenlijk niets. Een kaartje daarentegen is een tastbare herinnering. Kaartjes worden vaak in de woonkamer opgehangen zodat men er altijd naar kan kijken. Een kaartje is dus veel waardevoller dan een appje of e-mail.
 
5. DOE HET ZOMAAR
 
Je hebt zeker geen belangrijke reden nodig om iemand blij te maken met een leuk en persoonlijk kaartje. Ook als je nog maar net bij je mama bent langs geweest of je beste vriendin pas binnen enkele maanden jarig is, kan je gewoon een kaartje sturen. Beter nog: spontane kaartjes zijn de leukste kaartjes om te krijgen!
 
Wanneer heb jij voor het laatst een zelfgemaakt kaartje verstuurd?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

2 reacties

  1. Zelf kaartjes maken laat ik liever aan een beter knutselaar over (geloof mij, aan knutselen heb ik een broertje dood), maar ik stuur heel graag kaartjes uit. Zelf doe ik dat nog steeds en als het van mij afhangt stop ik er ook niet mee. Veel te leuk toch?

  2. Ik ben altijd wel van een kaartje schrijven voor een verjaardag of wanneer iemand dit nodig kan hebben! Vandaag heb ik ook snailmail ontvangen, echt zo tof!

Reacties zijn gesloten.