Bescherm je huid tegen de zon met Uriage!

Geplaatst door
Hebben jullie afgelopen weekend ook zo genoten van het mooie weer? Ik alvast wel! De komende dagen krijgen we nog meer zomers weer dus dat wordt superleuk. Wanneer je naar buiten gaat is het wel belangrijk dat je je huid goed beschermt tegen de zon. Zeker met een bleke huid (zoals de mijne) verbrand je snel en dat wil je natuurlijk vermijden. Van Newpharma kreeg ik een pakketje opgestuurd met enkele Uriage zonneproducten en die heb ik met veel plezier getest. Ben je benieuwd wat ik van de producten vind? Lees dan snel verder.
 
uriage bariesun after sun spray fluid

Uriage Bariésun SPF50+ Ultra Licht Fluid – € 12,95 (30 ml)
uriage bariesun fluide SPF50
Deze lichte ongeparfumeerde fluid werd speciaal samengesteld voor de gevoelige huid en beschermt in hoge mate tegen UVA, UVB en vrije radicalen. De ultravloeibare, waterbestendige textuur smeert makkelijk uit, trekt snel in, voelt droog aan (niet vet) en laat geen witte strepen achter op de huid. Door het handige zakformaat past deze fluid perfect in je handtas waardoor je hem op ieder moment kunt aanbrengen.
 
De belangrijkste ingrediënten zijn UVA / UVB-filtercomplex, vitamine C en E, thermaal water van Uriage en aquaspongines (intens hydraterend). Dit product bevat geen parfum, is hypoallergeen en niet comedogeen (verstopt de poriën niet). 
 
Mijn bleke huid heeft een hoge bescherming nodig dus SPF50 is absoluut een must. Toch gebeurt het regelmatig dat SPF50 nog niet voldoende is en mijn gezicht alsnog verbrand. Dit is gelukkig niet het geval met deze Uriage fluid. Gisteren heb ik een zonnige wandeling gemaakt en toen ik thuiskwam was ik enorm verrast dat mijn gezicht niet verbrand was. Uriage belooft een hoge bescherming en maakt zijn beloftes dus helemaal waar. Daar word ik blij van! 
 
Uriage Bariésun Spray SPF50+ – € 21,90 (200 ml)
 
uriage bariesun spray SPF50
Niet alleen ons gezicht heeft een goede bescherming nodig, maar ook ons lichaam moet goed worden ingesmeerd. Daarvoor gebruik ik de Uriage Bariésun Spray. Net als de fluid biedt deze spray een zeer hoge bescherming en is hij geschikt voor de gevoelige huid. De vloeibare, waterbestendige textuur is heel makkelijk aan te brengen en trekt snel in. Sowieso vind ik sprays super handig omdat je het product dan gericht kunt aanbrengen en er minder inhoud verloren gaat. Je kunt deze spray voor je gezicht en lichaam gebruiken. 
 
De belangrijkste ingrediënten zijn hetzelfde als bij de fluid. De spray bevat geen parfum, is alcoholvrij, hypoallergeen en niet comedogeen (verstopt de poriën niet). 
 
Ook over de Uriage spray ben ik heel tevreden. De hoge bescherming zorgt ervoor dat ik niet verbrand en dat is natuurlijk waar het allemaal om draait. Deze spray is ook geschikt voor baby’s / kinderen en dat vind ik erg handig om Lara mee in te smeren. Ondanks dat ze eigenlijk altijd in de schaduw ligt, vind ik het toch fijn om haar een beetje in te smeren. Beter teveel beschermen dan te weinig. Zo’n spray is echt ideaal om te gebruiken bij kinderen. Het insmeren gaat toch wat sneller dan bij een crème.
 
uriage bariesun spray SPF50
 
Uriage Bariésun Kalmerende Verfrissende Mist After Sun Spray
€ 16,90 (150 ml)
 
uriage bariesun after sun
 
Of je nu verbrand bent of niet, na het zonnen is het belangrijk om een goede after sun te gebruiken. Hoe je het ook draait of keert, je huid is toch blootgesteld aan de zon en dan is het een goed idee om een after sun te smeren. Na het zonnen voelt mijn huid soms wat trekkerig aan en met een after sun is dat gevoel meteen verdwenen. 
 
De Uriage after sun spray verfrist, kalmeert en rehydrateert onmiddellijk de huid die door de zon is aangetast dankzij zijn hoge gehalte aan verzachtende en hydraterende bestanddelen. Ook hier vind ik de spray erg handig omdat je gericht kunt nevelen en niet per se hoeft in te wrijven op een pijnlijke, verbrande huid. 
 
In tegenstelling tot de andere zonneproducten bevat de Uriage after sun een subtiel parfum. Het is een heerlijke zomerse geur, I love it! Mocht je graag parfum vermijden, dan weet je dat. De after sun is wel hypoallergeen.
 
uriage bariesun aftersun
 
Ik ben heel tevreden over de Uriage zonneproducten en ik kan ze dan ook zeker aanraden. In het bijzonder voor bleke huidjes die net als ik snel verbranden. Tip: bij Newpharma is er momenteel korting op deze producten. Ben je nog op zoek naar een goede zonbescherming? Neem dan zeker een kijkje in de webshop!
 
Wat denk jij van deze producten? Bescherm jij je huid goed tegen de zon?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

5 reacties

  1. Lijken mij ook fijne producten! Mijn gezicht bescherm ik bijna altijd wel met een SPF. Mijn lichaam minder omdat die nauwelijks in de zon komt, zo een spray lijkt mij ook ideaal!

  2. Oh dit lijken mij wel goede producten en handig dat je ze online kunt bestellen 🙂 x

Reacties zijn gesloten.