Mijn lifestyle favorieten van dit moment

Geplaatst door
Vorige week heb ik een artikel geschreven over mijn beauty favorieten, vandaag is het de beurt aan mijn lifestyle favorieten van dit moment. Ik vertel jullie welke serie ik bingewatch, wat ik graag drink en snoep, en welke leuke kaartjes en quotes ik heb ontdekt. Kijk je mee?
 
emergency cards 28 postkaarten voor noodgevallen

NETFLIX ORIGINAL SERIE: ONE DAY AT A TIME 
 
Deze Amerikaanse comedy serie gaat over een Cubaans-Amerikaans gezin dat in Los Angeles woont. Een veteraan alleenstaande moeder zorgt voor haar tienerdochter en jongere zoon, samen met haar Cubaanse moeder. In de serie komen belangrijke zaken aan bod waarmee latino’s in de Verenigde Staten te maken krijgen, maar dan met een flinke dosis humor. Het is een leuke en luchtige feel good serie waarbij je weinig hoeft na te denken en daar kan ik op dit moment enorm van genieten. Oh, en de typische latino muziek maakt mijn dag helemaal goed! 
 
one day at a time netflix
 
EMERGENCY CARDS: 28 POSTKAARTEN OM OP TE STUREN BIJ NOODGEVALLEN 
 
Ben je een verjaardag vergeten? Heb je een mijlpaal in je relatie over het hoofd gezien? Of wil je die huilende vriendin op een leuke manier troosten? The Emergency Cards bieden de oplossing! Elise De Rijck, die je misschien kent van de Bucketlist boeken, ontwierp 28 postkaarten en quotes voor elke gelegenheid: verjaardagen, Moederdag en Vaderdag, Valentijn, zomaar… Naast de leuke kaartjes vind je ook leuke, grappige en inspirerende quotes. Je kunt ze gebruiken om op te sturen, om in te lijsten of als bladwijzer, voor jezelf of iemand anders. Extra leuk: het zijn pastelkleurige kaartjes en dat vind ik ontzettend mooi! The Emergency Cards kosten € 9.99 en zijn o.a. te koop bij Bol.com.
 
emergency cards 28 postkaarten voor noodgevallen

 

emergency cards 28 postkaarten voor noodgevallen

 

LORD NELSON HERBAL INFUSION MINT MOROCCAN STYLE (LIDL)
 
Ik ben gek op thee! Zeker op koude dagen drink ik de ene tas thee na de andere. Meestal drink ik groene thee met een smaakje, maar sinds kort is deze kruidige muntthee van Lidl mijn favoriet. Ik vind de combinatie van kruidig en fris verrassend lekker, het is eens iets anders. Een doosje met 20 zakjes kost € 1.79, ook nog eens budget dus.

lord nelson herbal infusion mint moroccan style thee lidl

 

MILKA DAIM & OREO PAASEITJES
 
In mijn plog van vorige week konden jullie al zien dat ik Milka paaseitjes had gekocht. Mijn favoriete smaken zijn Daim en Oreo, zo lekker! Ik ben echt verslaafd aan deze paaseitjes. Iedere keer dat ik naar het Kruidvat ga, kan ik het niet laten om een paar zakjes te kopen (en vervolgens allemaal op te eten). Op de één of andere manier smaakt chocolade in de vorm van paaseitjes gewoon nog lekkerder, haha!
 
milka daim oreo paaseitjes

 

Wat vind jij van mijn favorieten? Ben jij ook zo gek op paaseitjes?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

6 reacties

  1. Oh, heerlijk het water loopt me al in de mond. Ik ben gek op paaseitjes! Eet me het hele paasweekend me er altijd klem aan. Die kaartjes zijn trouwens echt super schattig!

  2. De thee lijkt me erg lekker! Op moment drink ik nu vaak Minty Morocco van Pickwick maar die van Lidl zal vast ook erg lekker zijn 🙂

Reacties zijn gesloten.