Rituals Summer Limited Edition 2018 – The Ritual of Banyu

Geplaatst door
Ik deel niet vaak persberichten, alleen als ik ergens heel enthousiast over ben. Het persbericht over de nieuwe Rituals summer limited edition is er zo eentje. Mocht je het nog niet weten: ik ben gek op Rituals en al helemaal op hun limited editions!

The Ritual of Banyu is geïnspireerd op een eeuwenoude Balinese ceremonie en brengt een eerbetoon aan de krachtige helende eigenschappen van water. Deze nieuwe limited edition collectie staat in het teken van water als de stromende wijsheid van het leven en de manier waarop de natuur lichaam, geest en ziel reinigt. Het helpt bij het loslaten van je dagelijkse fysieke en spirituele zorgen. Geniet onder de douche van reuzenkelp en Balinees zeezout en laat je omarmen door deze intens voedende producten.
rituals summer limited edition the ritual of banyu

De geur van de collectie is een combinatie van zuiverend zeezout met revitaliserende mineralen uit kelp voor een fris, zomers gevoel. Balinees zeezout heeft een natuurlijk zuiverende werking en is rijk aan essentiële mineralen. Kelp is rijk aan vitaminen en staat bekend om de kalmerende werking op de huid. Het wordt vaak gebruikt om de huid een gezonde glans te geven.
De body scrub gebaseerd op Balinees zeezout verwijdert op een zachte manier dode huidcellen. Gebruik dit product één of twee keer per week, voor een stralende, zijdezachte huid. De zachte foaming shower gel zorgt voor de ultieme douche-ervaring. Deze doucheschuim combineert de zuiverende werking van Balinees zeezout met de revitaliserende en hydraterende eigenschappen van kelpmineralen. De frisse, zilte geur laat je even wegdromen naar tropisch Bali. In de zomer heeft de huid extra vocht nodig. De revitaliserende, verzachtende en verfrissende body cream is geschikt voor elk huidtype. Door de hydraterende en verkoelende werking kan het product ook als aftersun worden gebruikt.
Een speciaal product in de summer limited edition collectie is het verzachtende en verkwikkende splash mask. Het heeft een verfrissend effect wanneer je met natuurproducten geïnfuseerd water op het gezicht gooit. Dit gezichtsmasker is rijk aan verschillende extracten die de huid laten stralen, verhelderen en in evenwicht brengen. Een heerlijke en snelle manier om de huid binnen korte tijd te verfrissen en te hydrateren. Tip: voor het beste resultaat, gebruik dit masker één keer per week als onderdeel van je Rituals Skin Care routine.
 
rituals summer limited edition the ritual of banyu
Een ander nieuw product is de holy water drink bottle: een drinkfles met speciale edelstenen die je water verrijken. Edelstenen staan bekend om hun stimulerende en zuiverende werking. Ze helpen de kwaliteit van het kraanwater of gefilterde water te verbeteren. Door deze fles altijd bij je te hebben en er regelmatig uit te drinken, hydrateer je jezelf goed – op een stijlvolle manier. De fles is BPA-vrij en gemakkelijk te reinigen omdat het uit verschillende onderdelen bestaat die vaatwasserbestendig zijn.
De collectie bevat drie interieurproducten – de fragrance sticks, het Parfum d’Interieur en de Kitchen Set – die zorgen voor een bijzonder huiselijk gevoel. Gebruik de elegante Fragrance Sticks om je huis op een natuurlijke manier te stylen. Het parfum d’interieur hoef je slechts één keer te verstuiven om een kamer een frisse, zomerse geur te geven. Verzorg je handen met de Kitchen Set, die bestaat uit een hand balm en hand wash op basis van de zuiverende werking van Balinees zeezout en de revitaliserende eigenschappen van kelpmineralen.

rituals summer limited edition the ritual of banyu
Deze producten zijn vanaf april 2018 verkrijgbaar bij de Rituals winkels, geselecteerde warenhuizen en op Rituals.com.
Ben jij ook zo benieuwd naar deze geur?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

7 reacties

  1. Ik ben benieuwd naar deze geur. Ik heb een vaag vermoeden dat hij iets te fris voor me gaat zijn, maar ben wel alvast verliefd op de vormgeving. Staat vast prachtig in de badkamer. 🙂

  2. Ik lees graag persberichten, zo weet je ook wat er nieuw in de winkel komt! Zeker nieuwsgierig naar deze lijn, klinkt heerlijk!

  3. Ik heb de shower mousse net aangeschaft, maar ik ben tamelijk teleurgesteld over de geur….voor mij zelfs reukloos….nee, niet enthousiast

  4. Ik heb de geur ook eindelijk kunnen ruiken en ik ben enthousiast! Een paar producten heb ik gekocht en er staat een review ervan op mijn blog over de Banyu lijn!

Reacties zijn gesloten.