Airfryer: een echte musthave!

Geplaatst door
Wanneer je gezellig met je vriendinnen thee zit te drinken en alle dagelijkse bezigheden weer eens besproken worden, komen ook vaak dagelijkse bezigheden zoals koken aan bod. Niet ieders zijn hobby, maar dus wel een dagelijks terugkerend dingetje, of je dat nu leuk vindt of niet. Tegenwoordig komt dan ook vaak het gesprek op de airfryer. Dit apparaat is het keukenitem van dit moment. Veel mensen hebben er al eentje aangeschaft. Heb jij er nog geen of wil je meer gebruikmaken van je airfryer? Lees dan vooral even verder, hieronder heeft airfryer-verkoper voor jou alle punten op een rij gezet!
 
airfryer

FRITUURPAN OF AIRFRYER?
Een airfryer is een heteluchtfriteuse en is o.a. een alternatief voor de frituurpan. Aan het maken van frietjes en snacks in onze vertrouwde frituurpan zitten nogal wat nadelen. Al dat vet is niet erg gezond, daarnaast ruikt je huis de volgende dag nog naar frituur. En laten we dan vooral het schoonmaken van dat ding niet vergeten. Dat vindt niemand een leuk en prettig klusje. Wil jij genieten van lekkere frietjes en snacks op een gezonde manier, geen stank in je huis en geen vreselijk schoonmaakwerk? Dan is de airfryer de oplossing! Met dit toestel bereid je eten middels warme lucht. De combinatie van de hoge temperatuur en de gelijkmatigheid waarmee de lucht geblazen wordt, zorgt ervoor dat je kunt frituren. Er is geen olie nodig, dit zorgt ervoor dat je frietjes 80% minder vet bevatten in een frituurpan. 
 
GEMAK EN VERANTWOORD
 
Tegenwoordig werken vrouwen steeds meer, hebben ze een lekker druk sociaal leven en geen zin / tijd om weer uren in de keuken te staan. Wel wordt gezonder eten steeds hipper en worden mensen zich steeds meer bewust van wat ze in hun mond stoppen. Wil jij genieten van een diversiteit aan maaltijden die makkelijk te maken zijn, dan kan de airfryer jou ook daarbij helpen. Ja, je leest het goed. Dit handige keukenapparaat kan veel meer dan frituren. Je kunt er naast frituren ook bijvoorbeeld mee roosteren, bakken, braden en grillen. Wanneer je ’s morgens wakker wordt en zin hebt in een afgebakken Kaiser broodje, dan slinger je het apparaat even aan en 3 minuten later heb jij een perfect warm bruin Kaiser broodje. Tussen de middag genieten van een gekookt ei, toast of een hartige taart? De airfryer is je perfect maatje hiervoor! ’s Avonds heerlijke zoete aardappelfrietjes met een stukje zalm? Ook geen probleem meer. 
 
VOOR IEDEREEN
 
De airfryer is een heerlijk praktisch item dat in elke keuken gewaardeerd wordt. Ben jij erg culinair aangelegd, spendeer je graag uren in de keuken en knutsel je de meest ingewikkelde gerechten in elkaar? Ook hierbij kan de airfryer je helpen. Het is immers zoveel meer dan een hetelucht friteuse. Heb jij een gezin en rennen de kleine kinderen bij wijze van spreken nog rond je benen als jij aan het koken bent? Doe de aardappels heerlijk in de airfryer, alleen een keertje omschudden en verder heerlijk kleuren met je kids. 
 
airfryer
ZIJN ER DINGEN DIE NIET MOGELIJK ZIJN?
 
Zoals je ziet zijn de mogelijkheden eindeloos. Natuurlijk hoef je zelf niet allemaal te bedenken wat je in de airfryer kunt klaarmaken. Velen gingen je al voor en hebben al erg veel voor je uitgeprobeerd. Hartstikke makkelijk, er zijn volop sites en boeken met airfryer recepten. Hierin staat precies op welke temperatuur en hoelang een bepaald product in de airfryer moet. Struin rond en vind de heerlijkste airfryer recepten, doe je boodschappen en geniet ’s avonds van een heerlijke gezonde maaltijd. 
 
AIRFRYER XL OF NIET?
Ze zijn er in verschillende soorten en maten. Wil jij grotere hoeveelheden in één keer klaar kunnen maken of verschillende producten tegelijk, dan is de Philips airfryer xl perfect voor jou. Je kunt in de xl-versie tegelijk je frietjes en je snacks bakken. Vriendinnen op de borrel? Gooi het apparaat vol met de lekkerste snacks en de hele groep geniet tegelijk van een hapje. Wil je niet zoveel inhoud? Ook dan is er een passend maatje voor jou. De Philips airfryer heeft een perfect inhoud om je frietjes, aardappels of vlees te bereiden terwijl jij een heerlijke salade klaar maakt. De nieuwe modellen hoeven niet voor te verwarmen dus je tovert snel de heerlijkste gerechten op tafel.
 
PUUR GEMAK!
 
Even terug naar de frituurpan, en dan vooral naar het vervelende schoonmaakwerk. Het is echt een werkje wat vaak te lang uitgesteld wordt. Het is vast niet je favoriete schoonmaakklusje, maar o zo belangrijk. Met de airfryer heb je hier geen last van. Zowel van de airfryer xl versie als van de gewone versie kunnen de onderdelen die vies worden in de vaatwasser worden schoongemaakt. Hoe heerlijk is dat? Geen schoonmaakwerk met vet, maar gewoon hup de vaatwasser in! 
 
Gebruik jij een airfryer of zou je er graag één willen hebben?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

11 reacties

  1. Interessant artikel om te lezen ik heb geen airfryer maar het ziet er mij zeer handig uit!

  2. Wij hebben sinds kort een airfryer aangekocht omdat mijn mama haar galblaas kwijt is. Daar ze nu moet oppassen met vet etc. twijfelden we geen moment om die aan te schaffen. We vinden het alleen lastig om er naast frietjes en kroketjes iets in klaar te maken. Heb jij soms tips of sites met recepten voor in de airfryer?

  3. Nou ben ik helemaal niet zo van de verkooppraatjes, maar man wat is het een handig ding! Ik heb hem zelf niet, want ik houd gewoon meer van zelf koken, maar mijn schoonzusje maakt er de lekkerste dingen in klaar! Je kunt hele gerechten eruit toveren heb ik begrepen en zelfs quiches zijn in een handomdraai gemaakt. Top ding lijkt me!

  4. Ik wil supergraag een airfryer en ergens dit jaar komt er vast een mooie aanbieding voorbij waar ik voor zwicht. Ik heb al jaren geen frituurpan meer en mis hem op zich niet maar met feestjes is het wel handiger om borrelhapjes niet een oven te hoeven doen die eerst een half uur moet voorverwarmen…ideaal ding dus

  5. Handig, en dan vooral omdat je huis op deze manier niet naar 't frituur ruikt. Alleen durf ik me geen airfryer aan te schaffen uit schrik dat we dan veel te vaak frituursnacks zouden eten…

  6. Het lijkt me wel een erg handig apparaat maar of het nuttig is bij ons, wij maken nooit zelf frietjes (omdat de friettent hier in de buurt hartstikke lekkere frietjes verkoopt en de prijs valt ook nog wel mee). Maar ja je hoeft er natuurlijk niet alleen friet in klaar te maken. Oh het is nog zo'n groot twijfel punt 🙂

Reacties zijn gesloten.