Toffe nieuwe gadget: de sodastream spirit

Geplaatst door
Een sodastream spirit draagt bij aan jouw gezondheid. Hoe? De aanbevolen hoeveelheid water die je dagelijks moet drinken ligt ergens tussen de anderhalve en twee liter op een dag, als je intensief sport of als het erg warm is moet je zelfs nog meer drinken dan die hoeveelheid. Als je te weinig water drinkt, is dit vaak merkbaar aan je huid: die heeft baat bij het drinken van veel water dus als je dit niet doet zie je dit al snel. Ondanks dat het zo belangrijk is, hebben veel mensen toch moeite om iedere dag aan deze hoeveelheid te komen. Veel mensen houden niet zo van water omdat het nogal ‘saai’ smaakt, en fruitsappen en dergelijke tellen minder voor de dagelijkse hoeveelheid vocht omdat ze vaak erg veel suikers bevatten. Hierdoor komen veel mensen niet aan hun dagelijkse waterbehoefte. Voor deze mensen kan de nieuwe sodastream spirit een uitkomst zijn.
 
de sodastream spirit sodadrinks

WAT IS EEN SODASTREAM SPIRIT PRECIES?

Voor degenen die er nog nooit van gehoord hebben, een sodastream is een apparaat waarmee je je eigen bruiswater kan maken. Je kan de meegeleverde fles vullen met gewoon kraantjeswater, deze vervolgens aansluiten op het apparaat en daarna kiezen welke intensiteit van het bruisniveau, je kan het zo intens of zo mild maken als je het zelf wilt. Na het apparaat te hebben ingesteld, moet je even wachten en vervolgens heb je je zelfgemaakte bruiswater. Als je niet zo van gewoon bruiswater houdt, kan je eventueel achteraf nog een smaakje toevoegen om het nog wat lekkerder te maken. Er zijn verschillende modellen, waaronder de nieuwste: de sodastream spirit. De sodastream spirit heeft een vernieuwde look, dus is niet alleen een handig apparaat maar ook nog eens een meerwaarde voor je interieur. Ook kan je bij dit model niet alleen variëren in de intensiteit van het bruisniveau, maar je kan ook kiezen voor een light variant van een drankje of juist voor een variant met wat meer energie, geschikt voor sportliefhebbers bijvoorbeeld. Ook zijn er tientallen verschillende smaken beschikbaar die je in je sodastream spirit nog kan toevoegen aan je bruiswater: van aardbei tot limoen met munt, er is enorm veel variatie in de beschikbare smaken.
 
MILIEU

Behalve dat de sodastream kan helpen bij het bereiken van je dagelijkse behoefte aan water, kan dit bruisende apparaat ook een positief effect hebben op het milieu. Omdat je geen bruiswater of frisdrank meer uit plastic flessen hoeft te kopen, maar in plaats daarvan dezelfde fles hergebruikt voor de sodastream spirit, gebruik je minder plastic en hoef je bovendien niet steeds een hele lading zware flessen van de supermarkt mee naar je huis te slepen. Als water kan je gewoon kraantjeswater gebruiken, en een extra sodastream cilinder of flessen met extra smaakjes kan je gewoon via internet bestellen en makkelijk thuis laten bezorgen. Je hebt zelfs geen stroom nodig om de sodastream spirit te gebruiken, nog een pluspunt voor het milieu en een pluspunt voor je budget, een beetje op de energierekening besparen kan natuurlijk nooit kwaad. Ook is het gebruiken van een sodastream spirit op de lange termijn goedkoper dan het kopen van dure flessen frisdrank van A-merken in de supermarkt.
 
de sodastream spirit sodadrinks
GEZONDHEID
 
Zoals ik al zei maakt de sodastream het ‘leuker’ en dus makkelijker om aan je dagelijkse waterbehoefte te komen. Buiten dat, is het ook een stuk gezondere variant op normale frisdrank. De smaakjes bevatten veel minder suiker dan frisdranken uit de supermarkt, je kan zelfs kiezen voor een variant die helemaal geen suiker bevat om het nog gezonder te maken. Bovendien weet je bij een drankje van de sodastream spirit precies wat er allemaal in gaat, je hebt het tenslotte zelf gemaakt. Dus geen rare e-nummers waarvan je eigenlijk niet weet waar ze voor staan, geen belachelijke hoeveelheid suiker in je drankjes, maar een gezonde variant op de frisdrank uit de supermarkt.
 
SODASTREAM SPIRIT: FRAAIE TOEVOEGING AAN INTERIEUR
Alle bovengenoemde pluspunten terzijde, is de sodastream spirit natuurlijk ook gewoon een heel leuk hebbeding. Het kost wel wat, maar zeker de sodastream spirit koopt heb je ook een hele mooie toevoeging aan je interieur. Dit model heeft een moderne en strakke look die in iedere huisstijl wel thuis past. Het lijkt een flinke aankoop, maar op de lange termijn is het voordeliger, beter voor je gezondheid en ook nog eens stukken beter voor het milieu. Water drinken wordt hiermee een stuk leuker en ook lekkerder, er zijn genoeg beschikbare smaken dus er zit voor iedereen wel wat bij. Dus als je moeite hebt om iedere dag de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid water binnen te krijgen, is een sodastream spirit kopen wat mij betreft echt een uitkomst. 
 
de sodastream spirit sodadrinks
 
Drink jij genoeg water? Lijkt de sodastream spirit iets voor jou? 
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

9 reacties

  1. Is mij onbekend maar het ziet er verrukkelijk uit goed idee dit eens te proberen.

  2. Ik drink minimaal anderhalve liter water per dag, plus koffie en thee. Ik kom gemakkelijk aan de aanbevolen hoeveelheid en dus heb ik zo'n apparaat niet nodig, al kan ik wel geloven dat het mensen die niet graag water drinken, helpen kan. 🙂

  3. Drink niet veel water per dag maar de sodastream spirit lijkt mij een goed alternatief om te proberen super!!

  4. OMG Dit is echt oldskool! Wij hebben dus zo'n apparaat van vroeger nog! haha Wat leuk en handig 🙂 Ze zien er nu veel mooier uit zeg 🙂

Reacties zijn gesloten.