De leukste carnavalskleding voor 2017

Geplaatst door
Gastartikel – Ik moet toegeven dat ik een enorme fan ben van carnaval. Het is een moment dat je eindelijk uit je comfortzone kan stappen en kan beginnen met feestvieren. Niemand kijkt je gek aan als je als darth vader over straat loopt. Dit maakt carnaval extra magisch. Alleen het nadeel eraan is dat je elk jaar weer moet gaan nadenken over welke carnavalskleding trendy is. Het wordt helemaal lastig als je met het complete gezin verkleed wil gaan. Gelukkig heb ik nog een paar last minute tips voor je met de leukste verkleedkleding voor carnaval 2017! 
 
carnaval kleding 2017
LEUKE CARNAVALSKLEDING VOOR VADERS
Niet alleen mama gaat verkleed met carnaval, maar ook de vaders mogen helemaal losgaan. Een outfit die natuurlijk super stoer is het Darth Vader kostuum. Natuurlijk is dit stiekem ook de jeugdheld van papa, maar je zoon zal het ook geweldig vinden als je verkleed komt als zijn held. Natuurlijk kan je ook voor verkleedkleding kiezen die je zelf helemaal te gek vind. Wat dacht je van The Joker? Iedereen kent de fenomenale vertolking van Heath Ledger wel. Gelukkig kan jij hem nu naspelen met je eigen Joker outfit. 
 
VERKLEEDKLEDING VOOR DE KINDEREN
Voor papa heb je eindelijk een outfit gevonden en nu zoek je last minute nog carnavalskleding voor de kinderen. Voor je zoontje kan het heel simpel zijn met een Captain America Schild. Dit stoere schild hoort bij zijn favoriete superheld en je geeft hem meteen de dag van zijn leven. Waarschijnlijk zal hij ook nog na carnaval met het schild spelen. Als je zoontje een echte Disney fan is, dan kan hij verkleed gaan als Olaf van Frozen. Deze schattige sneeuwpop past natuurlijk perfect bij je zoontje. Jouw dochter kan ook in dezelfde schattige Disney stijl verkleed komen. Geef haar een outfit van Sneeuwwitje en ze zal helemaal gelukkig zijn. Het leuke van verkleedkleding voor de kinderen is dat ze het meestal ook nog wel na carnaval aantrekken. Voor de rest weet ik zeker dat je carnaval 2017 een succes zal zijn met deze outfits!

Als wat ga jij verkleed met carnaval?
 

10 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *