Scandinavisch interieur: Ferm Living

Geplaatst door
Er zijn van die merken waar je hart sneller van gaat kloppen. Ferm Living hoort daar absoluut bij. Ik vind het Scandinavisch interieur ontzettend mooi. De eenvoud, de grafische elementen en de retro twist maken het plaatje compleet. Inmiddels heb ik al enkele items in huis, maar er staan er ook nog genoeg op mijn wishlist. Kijk je mee? 
 
kussens ferm living

Trine Andersen is de oprichtster van het Deense merk. Met een achtergrond in de modebranche en als afgestudeerd grafisch ontwerpster weet ze perfect om te gaan met design en stijl. Ferm Living is voorstander van eerlijke en natuurlijke materialen. Daarom maken ze veel gebruik van biologisch katoen, gerecycled papier, leer, hout, porselein en metaal.
Hieronder laat ik een aantal van mijn favorieten zien.
 
1. KUSSENS
 
De kussens staan bovenaan mijn wishlist. Ferm Living heeft een uitgebreid assortiment sierkussens. Van grafisch tot zeer kleurrijk en van klein tot groot. Superleuk om met elkaar te combineren en je zetel helemaal op te fleuren. Geef toe, hoe mooi en inspirerend is de onderstaande foto? Ik ben er helemaal verliefd op!
 
kussens ferm living
2. BIJZETTAFELS VAN MARMER
 
Marmer is hot en trendy, en ook ik ben er een grote fan van. Een marmeren bijzettafel staat nog op mijn wishlist en bij Ferm Living hebben ze prachtige exemplaren. Gaande van klassiek wit tot zwart marmer en verrassend groen. Je kunt ze overal plaatsen: bij de zetel, naast je bed of gewoon in een hoek van de kamer met je mooiste spullen erop. 
 
marmer bijzettafel ferm living
 
3. DE PLANTENBAK
 
Ik hou van planten in huis en Ferm Living weet daar goed op in te spelen door deze mooie plantenbak te ontwerpen, waardoor de plant letterlijk op een voetstuk komt te staan. Leuk om te variëren in hoogtes in je interieur en om je plant extra in de spotlight te zetten. De plantenbak is overigens beschikbaar in verschillende kleuren: blauw, donkergrijs, grijs, oker en zwart. 
plantenbak ferm living
Hou jij ook van een Scandinavisch interieur? Wat is jouw favoriete item?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

10 reacties

  1. Ja ik hou er ook enorm van…Heb zo heel mijn huis door de jaren heen getransformeerd. Met natuurlijk houd in de living en in de keuken te beginnen gebruiken.

  2. Interessant artikel om te lezen ik hou van het scandinavisch interieur de foto boven vind ik geweldig alsook de plantenbak!

  3. Vind de scandinavische stijl zeer mooi en interieur vooral de bijzettafels van marmer is mijn favoriet.

  4. Ohh wat een fijne inspiratie plaatjes! Ik ben gek op scandinavisch dat kan je hier dan ook best wel terug zien in huis 😛 Mijn voorkeur gaat naar veel wit en zwart. gecombineerd met hout en kleur in de accessoires 🙂 We zijn nog op zoek naar nieuwe kussens om het weer wat te veranderen dus ga ff checken! en die plantenbak in t zwart zou hier niet mis staan als t wat groter was :p X

Reacties zijn gesloten.