Opgemaakte producten september & oktober 2016

Geplaatst door
Iets later dan verwacht, maar hier zijn ze dan: mijn opgemaakte producten! Mijn mandje zit aardig vol, maar dat komt omdat ik de producten van september en oktober heb bewaard voor één artikel. Ik laat jullie graag zien welke beauty producten we hier in huis hebben opgemaakt en zoals altijd vertel ik er kort bij wat ik ervan vind en of ik het opnieuw zou kopen. Van sommige producten heb ik al een apart artikel geschreven. Die blogposts kan je terugvinden door op de roze links te klikken. Kijk mee!


opgemaakte producten september oktober 2016

coconut care facial cleansing wipes kruidvat micellair water

COCONUT CARE FACIAL CLEANSING WIPES

Laat ik maar meteen eerlijk zijn. De afgelopen maanden ben ik heel lui geweest wat betreft gezichtsreiniging. Dit verklaart waarom ik twee pakken reinigingsdoekjes heb opgemaakt. De Coconut Care reinigingsdoekjes van de Action ruiken lekker naar kokos en reinigen mijn gezicht, maar ik raad ze niet aan om er dagelijks een full make-up look mee te verwijderen. Gelukkig heb ik de voorbije weken weinig make-up gedragen. Bij deze neem ik me alvast voor om weer meer aandacht te besteden aan mijn gezichtsreiniging.
KRUIDVAT MICELLAIR WATER 3 IN 1
Het Kruidvat micellair water is niet het beste maar ook niet het slechtste reinigingswater dat ik al heb gebruikt. Het is gewoon een goede budget variant voor tussendoor. Ik test graag verschillende micellaire waters uit en daarom zal ik die van het Kruidvat niet snel opnieuw kopen.


rituals the ritual of karma kneipp silky secret nivea natural oilRITUALS THE RITUAL OF KARMA SHOWER FOAM *

Ik hou van douche foams en deze Rituals The Ritual of Karma shower foam is echt heerlijk. Het is een summer limited edition en dat ruik je ook. De douche foam ruikt bloemig en fris, en zorgt voor een instant zomers gevoel. Ik heb deze douche foam ook gebruikt om me te scheren, super handig!

KNEIPP SILKY SECRET CREME DOUCHE *

De Kneipp Silky Secret douchecrème is heerlijk om te gebruiken op koude dagen. Het is een melkachtige formule die zacht aanvoelt en je huid onmiddellijk hydrateert. Daarnaast ruikt de douchecrème lekker zacht en bloemig. Een aanrader voor de herfst en winter!

NIVEA NATURAL OIL *

Deze verzorgende doucheolie is geschikt voor de droge huid en bevat 55% natuurlijke oliën die je huid verzorgen. De doucheolie schuimt lekker en de geur is heerlijk warm. Ook een aanrader voor dit najaar!


delhaize care sport shower gel fern vetiver lemon zest carambola cien showergel for menCARE SPORT SHOWER GEL FERN & VETIVER *

Ook Glenn heeft een paar douchegels opgemaakt, waarvan twee douchegels van Care, het beauty huismerk van Delhaize. De Sport douchegel ruikt een beetje naar AXE. Het is zo’n typische, frisse mannengeur waar iedere man (én vrouw) van zal houden. Van Glenn mocht de douchegel wel iets meer schuimen. 

CARE SHOWER GEL LEMON ZEST & CARAMBOLA *
Glenn houdt van citrusgeuren dus deze douchegel met citroenzeste- en carambolaparfum heeft hij met veel plezier gebruikt. Een frisse start om je dag mee te beginnen. Ook deze douchegel mocht iets meer schuimen. 

CIEN SHOWER GEL FOR MEN *

Deze shower gel is van Cien, het beauty huismerk van Lidl. Het is niet alleen een douchegel, maar ook een shampoo. Zo’n 2-in-1 product is ideaal voor mannen. De geur is lekker fris en mannelijk. Glenn vindt dit een goede basic douchegel en shampoo.


loreal elvive extraordinary clay shampoo conditionerL’OREAL ELVIVE EXTRAORDINARY CLAY SHAMPOO & CONDITIONER *

Deze L’Oréal Elvive Extraordinary Clay producten hebben jullie waarschijnlijk al op veel blogs voorbij zien komen. Ik ben er heel tevreden over! Zowel de shampoo als de conditioner ruiken lekker fris en maken mijn haar schoon en zacht. De producten maken mijn haar ook minder snel vet want ik kan mijn tweede wasbeurt met gemak een dagje uitstellen.
palmolive skin garden douche bad viooltjes honing kneipp silky secret badcreme cien cream care badschuimPALMOLIVE SKIN GARDEN DOUCHE & BAD VIOOLTJES & HONING

Het is kouder en dat betekent dat ik veel in bad ga, genieten! Dit product van Palmolive kan je zowel voor je douche als bad gebruiken. Ik heb het enkel gebruikt als badschuim. De combinatie van viooltjes en honing ruikt echt heerlijk. Ik ben blij dat ik hiervan nog een tweede fles in huis heb! 

KNEIPP SILKY SECRET BADCREME *
De Kneipp Silky Secret badcrème vind ik ook heerlijk. 2 dopjes zijn voldoende om te genieten van een ontspannend bad. De melkachtige formule verzorgt en hydrateert je huid intensief. Net als bij de douchecrème is de geur lekker zacht en bloemig. Ik vind het ook fijn om beide producten te combineren zodat de geur nog wat langer blijft hangen. 

CIEN CREAM & CARE FOAM BATH 

Het Cien badschuim bevat 1000 ml en daar kan je lang mee doen. Je krijgt veel schuim en de geur is lekker, maar dit badschuim springt er voor mij niet uit in vergelijking met de twee vorige producten.


dove deodorant beauty finish go fresh pomegranate lemonDOVE DEODORANT BEAUTY FINISH & GO FRESH

De Dove deodorants behoren absoluut tot mijn favoriete deo’s. De Beauty Finish ruikt heerlijk zacht en de Go Fresh met granaatappel en citroen ruikt lekker fris en fruitig. Ze beschermen mijn oksels tegen nare geurtjes en ze prikken niet na het scheren. Inmiddels ben ik alweer een nieuwe Dove deo aan het gebruiken.


editt cosmetics hair gel axe twist deodorant bodysprayEDITT COSMETICS HAIR GEL

Oké, hier schuilt een heel verhaal achter. Toen Glenn naar Polen moest voor zijn werk, had hij er niet aan gedacht dat er geen full size producten in de handbagage mochten zitten. Hij heeft dus een groot deel van zijn producten moeten achterlaten op de luchthaven, waardoor hij zonder haargel zat. En Glenn zonder haargel, dat gaat niet, haha! Gelukkig was er vlakbij het hotel een winkeltje waar hij deze haargel kon kopen. Een prima haargel, maar die van de Action vindt hij net zo goed.
AXE TWIST DEODORANT BODYSPRAY

Met AXE kan je hier weinig verkeerd doen. Zowel Glenn als ik vinden vrijwel alle mannengeuren lekker. Ook de Twist variant ruikt lekker fris en fruitig en beschermt tegen nare geurtjes.

colgate max white whitening strips tandpasta signal white now men superpure tandpasta

COLGATE MAX WHITE WITH WHITENING STRIPS TANDPASTA


Deze Colgate tandpasta maakt je tanden goed schoon, heeft een frisse smaak en maakt je tanden witter. Heel fijn! Tip: koop deze tandpasta bij de Action, daar is hij goedkoper dan bij de drogist.

SIGNAL WHITE NOW MEN SUPERPURE TANDPASTA * 
Een tandpasta die je tanden nog witter maakt is deze van Signal. Het is een blauwe tandpasta die je tanden al na de eerste poetsbeurt witter maakt. De tandpasta is voor mannen bedoeld en dat snap ik niet zo goed. Ik zie geen verschil tussen een tandpasta voor mannen en vrouwen, behalve dan misschien de zwarte verpakking.
spaas geurkaars apple cinnamon appel kaneel

SPAAS GEURKAARS APPLE CINNAMON


Afsluiten doe ik met een SPAAS geurkaars in de geur appel en kaneel. Deze geurkaars is echt heerlijk voor dit najaar! De kaars brandt ongeveer 60 uren en is o.a. verkrijgbaar bij Kruidvat. Bij mijn volgende bezoekje aan het Kruidvat koop ik deze geurkaars zeker opnieuw. 


Zo, dit zijn mijn opgemaakte producten van september en oktober. Laat me zeker weten wat jullie zoal hebben opgemaakt want dat vind ik altijd leuk om te lezen!
* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.
Veel liefs,
Vanessa xxx

19 reacties

 1. Best veel deze maand. De Spaas geurkaars lijkt mij lekker, volgens mij hebben wij dit merk niet hier.Ik moet vandaag eenneiuwe douchegel kopen, volgens mij zijn alle flacons leeg bij ons..

 2. Leuk artikel om te lezen de spaas geurkaars ziet er mij interessant uit alsook de dove deodorant beauty .

 3. Het zijn nog best wel veel producten die je opgemaakt hebt zeg. Zelf let ik er nooit zo op hoeveel ik opmaak, misschien wel een keer leuk om te doen!

 4. Heel veel opgemaakt zeg hihi! Die spaas kaarsen zijn ook te koop bij blokker hihi ben echt fan van die kaarsen!

 5. Wat een fijne producten allemaal! Ik heb de Palmolive Viooltjes en Honing als handzeep, ruikt echt goddelijk 🙂 De coconut reinigingsdoekjes van de action heb ik al gebruikt om swatches mee te verwijderen, zou ik nog eens opnieuw moeten kopen!

 6. Hey Vanessa,

  Lekker veel producten opgemaakt. De Rituals The Ritual of Karma shower foam is inderdaad echt heerlijk! Ik ben trouwens wel benieuwd naar de geurkaars van Kruidvat. Daar ga ik ook eens naar kijken 🙂 .

  Liefs!

 7. Vooral de douche producten spreken me aan. Ik ben zelf enorm fan van de rituals foams, deze heb ik toevallig ook nog als back up liggen. De nieuwe kneipp lijkt me ook heerlijk. De doucheolie staat toevallig in de douche bij mijn ouders en die vind ik wel oké

 8. wat heb je veel dingen opgemaakt! Ik moet die shampoo en conditioner van loreal nog steeds proberen 🙂

 9. Altijd leuk om te lezen (en te maken) deze artikelen! Die Karma lijn van Rituals vond ik echt fantastisch!

Reacties zijn gesloten.