L’Oréal Paris Elvive Extraordinary Clay

Geplaatst door
Droog haar, normaal haar, vet haar… Iedere hoofdhuid beschermt het haar met langzaam vrijkomend talg. Wanneer er echter teveel talg op het haar zit, oogt het snel vet, zwaar en/of dof. Ook stress, vuil en een haarroutine die niet past bij jouw haartype kunnen ervoor zorgen dat je haar sneller vet wordt. De nieuwe L’Oréal Paris Elvive Extraordinary Clay lijn met drie soorten klei gaat voor een fris en licht resultaat dankzij de reinigende werking van klei. Tijd voor een #hairdetox!
 
l'oreal paris elvive extraordinary clay

De L’Oréal Paris Elvive Extraordinary Clay lijn bestaat uit een shampoo, conditioner en droogshampoo. Ik heb de shampoo en conditioner gewonnen bij Bol.com, superleuk! Ik heb de producten met veel plezier getest en vandaag vertel ik jullie graag wat ik ervan vind.
Deze lijn is bedoeld voor normaal haar dat snel neigt vet te worden. Ik moet eerlijk zeggen dat mijn haar niet zo snel vet wordt en ik het meestal 2 keer per week moet wassen. Toch was ik erg benieuwd naar deze producten want het zou natuurlijk fijn zijn mocht ik die tweede wasbeurt kunnen uitstellen.
De producten bevatten drie soorten klei, maar wat doet dit nu precies met je haar?

“Klei staat al eeuwenlang bekend om haar reinigende werking, wat we ook vaak terugzien in huidverzorgingsproducten. In de nieuwe Elvive haarverzorging vinden we drie soorten klei; Kaoliniet, een lichte, witte klei die glad aanvoelt en makkelijk smeert, Montmorilloniet, een water absorberende klei en Argile, kleine, glibberige microscopische balletjes met een sterke reinigende en water absorberende werking, gebaseerd op Saponiet, waar ook traditionele zeep van wordt gemaakt. Deze mix van klei reinigt zowel het haar als de hoofdhuid. Het resultaat? Schoon, verfrist en verzorgd haar tot wel 72 uur.”

 
l'oreal paris elvive extraordinary clay shampoo

 

L’OREAL PARIS ELVIVE EXTRAORDINARY CLAY SHAMPOO – € 4.49 (250 ML)

“Een rijkelijk schuimende shampoo zonder siliconen met sterk reinigende werking.”Het eerste wat me opvalt is dat deze lijn heerlijk fris ruikt, iets wat je misschien niet direct zou verwachten gezien de klei. De shampoo schuimt lekker en maakt mijn haar goed schoon. Daarnaast is hij zuinig in gebruik want voor mijn lange en dikke haar heb ik slechts een klein beetje nodig. Wanneer ik de shampoo uitspoel, dan voelt mijn haar al een stuk zachter aan.

l'oreal paris elvive extraordinary clay conditioner
L’OREAL PARIS ELVIVE EXTRAORDINARY CLAY CONDITIONER – € 4.49 (200 ML)

 

“Een fijne glanzende emulsie die het haar ontwart en verzorgd zonder het te verzwaren. Een luchtige, stralend zachte haarbos is het resultaat.”
 
De conditioner maakt mijn haar heerlijk zacht. Na gebruik is mijn lange en dikke haar makkelijker doorkambaar en dat is natuurlijk handig meegenomen. De combinatie van de shampoo en conditioner is echt heel fijn!
 
Maar nu de vraag waar het allemaal om draait: maken deze producten mijn haar minder snel vet? Ja, want ik kan mijn tweede wasbeurt met gemak een dagje uitstellen. Eigenlijk kan ik het wassen zelfs 2 dagen uitstellen, maar ik hou gewoon van frisgewassen haar. 
 
De L’Oréal Paris Elvive Extraordinary Clay producten zijn o.a. te koop bij de drogist en Bol.com
 

* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.

Wordt jouw haar snel vet? Heb jij deze producten al geprobeerd?

Veel liefs,
Vanessa xxx

14 reacties

  1. Klinkt goed, mijn haar wordt vrij snel vet. Wat lekker dat er een frisse geur aan zit, dat had ik ook niet verwacht!

    1. Jammer dat jij niet zo tevreden bent over deze lijn. Hopelijk heb je inmiddels andere producten gevonden die beter bij je haartype passen.

  2. Oh dit zal zeker iets voor mij kunnen zijn. Ik heb altijd ontzettend snel last van vet haar en vind dit ook echt vervelend. Fijne review.

  3. De kleur van de verpakking spreekt me echt aan en het idee van klei ook! Ik ben net aan een nieuwe shampoo begonnen, ik wil me haar daar aan laten wennen want het voelt echt heel fijn aan (is een Turks merk).

Reacties zijn gesloten.