Back to the 70’s met een zitkuil in je woonkamer!

Geplaatst door
Iedereen heeft op een bepaald moment de behoefte aan ‘’even helemaal niets’’. Voor deze momenten is de zitkuil de ideale plek. Relaxtheid en rust, dit zijn de initialen van deze ultieme loungeplek. Maar de zitkuil is ook geschikt om bij te kletsen met vrienden of familie.
 
zitkuil in woonkamer

SFEER TOEVOEGEN

Met een kuil in je woonkamer voeg je een plek toe waar je tot rust komt. Probeer elektronica uit de buurt van de zitkuil te halen als je alle stress van het dagelijkse leven wilt ontvluchten. Lees een boek of speel een gezelschapsspelletje. 
 
zitkuil in woonkamer
 
DE TV HOEK
Voor de filmfanaten of fanatieke serie kijkers is een kuil de ideale thuisbioscoop. Plaats jezelf in de zetel en geniet van het comfort en de rust die de zitkuil met zich meebrengt. Zorg ervoor dat je apparatuur niet te veel in het zicht staat. Houd rekening met omringende ramen. Ben je toch wel eens onrustig omdat je in een inbraakgevoelige buurt woont? Twijfel dan niet en haal inbraakbeveiliging in huis.
 
zitkuil in woonkamer
 
DE HAARD MAAKT HET AF
Combineer de kuil met een open haard voor warmte en gezelligheid. Op de lange termijn bespaar je ook nog eens kosten doordat je de verwarming minder hoeft te gebruiken. Zorg met een open haard wel voor een alarminstallatie dat over brandmelders beschikt. Dan ben je er altijd op tijd bij.
 
zitkuil in woonkamer
 
Samenwerking
 
Wat vind jij van een zitkuil in de woonkamer? 
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

14 reacties

  1. Ik vind dat echt de max zo'n zitkuil! Zou dat later ook graag in mijn huis hebben denk ik 🙂 Super gezellig en het brengt meteen zo'n soort sfeer mee van rust en cosy en relaxatie. Ik ben voor!

  2. Dat is nu eens de idiale plaats zo een zitkuil om volledig tot rust te komen de gezelligheid de sfeer die er bij hoort dat zie ik wel zitten prachtig.

  3. Zeer mooi en gezellig deze zitkuil waar je je lekker kunt ontspannen het niveau verschil vind ik geweldig.

  4. Ik vind het er dus echt super gezellig uitzien haha. Ik was laatst een boek aan het lezen waar het ook over een zitkuil ging en dat link ik op een of andere manier gelijk aan gezelligheid!

Reacties zijn gesloten.