New in: Fabulous FABS enkellaarsjes

Geplaatst door
Van Henri’s Ladies & Gents kreeg ik een shoptegoed waarmee ik kleding of schoenen in de webshop mocht bestellen, heel leuk! Tijdens het shoppen viel mijn oog op de mooie Fabulous FABS enkellaarzen. Ik had nog geen grijze enkellaarsjes en daarom wilde ik deze schoenen heel graag aan mijn najaarscollectie toevoegen.
 
fabulous fabs grijze enkellaarsjes schoenen

fabulous fabs grijze enkellaarsjes schoenen
 
De Fabulous FABS enkellaarzen hebben een donkergrijze kleur. Op de foto’s zien ze er iets lichter uit, maar dat komt door het bewerken. De enkellaarsjes hebben een tweekleurig design want op de achterkant hebben ze een snakeprint. Ik vind die overgang heel mooi. Op de achterkant hebben ze ook een riempje en een FABS logo in hartjesvorm. Door deze mooie details zijn de enkellaarsjes een echte eyecatcher. Ze zijn een tikkeltje stoer, maar tegelijk ook stijlvol. 
 
fabulous fabs grijze enkellaarsjes schoenen
De grijze buitenkant is van imitatie leer en de beige binnenvoering is van textiel. De enkellaarsjes hebben een brede hak en dat vind ik persoonlijk het comfortabelste om mee te stappen. De hak is 8 cm hoog en dat vind ik hoog genoeg, aangezien ik zelf al 1m70 groot ben. De enkellaarsjes hebben aan de binnenkant een rits. De rits gaat vlot open en toe. Bij nieuwe schoenen is de rits soms nog een beetje stroef maar dat is hier niet het geval. 
In de webshop waren maar 2 schoenmaten verkrijgbaar, 37 en 41, en ik heb de indruk dat de maten niet snel worden aangevuld. Best jammer! Gelukkig heb ik bij enkellaarsjes meestal maat 41 waardoor ik ze meteen kon bestellen. De enkellaarsjes zitten een beetje krap dus voor mij mochten ze gerust een maatje groter zijn, maar misschien moet ik ze gewoon nog even inlopen zodat ze zich kunnen aanpassen aan mijn voeten.
fabulous fabs grijze enkellaarsjes schoenen
 
De Fabulous FABS enkellaarzen kosten normaal € 55 maar ze zijn momenteel te koop voor € 27,50. Een koopje! Het enige minpunt is dat de schoenmaten beperkt zijn en dat ze niet snel worden aangevuld, dus je moet een beetje geluk hebben dat jouw maat nog verkrijgbaar is. De enkellaarsjes zijn te koop bij Henri’s Ladies & Gents.   

 

* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.
Wat vind jij van mijn nieuwe enkellaarsjes?
Veel liefs,
Vanessa xxx

14 reacties

  1. Dit zijn echt hele mooie enkellaarsjes, precies ook mijn smaak! En leuk dat ze momenteel ook nog eens in de sale verkrijgbaar zijn x

  2. Hey Vanessa,

    Mooie enkellaarsjes heb je uitgekozen. Ik hou hier wel van 🙂 . Alleen jammer dat de schoenmaten beperkt zijn inderdaad.

    Liefs!

Reacties zijn gesloten.