HEMA Long Lasting Nailpolish

Geplaatst door
Door Annora – Vandaag ben ik terug met 4 nagellakjes van HEMA. Vorige keer keken we naar 2 lichte kleuren. Ik was hier zeer tevreden over en tegelijk was ik heel benieuwd naar de andere kleurtjes. Nu kijken we naar kleuren die perfect zijn voor de winter, kleuren die trendy zijn en eentje die best wel wat apart is: 328 Poldergreen, 329 Oh My Olive, 014 Chocolate Sprinkles en 015 Wacky Walnut. Kijk je mee?
hema long lasting nailpolish nagellak

hema long lasting nailpolish nagellak kwasten
328 POLDERGREEN
 
Poldergreen is een mooie diepgroene herfst- en winterkleur. Wauw, hier hou ik wel van! Het is echt een goed dekkend lakje. Ik vind de lakjes sowieso heel prettig, met 1 dipje in de flacon kan je zo 3 nagels lakken waar het precies genoeg nagellak bevat. Absoluut een aanrader voor deze winter! 
 
329 OH MY OLIVE
 
Oh My Olive is een kleur die niet iedereen zou kopen denk ik. In eerste instantie vond ik hem ook wel wat gek maar toch nam ik hem mee, want dit is wel echt een unieke kleur. Hij lakt net zo mooi als de groene en dekt ook goed. Wat is hij mooi! Samen met de groene kleur een perfecte match! Op het eerste zicht een misschien wat gekke kleur maar op de nagel pakt hij goed uit.
 
hema long lasting nailpolish nagellak poldergreen oh my olive
 
014 CHOCOLATE SPRINKLES
 
Chocolate Sprinkles is een wat meer standaard donkere kleur die een diepbruin en rode toon heeft. Ik vind hem zelf niet zo geschikt voor overdag. Hij is mij net wat te bruin. Op kerstavond zou dit wel echt een mooie kleur zijn, misschien met wat glitters erover om het nog wat feestelijker te maken. 
 
015 WACKY WALNUT
 
Mijn favorietje! Wacky Walnut is een beetje een blush kleur vind ik. Rood maar ook roze en donker, maar ook weer niet. Een mooie kleur om dagelijks te dragen. Ja, dit is wel echt eentje die ik vaker zou dragen. Ook voor deze 2 lakjes geldt een goede dekking en een mooie verdeling van de nagellak.
 
hema long lasting nailpolish nagellak wacky walnut chocolate sprinkles
De houdbaarheid is 3 à 4 dagen zoals ik de vorige keer al zei. Dit vind ik wel redelijk goed en ook fijn want ze blijven echt mooi in die dagen, zonder chippen of iets. Dit maakt voor mij de prijs / kwaliteit verhouding juist en goed. 
 
Je vindt deze lakjes voor € 2,50 in de HEMA winkels en webshop. 
 
Wat vind jij van deze lakjes en wat is jouw favoriete kleur? 
XX Annora!

19 reacties

  1. Prachtige lakjes ook de kleuren zijn zeer mooi en voor deze prijs is mooi meegenomen.

Reacties zijn gesloten.