dinsdag 25 oktober 2016

Hema Long Lasting Nailpolish

Door Annora - Vandaag review ik 2 Hema Long Lasting nagellakjes voor jullie. Het zijn 2 kleuren die helemaal on trend zijn dit jaar. Ik vind de nude en lichte kleuren heel mooi en ik ben vast niet de enige. Eenmaal aangekomen bij de Hema stond ik even te twijfelen. Uiteindelijk nam ik een nude kleur mee die wat meer naar de bruine tint neigt genaamd 018 Syrup Waffle Delight. En ik nam een kleur mee die een lichtroze tint heeft genaamd 009 Bright Blossom. Zo in het potje te zien lijken ze alvast goed. Kijk je mee naar de lakjes en swatches?

hema long lasting nailpolish nagellak syrup waffle delight bright blossom


hema long lasting nailpolish nagellak syrup waffle delight bright blossom

De verpakking is simpel maar tegelijk heel mooi. Je betaalt € 2,50 per lakje maar de verpakking straalt veel meer luxe uit vind ik. De kwastjes vind ik ook erg prettig. Ze zijn makkelijk in gebruik en door de dunne dop kan je ze goed vasthouden tijdens het aanbrengen. Dan de kleuren!

018 SYRUP WAFFLE DELIGHT

hema long lasting nailpolish nagellak 018 syrup waffle delight

Eén woord: wauw! Dit is mijn reactie bij het aanbrengen van deze nagellak. De dekking is mooi en het lakje brengt echt prachtig aan. Ik ben eigenlijk alleen maar positief! Je hebt 2 laagjes nodig om het helemaal dekkend te maken zoals op de foto en dat is prima. Bovendien droogt de nagellak snel.

009 BRIGHT BLOSSOM

hema long lasting nailpolish nagellak 009 bright blossom

Ook hier is mijn reactie: wauw! Ook over dit kleurtje ben ik heel erg te spreken. Ik ben eigenlijk een beetje verbaasd dat ze beide zo goed zijn. Het zijn echte aanraders! Als ik voor nude en licht ga, dan pak ik deze lakjes er zeker bij. De roze tint is zacht en gewoon heel mooi!

Ja, 2 nieuwe faves dus! En ik kan jullie alvast verklappen dat ik het natuurlijk niet bij deze 2 lakjes ga laten, want de nieuwsgierigheid naar andere kleuren is er nu ook. De lakjes blijven 3 à 4 dagen mooi zitten en daarna beginnen ze te chippen. Niet helemaal long lasting dus, maar qua prijs / kwaliteit zijn ze zeker goed!

De Hema Long Lasting nagellak kost € 2,50 per stuk en is te koop bij Hema. 

Wat vind jij van deze Hema nagellakjes? En heb jij zelf Hema nagellakjes in je stash?

Groetjes,
Annora

14 opmerkingen:

 1. Ziet er mooi uit! Ik heb zelf nooit zo'n goede ervaring met HEMA lakjes gehad, maar misschien moet ik ze gewoon weer eens proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze er erg leuk uit zien, mooie kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind vooral de eerste prachtig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die zien er heel goed uit zo op je nagels. Hema heeft echt hele goeie producten. Heel mooi die kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben ook gek op nude kleuren en Hema blijft ook een goed merk als het gaat om nagellakken. Ik vind vooral het laatste kleurtje erg mooi en zacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. beide kleuren zijn echt prachtig! Ik heb eigenlijk geen enkele hema lak in bezit :/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De kleurtjes zijn allebei erg geschikt voor elke dag, vind ik, mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Beide kleurtjes zien er echt erg mooi uit. Van die kleuren die je gewoon altijd kunt dragen. Zalig!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie lakjes zeg! ik ben echt een nude nagellak persoon, love it.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige lakjes =)
  Ik draag eigenlijk bijna nooit nude lakjes.
  Liefst Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hey Annora,

  Wat een mooie kleurtjes zeg! Ziet er goed uit :) . Ik wil ook nog steeds HEMA nagellakjes gaan uitproberen :) .

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke frisse kleurtjes! Ik moet ook nog maar eens langs de Hema gaan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh, dat zijn echt hele mooie kleurtjes! Ook echt iets voor mij :-)

  BeantwoordenVerwijderen