Vifa design speakers

Geplaatst door
Ik heb er nog niet vaak over geschreven op mijn blog, maar muziek is een belangrijk onderdeel in mijn leven. Van kleins af aan was ik al gek op muziek en die passie is alleen maar gegroeid tijdens het ouder worden. Er gaat geen dag voorbij zonder muziek te luisteren. Meestal doe ik mijn oordopjes in of speel ik muziek af op mijn laptop, maar die kwaliteit is natuurlijk niet optimaal. Onlangs viel mijn oog op de Scandinavische Vifa design speakers. Wauw, wat zijn die mooi! Ze staan prachtig in je interieur, je kunt ze overal mee naartoe nemen én het geluid is heel goed.
vifa design speakers helsinki

Er zijn verschillende Vifa speakers verkrijgbaar, maar mijn voorkeur gaat naar de Vifa Helsinki speaker. Mijn trouwe lezers weten inmiddels dat roze mijn lievelingskleur is, maar dit is niet de enige reden waarom ik deze speaker zou kiezen. Ik vind het design in één woord prachtig! 
 
De Vifa Helsinki speaker is ontworpen door N.C. Madsen. Het prachtige design wordt versterkt door de speciaal voor Vifa ontwikkelde Kvadrat stoffering en een matte en softe aluminium kast. De stof is speciaal gemaakt om het geluid op een optimale manier te laten klinken. Het massieve frame is gevormd uit één stuk aluminium om zo schade door montage of broze plekken te vermijden.  Ik vind de combinatie van de materialen heel mooi. Het is een echte eyecatcher! De lederen band transformeert de speaker tot een handig tasje waardoor je deze gemakkelijk mee kunt nemen, zowel naar een andere kamer in huis als naar buiten.
vifa design speakers helsinki
De Vifa Helsinki speaker:
 
– Perfecte mix van design audio en top kwaliteit geluid
– Verkrijgbaar in 4 kleuren: blauw, grijs, groen en blauw
– Afmeting: breedte 21 cm / hoogte 15.6 cm / diepte 7 cm
– Gewicht: 1.4 kg
– Geschikt voor alle media players met Bluetooth, telefoons, tablets, computer
Oplaadbare lithium batterij
– 58 Hz / 18 kHz @ +- 3 db
– DSP crossover
– Fullrange: 2 x 50 mm
– Woofer: 2 x 60 mm
– Inclusief korte lederen band, AUX-kabel, laadsnoer, handleiding, reistasje
vifa design speakers helsinki
Vind jij het ook zo leuk om overal naar muziek te kunnen luisteren? De Vifa Helsinki speaker is te koop bij MisterDesign voor € 399 (inclusief 2 jaar garantie).
 
Samenwerking
Wat vind jij van deze design speaker?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

8 reacties

  1. Wauw wat een geweldige speaker daar ik zelf een muziek liefhebber ben vind ik deze vifa helsinki speaker zeer handig en mooi afgewerkt mijn voorkeur gaat naar de grijze kleur en vooral met al de mogelijkheden die er op voorzien zijn voor aansluitngen van andere toestellen de aanschaf waard.

  2. Wat een interessant artikel wat een handige speaker mooi afgewerkt de lederen band vind ik wel praktisch en vooral de keuze in kleur en vooral met de aansluitingen die voorzien zijn echt super.

  3. Leuk artikel om te lezen vind deze vifa helsinki speaker gewoon geweldig ,prachtige design en ook handig om overal mee te nemen de blauwe vind ik persoonlijk zeer mooi en ook handig met dit leren bandje en voor deze prijs echt een aanrader.

Reacties zijn gesloten.