Helemaal klaar voor de Sint met HEMA

Geplaatst door
Binnenkort zetten alle kinderen hun schoentje weer voor de komst van Sint en Piet en HEMA is er klaar voor. De geur van kruidnoten, lekkere marsepein en chocoladeletters brengen je helemaal in de juiste stemming voor één van de gezelligste avonden van het jaar. Vandaag geef ik alvast een sneak peek van wat je zoal kunt verwachten.
hema assortiment sinterklaas sint

SNOEPGOED


Wat is Sinterklaas zonder kruidnoten? Naast de klassieke kruidnoten biedt HEMA dit jaar een uitgebreid assortiment aan. Kruidnoten met chocolade, speltkruidnoten, kruidnoten met yoghurt, cappuccino crunch, frambozensmaak of met limoncello. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het bij HEMA. Alle kruidnoten en strooigoed zijn gemaakt op basis van natuurlijke geur-, kleur- en smaakstoffen.
 
hema snoep kruidnoten sinterklaas sint
hema snoep kruidnoten spelt cappuccino sinterklaas sint
hema snoep kruidnoten chocolate truffle yoghurt sinterklaas sint
Ook de chocoladeletters zitten weer in het assortiment van HEMA. Alle letters van het alfabet zijn verkrijgbaar in vijf smaken: melk, melkhazelnoot, puur, wit en melk met karamel en zeezout. Liever een mooi versierde letter? In hun mooie verpakking en speciale smaken zijn ze leuk om te geven én om te krijgen.
 
hema chocoladeletters sinterklaas sint smaken
Speciaal voor Sinterklaas heeft HEMA ook allerlei lekker snoepgoed in leuke vormen. Zo wordt bloemkool plots veel lekkerder als het van marsepein gemaakt is. Ook romige chocolade en heerlijke amandelspeculaas zijn altijd leuk om ’s ochtends in je schoen te vinden. Elke zoetekauw, van jong tot oud, vindt bij HEMA iets naar zijn smaak.
 
hema snoep marsepein sushi fruit koekjes sinterklaas sint
PARTYGOODS
 
Al dat lekkers en de cadeautjes brengen al heel wat feestvreugde met zich mee. Maar met de versieringen van HEMA maak je ook je huis helemaal klaar voor de aankomst van de Sint en Piet. Versier het hele huis met slingers en gebruik de leuke stempels om de mooiste tekeningen voor Sinterklaas te maken.
 
hema slinger sinterklaas decoratie versiering
hema versiering decoratie sinterklaas sint
Het hele assortiment is verkrijgbaar in de HEMA filialen en via de webshop.
 
Persbericht
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

9 reacties

Reacties zijn gesloten.