Kerst staat voor de deur, tijd voor leuke kerstkaarten!

Geplaatst door
De mooiste tijd van het jaar staat weer voor de deur: Kerst! De tijd van lekker warm bij de open haard, kerstbomen, familie, kerstdiners en nog veel meer clichés die we allemaal eigenlijk wel heel erg leuk vinden. Maar het ultieme kerstgevoel is toch wel het ontvangen van al die mooie kerstkaarten. Met de digitale mogelijkheden van tegenwoordig wordt het versturen van kerstkaarten bovendien leuker dan ooit. 
 
Tegenwoordig is het versturen van een originele kerstkaart makkelijk en snel gedaan via het internet. Veel websites hebben dan ook (meestal voor een klein prijsje) de leukste kerstkaarten die je zelf kunt ontwerpen en versturen. In dit artikel laat ik je de opties zien die je op het internet allemaal kunt vinden.
 
leuke kerstkaarten greetz

DE KLASSIEKER

 
We kennen hem allemaal wel; de klassieke kerstkaart met een prachtig kerstlandschap en sierlijke gouden letters. Denk bijvoorbeeld ook aan de klassieker met een rijkelijk versierde kerstboom of een rendier met een berg cadeautjes. Het is een kaart die echt doet denken aan de kerstperiode en is ideaal om te versturen naar je familie, opa en oma of naar de buren. Online zie je de meest mooie klassiekers voor kerstkaarten langskomen. Tip: Ook gewoon heel leuk voor jezelf om je huis mee te versieren. Hang alle kaarten aan een lijntje door het huis of plak ze allemaal op een prikbord.
 
klassieke kerstkaarten greetz
PERSOONLIJKE KERSTKAARTEN
Verschillende websites bieden nu ook de mogelijkheid om je kerstkaart nog persoonlijker te maken door er een zelfgekozen foto aan toe te voegen. Een voorbeeld hiervan is de kerstkaarten service van Greetz. Je kiest eerst een kaart naar wens uit en vervolgens upload je eenvoudig de foto die je erbij wilt hebben. Je kunt een leuke foto gebruiken die je al hebt, maar je kunt ook juist – speciaal voor kerst – een mooie foto schieten. 


Met zo’n foto kerstkaart kun je echt een uniek en persoonlijk kerstbericht naar iemand versturen. Het leuke aan online versturen is bovendien dat je verschillende kerstkaarten kunt maken met foto’s erin verwerkt. Bekijk hier hoe je eenvoudig en snel online een persoonlijke kerstkaart maakt.
 
persoonlijke kerstkaarten foto greetz
HIP EN ANDERS
 
Een kerstkaart hoeft tegenwoordig niet meer ‘degelijk en sierlijk’ te zijn. Een kaart met een grapje of een gekke quote is van deze tijd en helemaal hip. Dit is een zeker een aanrader voor de mensen die dit jaar geen klassieke kaart willen versturen, maar eens flink willen verrassen! Je vindt deze kerstkaarten online in allerlei soorten en maten. Ideaal als je jouw beste vriend(in) of je collega’s een originele kerstwens wilt sturen op een leuke manier.
 
hippe kerstkaarten greetz
FOUTE KERSTKAART
Dit brengt ons meteen bij de laatste kerstkaart: de foute kerstkaart. Deze kaart is voor mensen die kerst niet al te serieus nemen of een grapje willen uithalen met iemand. Ook foute kerstkaarten zijn dit jaar genoeg te vinden op het internet. Denk aan plaatjes op de voorkant die eigenlijk niet bij de kerst horen of foute teksten die alles behalve ‘Merry Christmas’ zeggen. De foute kerstkaart is een kaart die de ontvanger niet snel zal vergeten en een kaart die gegarandeerd zal opvallen tussen alle andere kerstkaarten. 
 
foute grappige kerstkaarten greetz
Ik hoop jullie hiermee een beetje wegwijs te hebben gemaakt met alle trends wat kerstkaarten betreft dit jaar. Ik wens je alvast veel succes met het versturen van jouw kerstkaart!
 
Samenwerking
Wat is jouw favoriete kerstkaart?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

10 reacties

  1. Leuke blog! Zelf maak ik mijn kerstkaarten altijd zelf, ik moet er alleen nog een aantal maken! Loop een Beetje achter!

  2. Daar ik gewoon ben van de klassieke kerstkaarten te versturen zou ik deze keer dit online willen proberen het ziet er mij leuk uit ook de vele mogelijkheden die er ter beschikking zijn.

  3. Zo leuk! Ik heb zoveel zin in kerst, alleen sturen wij eigenlijk nooit meer kerstkaarten (dat is beetje weggezakt ofzo ) x

  4. Ik houd het bij de traditionele kerstkaarten, lekker klassiek 🙂
    Maar ik verstuur steeds minder (krijg ik geen kaart van degene naar wie ik wel heb gestuurd, dan krijgt diegene het jaar daarop ook niks), helaas. Ik weet nog van vroeger dat m'n moeder de hele woonkamer deur vol had geplakt met ontvangen kerstkaarten, dat stond zo leuk en gezellig 😀

Reacties zijn gesloten.