Rituals Home Soulful living

Geplaatst door
Rituals Home Soulful Living – Er gaat niets boven een fijn thuis. Van alle plekken over de hele wereld is dit de plek waar iedereen zich veilig en gelukkig voelt. Hier veranderen dagelijkse routines in betekenisvolle momenten: rituelen. Thuis is waar je bewust en in het moment kunt leven, om zelfs in de kleinste dingen geluk te vinden. Zoals met een kop thee op de bank kruipen, brandende kaarsen op een koude winteravond, een heerlijk warm bad om op te warmen en geurstokjes die de kamer vullen met een rijke geur. Rituals helpt bij het creëren van een atmosfeer die aanvoelt als een tweede huid. De uitgebreide collectie luxe home producten maken ieder huis een thuis, de kunst van soulful living om zowel lichaam als geest te ontspannen.
 
rituals home soulful living

Rituals Home Soulful Living

1. Geef iedere kamer een persoonlijke touch met de subtiele geur van het nieuwe interieurparfum. Spray op een koude lamp of radiator, zodat – wanneer je deze aanzet – er door de warmte een heerlijk aroma verspreid wordt door de hele ruimte. Parfum d’Interieur is er in drie geuren, voor elke gemoedstoestand: goji berry, sweet orange & cedar wood en yi yi ren & white lotus.
 
2. Met de nieuwe Private Collection geurstokjes komt elke kamer tot leven. De collectie biedt exclusieve geuren voor ieder moment: twee verkwikkend frisse en kruidige aroma’s en twee warme en spicy geuren. De Woody Vanilla geurstokjes bijvoorbeeld, speciaal gemaakt met houtaccenten en een vleugje vanille voor een intense en aromatische geur. De Private Collection geurstokjes zijn perfect voor elke kamer: de hal, woonkamer, badkamer, keuken of het toilet.
 
3. Ook met de geurkaarsen creëer je thuis een warme, en tegelijkertijd lichte en stralende atmosfeer. Geniet van de exclusieve geur van de nieuwe The Ritual of Sakura geurkaars, terwijl je jouw favoriete boek leest, of geniet van een diner bij kaarslicht met geliefden.
 
4. Een deur is de entree tot ieder huis en iedere kamer. Het verdient daarom een beetje extra aandacht: hang de Maître du Parfum aan de deurklink. De decoratieve tassel verrijkt de ruimte met een luxe home accessoire. De tassel kan geparfumeerd worden met drie verschillende geuren: yi yi ren & white lotus, rice milk & cherry blossom en almond oil & indian rose.
 
5. De nieuwe, luxe Wardrobe Sachets verrijken jouw kledingkast met je favoriete geur. Elke set bestaat uit twee luxueuze, geparfumeerde geurzakjes welke acht tot tien weken een subtiele geur verspreiden. Begin de dag met de geur van rozen bij ochtenddauw, en geniet van een goede nachtrust met nachtkleding die heerlijk ruikt. De Wardrobe Sachets komen in drie unieke geuren: yi yi ren & white lotus, rice milk & cherry blossom en almond oil & indian rose.
 
Deze producten zijn te koop vanaf oktober 2016 bij alle Rituals winkels, geselecteerde warenhuizen en op Rituals.com. De Wardrobe Sachets zijn verkrijgbaar vanaf november 2016.
 
Persbericht
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

5 reacties

  1. Prachtige producten de sakura geurkaars en de wardrobe sachets ziet er mij heerlijk en fijn uit.

Reacties zijn gesloten.