Trouwen in 2017? Save the date!

Geplaatst door
Door Patricia – Het is oktober en wij van Fuif.nl zijn alweer druk met trouwkaarten. ‘Oh, voor mensen die trouwen in de winter?’, zul je denken, maar nee, het zit anders. 

Mei, juni, september en oktober zijn populaire trouwmaanden. Dit heeft te maken met de verhoogde kans op mooi weer en deze maanden vallen buiten de schoolvakanties. De populairste dagen om te trouwen zijn donderdag, vrijdag en zaterdag. Dan zijn er ook altijd nog data die mooi klinken, zoals 07-07-17. Op deze dagen zitten trouwlocaties dus sneller vol en zouden je vrienden en familieleden zomaar al een bruiloft kunnen hebben. Je wilt dus er dus zo snel mogelijk voor zorgen dat je geliefden jullie trouwdatum voor jullie vrijhouden.

trouwkaarten

Een mooie manier om ervoor te zorgen dat al je genodigden daadwerkelijk naar je bruiloft kunnen komen, is het versturen van een save-the-date kaart. Deze kun je zelfs al een jaar voor je trouwdatum versturen, maar korter van tevoren kan natuurlijk ook. Je kunt je op Fuif.nl vast oriënteren op een bepaalde stijl voor je bruiloft en de kaart persoonlijk maken door een foto van jullie erop te plaatsen. Houd je save-the-date kaart simpel en overzichtelijk, de uitgebreide informatie komt op de trouwkaart te staan.
trouwkaart trouwen uitnodiging huwelijk hip bruiloft krijtbord
En dan, als de bruiloft nadert, mag je je trouwkaart gaan versturen. Dit doe je 6-8 weken voorafgaand aan de bruiloft. Heeft jullie bruiloft een thema? Verwerk dit dan in jullie trouwkaart, én in je save-the-date kaart! Ook kunnen jullie denken aan hippe stijlen, zoals kraft, bloemen of grote sierlijke letters. Op Fuif.nl vind je een heleboel kaartjes die ontworpen zijn door designers, en die je eenvoudig aan je eigen stijl kunt aanpassen. Ook kun je er voor kiezen helemaal zelf je kaart te ontwerpen. Het leuke hieraan is dat je de hele stijl ook kan doortrekken in bijvoorbeeld de menukaarten of bedankkaartjes. 

trouwkaart strand wegwijzer hart
Veel plezier met het ontwerpen en het versturen van je kaartjes. Tot slot nog een tip voor de Nederlanders: per 1 januari verhoogt Post NL de prijs van de postzegels. Koop dus nog dit jaar een voorraadje zegels in, dat scheelt weer!

Samenwerking
Welk trouwkaartje vind jij het leukste?

Groetjes,
Patricia

5 reacties

  1. Leuke kaartjes! Ik heb hier zelf nog niet echt over nagedacht; uiteindelijk wil ik wel trouwen met mijn vriend, maar eerst maar sparen haha!

  2. zo vergeet je nooit meer de datum! Leuke kaartjes, als ik het over zou doen zou ik ook gaan voor een creatievere kaart!

Reacties zijn gesloten.