Opgemaakte producten augustus 2016

Geplaatst door
De maand augustus zit er alweer op, tijd voor mijn opgemaakte producten! In dit artikel laat ik jullie zien welke beauty producten we hier in huis hebben opgemaakt en zoals altijd vertel ik er ook kort bij wat ik ervan vind en of ik het opnieuw zou kopen. Van sommige producten heb ik al een apart artikel geschreven. Die blogposts kan je terugvinden door op de roze links te klikken. Kijk mee!
 
opgemaakte producten augustus 2016

Ik heb besloten om de Bella Cotton grote wattenschijfjes en de Hegron styling gel van de Action weg te laten in dit artikel, aangezien deze producten iedere maand worden opgemaakt. Geen zorgen, er zitten genoeg producten in mijn mandje die ik jullie kan laten zien. Hier gaan we!

 
nivea micellaire reinigingsdoekjes coconut care facial cleansing wipes
NIVEA 3-IN-1 VERZORGENDE MICELLAIRE REINIGINGSDOEKJES *
 
Ik gebruik graag micellair water en ook deze NIVEA micellaire reinigingsdoekjes met vitamine E vind ik heel fijn. Ze zijn nat genoeg waardoor ze vlot mijn make-up verwijderen, ze hydrateren en verzorgen mijn huid, en ze ruiken lekker fris. Ik denk dat dit de beste reinigingsdoekjes zijn die ik tot nu heb gebruikt.
 
COCONUT CARE FACIAL CLEANSING WIPES 
 
Deze reinigingsdoekjes van de Action heb ik vooral gebruikt op warme zomerdagen om mijn gezicht een beetje op te frissen. De doekjes ruiken lekker naar kokos, maar helaas worden ze vrij snel droog en dat is toch wel een minpuntje. Ik zou ze niet snel gebruiken om mijn make-up te verwijderen. 
 
cien shower gel sunshine shower melon rituals douche foam the ritual of sakura
CIEN SHOWER GEL SUNSHINE SHOWER

Augustus was een echte zomermaand en dat is ook te merken aan de hoeveelheid douchegels. We hebben er drie opgemaakt! Als eerste een Cien douchegel in de geur Sunshine Shower, een bloemige geur die ook na het douchen nog een tijdje blijft hangen. De douchegel schuimt lekker en maakt je huid schoon en fris.

CIEN SHOWER GEL MELON

 
Deze Cien douchegel in de geur Melon heeft Glenn met veel plezier opgemaakt. Zoals de naam reeds zegt, ruikt deze douchegel naar meloen. Ook deze geur blijft na het douchen nog een tijdje hangen. De douchegels kosten slechts € 0.99 per stuk en zijn echt budgettoppertjes.
 
RITUALS FOAMING SHOWER GEL THE RITUAL OF SAKURA *
 
Ik hou van douche foams en deze Rituals The Ritual of Sakura foaming shower gel is in één woord heerlijk. Het is een dik en verzorgend schuim en de combinatie van zoete kersenbloesem en biologische rijstmelk ruikt echt heerlijk. Ik heb deze douche foam ook gebruikt om mij mee te scheren, super handig!
 
odorex deodorant satijnzacht nivea deodorant pearl & beauty
ODOREX DEODORANT SATIJNZACHT

Warm weer betekent ook veel deodorant sprayen. Deze Odorex deodorant met katoenolie en jasmijn heeft een zachte geur en prikt niet na het scheren, heel fijn!

 
NIVEA DEODORANT PEARL & BEAUTY 
 
Deze deodorant met parelextracten ruikt heel lekker. Hij belooft je mooie en gladde oksels te geven, maar dat vind ik een beetje overdreven. Het is gewoon een goede deodorant. Ook deze prikt niet na het scheren en dat vind ik fijn.
nivea men deodorant protect & care dove men care deodorant cool fresh
 
NIVEA MEN DEODORANT PROTECT & CARE *
 
Ook Glenn heeft twee deodorants opgemaakt. Als eerste deze NIVEA MEN Protect & Care deodorant. De deo irriteert niet en heeft een lekkere mannelijke geur die lang blijft hangen. Helemaal prima dus!

DOVE MEN CARE DEODORANT COOL FRESH *

 
Deze Dove MEN CARE deodorant heeft hij gebruikt voor op het werk. Door het mini formaat is hij erg handig om mee te nemen in je rugzak. Ook deze deo irriteert niet en heeft een lekkere mannelijke geur. Hij ruikt wel iets zachter dan de NIVEA deodorant.
 
professional hairspray signus plus action syoss ceramide complex anti breuk shampoo
PROFESSIONAL HAIRSPRAY SIGNUS PLUS EXTRA HOLD

Deze haarspray van de Action is goedkoop en basic, maar doet wel wat hij moet doen en dat is natuurlijk het belangrijkste. De spray bevat pro-vitamine B5 maar daar heb ik eigenlijk niets van gemerkt. De geur is niet zo bijzonder, maar het stoort me ook niet.

SYOSS CERAMIDE COMPLEX ANTI-BREUK SHAMPOO *

 
De SYOSS shampoo bevat keratine-complex en is bedoeld voor breekbaar haar. De shampoo zou tot 10 keer meer kracht geven en de haarvezels intensief herstellen in 3 dimensies. Persoonlijk vind ik dit een beetje overroepen want voor mij was het vooral een shampoo die lekker ruikt en mijn haar heerlijk zacht maakt. Mijn haar is er niet minder breekbaar van geworden.
 
shea moisture deep treatment masque haarmasker shea butter arganolie
SHEA MOISTURE DEEP TREATMENT MASQUE *

Dit haarmasker met shea boter en arganolie is bedoeld voor droog haar en hierover ben ik wél heel tevreden. Ik heb dan ook spijt dat deze pot op is. Na gebruik voelt mijn haar heerlijk zacht en gehydrateerd aan, en ziet het er mooi en glanzend uit. Daarnaast is mijn lange haar makkelijker doorkambaar en dat is natuurlijk handig meegenomen.

 
yves rocher hydratation moisturizing lotion aloe vera hydraterende bodymilk
YVES ROCHER HYDRATATION MOISTURIZING LOTION ALOË VERA *
 
De Yves Rocher hydraterende bodymilk met Aloë Vera is heel fijn om in de zomer te gebruiken. De bodymilk heeft een lichte, zachte melkachtige formule die heel vlot uitsmeert en snel in de huid trekt. Mijn droge benen worden meteen gehydrateerd en voelen weer heerlijk zacht en soepel aan. De geur is lekker fris en dat is in de zomer heel aangenaam.
 
colgate optic white tandpasta signal white now glossy chic tandpasta
COLGATE OPTIC WHITE TANDPASTA *
 
Dit is een prima basic tandpasta met een frisse muntsmaak. De tandpasta zou je tanden witter maken in één week. Ik heb daar niet zoveel van gemerkt, maar Glenn had wel minder verkleuring op zijn tanden (door koffie te drinken).  

SIGNAL WHITE NOW GLOSSY CHIC TANDPASTA *
 
Ook dit is een prima tandpasta met een frisse smaak. De tandpasta maakt mijn tanden iets witter, maar helaas stoor ik me aan de blauwe kleur die overal op zit: mijn mond, de handdoek, de wasbak… Geef mij maar gewoon een witte tandpasta, veel minder gedoe om alles schoon te maken.
 
ikea lugga geurkaars fris gewassen kleding
IKEA LUGGA GEURKAARS 
 
Als laatste heb ik een IKEA geurkaars opgemaakt in de geur van fris gewassen kleding, heerlijk! Het is een grote geurkaars die ongeveer 50 uren brandt. Bij mijn volgende bezoekje aan de IKEA koop ik deze geurkaars zeker opnieuw.
Zo, dit zijn mijn opgemaakte producten van augustus. Laat me zeker weten wat jullie zoal hebben opgemaakt want dat vind ik altijd leuk om te lezen!


* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.


Veel liefs,
Vanessa xxx

16 reacties

  1. Ik ben heel erg benieuwd naar de micellaire doekjes van nivea! Ik ben fan van hun gewone micellair water dus ben heel benieuwd of de doekjes ook zo goed zijn.

  2. Ik ben nu wel heel nieuwsgierig naar de douche foam van Rituals. Ik ben sowieso dol op de producten van hun, dus misschien moet ik deze maar eens aanschaffen.

  3. Ik stoor me net niet aan die blauwe kleur want ben enorm fan van die tandpasta, maar begrijp je wel hoor. Ik vind die blauwe kleur geen probleem want dan zie je nog eens extra goed waar je de wasbak moet uitspoelen. 😉 Leuk om te zien!

  4. Je hebt veel opgemaakt zeg! Ik twijfel soms ook of ik de "standaarddingen" zoals reinigingsdoekjes of wattenschijfjes nog wel in mijn opgemaakt video's moet stoppen, omdat ik dat eigenlijk altijd opmaak haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *