Haarmasker voor droog haar met shea butter & arganolie

Geplaatst door
Nadat ik mijn haar heb gewassen met een shampoo, dan vind ik het fijn om een verzorgende conditioner of haarmasker te gebruiken. Zonder één van deze producten voelt mijn haar droog aan en gaat het sneller pluizen. De laatste tijd gebruik ik met veel liefde het haarmasker voor droog haar met shea butter en arganolie dat ik van de webshop Supernaturals.nl heb ontvangen. Kijk je mee naar mijn review? 
 

De Nederlandse webshop Supernaturals is zes jaar geleden opgericht. De webshop heeft een ruim assortiment met natuurlijke producten en een traditionele achtergrond. Het assortiment bestaat voornamelijk uit relatief onbekende producten uit verschillende landen met interessante en werkzame eigenschappen. Ik review voor jullie het haarmasker voor droog haar met shea butter en arganolie.
Het haarmasker zit in een grote, ronde pot van 355 ml. Dat is een flinke inhoud! Verder bevat de verpakking veel informatie over het product, o.a. de ingrediëntenlijst en hoe je het masker moet gebruiken. De informatie is in het Engels, maar op de website kan je de Nederlandse informatie terugvinden. Het haarmasker kost € 23.95.
De ingrediëntenlijst:

Deionized water, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Argan Oil, Vegetable Glycerin, Emulsifying Wax, Sea Kelp Extract, Panthenol (Vitamin B-5),Essential Oil Blend, Avacado Oil, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower (and) Lonicera Japonica (Japanese honeysuckle) Flower Extract, Tocopherol (Vitamin E), Hyssopus Officinalis Extract, Salvia Officinalis (sage) Leaf and Equisetum Arvense Extract, Soybean Oil, Daucus Carota Sativa (Carrot) Seed Oil
Het haarmasker met shea butter en arganolie heeft een diep hydraterende en verzachtende werking en is geschikt voor droog, beschadigd of overbehandeld haar. Het masker geeft je haar een natuurlijke, intensieve behandeling om je haar een boost te geven en vrij te maken van misschien eerder gebruikte, chemische haarverzorgingsproducten.
Door de herstellende en voedende werking van arganolie krijgt je haar weer glans en wordt de elasticiteit van je haar ondersteund. De shea butter hydrateert diep en verzorgt zowel je haar als je hoofdhuid. Aan het haarmasker is ook sea kelp toegevoegd, wat ervoor zorgt dat de haarschubben verzacht worden.
Het haarmasker heeft een zachte, romige textuur (het lijkt wel een body lotion) waardoor je het makkelijk kan aanbrengen. Ik was mijn haar eerst met shampoo, spoel het uit, en daarna breng ik het masker royaal aan op mijn natte haar. Ik kan je aanraden om een grove kam te gebruiken zodat je het haarmasker gelijkmatig over je haar kan verdelen, vanaf de wortel tot aan de punt. Je hoeft het haarmasker slechts vijf minuutjes in te laten werken, maar heeft je haar een diepe behandeling nodig, dan kan je het gerust wat langer laten zitten.
Na gebruik voelt mijn haar zacht en gehydrateerd aan, en ziet het er mooi en glanzend uit. Daarnaast valt het op dat mijn lange haar makkelijker doorkambaar is en dat is natuurlijk handig meegenomen. Over de geur kan ik kort zijn, die is er bijna niet. Dat is voor mij het enige minpunt want ik hou wel van een haarmasker dat lekker ruikt. Bij dit masker gaat het vooral om zijn hydraterende en verzachtende werking en niet zozeer om de geur.    
Het haarmasker voor droog haar met shea butter & arganolie (355 ml) kost € 23.95 en is te koop in de webshop Supernaturals.nl. 
Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf

 
Ben jij al bekend met de webshop Supernaturals? En lijkt dit haarmasker iets voor jou?

Veel liefs,
Vanessa xxx

12 reacties

  1. Ipv. een grove kam gebruik ik altijd mijn vingers ervoor. Dit lijkt mij een erg goed product al is het zonder geur. Dat vind ik trouwens bijzonder. Maar mij maakt het ook niet uit, als het maar goed spul is. 🙂

  2. Ziet er goed uit! Ik vind het masker er heel erg eetbaar uitzien haha. Wel jammer dat er niet echt een geur aan zit. Ik vind het altijd fijn als je een masker of conditioner in hebt gehad en je haar er daarna nog lekker naar ruikt.

  3. Ik gebruik 1x per week een haarmasker, dit haarmasker lijkt mij dan ook erg fijn in gebruik ^^ x

  4. Eigenlijk heb ik nog nooit eerder een haarmasker geprobeerd (shame on me, I know!), maar ik zou het wel eens moeten doen. Dit lijkt me wel een goed product!

  5. Ik ken de webshop niet,er zijn er zovele :).Ik heb geen droog haar,dus zie ik me niet direct dit produkt kopen,ik neem zeker een kijkje,wie weet vind ik iets anders :)xxx

Reacties zijn gesloten.