Enorm populair: Gin tonic glazen

Geplaatst door
Het drankje gin tonic is in België met een opmars bezig. En ook Nederland is met het virus besmet. Het drankje wordt steeds populairder, alleen écht mooie gin tonic glazen waren er nog niet. Maar niet getreurd: Dulaire heeft ze.
 
Gin tonic glazen Dulaire

WAT IS GIN TONIC? 

 
Gin tonic is een cocktail drankje dat bestaat uit: gin, tonic en ijsblokjes. Verder kun je het afmaken met een garnering. Citroenschijfjes, limoen of grapefruit zijn bijvoorbeeld ideaal. Nog nooit dit drankje gemaakt of geproefd? Dan raad ik je aan het zeker eens uit te proberen!
 
 Gin tonic glas Dulaire
WAT ZIJN GIN TONIC GLAZEN?
 
Een gin tonic glas is speciaal ontworpen voor het drinken van gin tonic. Dit is ook belangrijk, want in het juiste glas komen smaken beter tot hun recht. Daarnaast hebben de glazen bij Dulaire een exclusief gin tonic ontwerp, wat het moment compleet maakt.
 
 Gin tonic glas Dulaire 2
TOP KWALITEIT HANDGEMAAKT
 
De glazen bij Dulaire zijn handgemaakt. Dit betekent dat ze met de mond zijn geblazen door professionele glasblazers. Daarna worden ze met de hand vormgegeven. Het handgemaakte kun je ook zien als je heel goed kijkt. Geen enkel glas is namelijk 100% op de millimeter gelijk, wat enorm mooi is. Kijk maar eens naar een goedkoop machinaal gemaakt glas…
 
Gin tonic glas Dulaire 3
HEBBEN, HEBBEN, HEBBEN!
 
Ook jij kunt binnenkort eigenaar zijn van deze exclusieve glazen. Wil je ze hebben? Ga dan naar de webwinkel van Dulaire en bestel ze direct.
 
Samenwerking
 
Drink jij graag gin tonic? 
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

10 reacties

  1. Ik durf het bijna niet zeggen, maar ik heb nog nooit een gin tonic gedronken. 🙂 Die glazen vind ik er wel mooi uitzien.

  2. Interresant artikel deze gin tonic glazen zijn zeer mooi , prachtig afgewerkt van vorm super.

  3. Zeer prachtige glazen , ik drink graag gin tonic bij deze ga ik me wel enkele dulaire gin tonic glazen aanschaffen super.

  4. Ik drink zelf niet en heb het ook nog nooit gehad! Vind het wel echt super leuke glazen! Vooral met die ronde onderkant mooi en simpel!

  5. Op mijn verjaardag had ik een overnachting bij een hotel cadeau gekregen, en daar zat een gin tonic bar. Ik had dit nog nooit op dus ik zei tegen de barman verras mij maar, de gin tonic combinatie was echt super lekker alleen voor 1 drankje was ik €11 kwijt 🙂

Reacties zijn gesloten.