I love Netflix TAG

Geplaatst door
In mei heb ik al eens een Netflix tag ingevuld, maar blijkbaar bestaat er nog een andere tag in blogland. Omdat ik inmiddels helemaal verslaafd ben aan Netflix, kan ik niet anders dan ook deze tag in te vullen. Ben je benieuwd naar mijn favoriete series? Mijn favoriete snack? En wat mijn favoriete Netflix plek is? Lees dan snel verder!
 
I love Netflix tag

Deze tag is bedacht door Sarah van OhSoBeautiful

KIJK JE LIEVER SERIES OF FILMS OP NETFLIX?

Sinds ik Netflix in huis heb, kijk ik eigenlijk alleen nog maar series. Bij een serie kan ik me helemaal inleven in het verhaal en de personages, en het is ook verslavend waardoor ik alle afleveringen zo snel mogelijk wil zien.
 
KIJK JE OP DIT MOMENT EEN SERIE? ZO JA, WELKE? 

Ja, momenteel kijk ik naar het eerste seizoen van How to Get Away With Murder. Het is niet de beste serie die ik al heb gezien, maar wel leuk en spannend genoeg om verder te kijken. Ik heb gelezen dat seizoen 3 bijna uitkomt, maar op Netflix is enkel seizoen 1 verkrijgbaar in België. Hopelijk kunnen we in de toekomst ook naar de volgende seizoenen kijken.
 
WAT IS JE NETFLIX SERIES TOP 5?
Ik benoem ze in willekeurige volgorde want de series zijn zo aan elkaar gewaagd waardoor ik onmogelijk een top 5 kan opsommen. Ik vind ze gewoon allemaal goed, ieder op hun manier. 
– The Following (zie foto)
– The Killing
– Stranger Things
– The Get Down
– Breaking Bad
 
the following netflix
WAT IS JE NETFLIX FILM TOP 5?
Zoals ik eerder al zei, kijk ik eigenlijk alleen series op Netflix. Misschien moet ik ook eens een kijkje nemen bij de films? Ik zou het wel tof vinden mochten de films Bad Moms en Bridget Jones’s Baby op Netflix komen want daar ben ik best benieuwd naar. 
WAT IS JE FAVORIETE NETFLIX SNACK?
 
Daar moet ik niet lang over nadenken: Cookie Dough ijs. Als je mij laat doen, dan eet ik heel de pot leeg. Gelukkig eet ik dit niet iedere Netflix avond want dat zou niet goed komen, haha! 
 
WAT IS JE FAVORIETE NETFLIX PLEK?

Ik kijk maar op één plaats Netflix en dat is in de zetel in de woonkamer. Ik vind dat heel gezellig, zeker nu de herfst eraan komt. Kaarsjes aan, een fleece dekentje erbij en ondertussen knuffelen met Glenn. Ik kan het niet beter hebben, toch?

WAAR KIJK JE HET LIEFST NETFLIX OP? TABLET, TV, LAPTOP, GSM OF IETS ANDERS?

Ik kijk altijd Netflix op TV. Ik weet dat het ook op andere manieren kan, maar ik vind een groot beeldscherm het aangenaamste om naar te kijken. Glenn kijkt soms wel eens series op zijn computer. 

WAT IS JE GROOTSTE TEGENVALLER OP NETFLIX?

Ik kan niet echt een tegenvaller bedenken. Ik vind het alleen jammer dat sommige seizoenen achter lopen, zoals bijvoorbeeld How to Get Away With Murder. Gelukkig zijn er ondertussen genoeg andere series op Netflix om te ontdekken. Het is zelfs moeilijk om bij te houden want er komen voortdurend nieuwe series bij.

Kijk jij liever series of films op Netflix? En wat zijn jouw aanraders?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

19 reacties

  1. Leuke tag, ik kijk zelf ook voornamelijk series op Netflix. Ik vond zelf Grace and Frankie, Outlander en Reign ook heel leuk. Maar er staat zo veel leuks op dat ik nooit klaar ben met kijken, haha.

  2. Leuke blog! Wij hadden eerst Netflix en dan keken we voornamelijk films. Ik vind het altijd wel handig dat je dan ook naar aanleiding van wat je keek een lijst zag met films die interessant voor jou waren!

  3. Dat achterlopen van series vind ik ook erg jammer. Het zou fijn zijn mochten ze wat nieuws van Pretty Little Liars, The Vampire Diaries en New Girl – om er een paar te noemen – beschikbaar maken. Oh, en wat meer afleveringen van Pokémon, haha!
    Wij zijn pas begonnen met Black Mirror, een erg bevreemde serie over de negatieve en wat duisterdere kant van technologie. Je moet maar eens kijken of je het wat vindt. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *