New in: Ted Baker make-up tas

Geplaatst door
Vorige week liet ik jullie mijn nieuwe Tommy Hilfiger handtas zien die ik heb ontvangen van Duifhuizen tassen en koffers, maar dat is niet de enige tas die ik mocht uitkiezen. Vandaag wil ik jullie graag mijn tweede pareltje laten zien, namelijk deze elegante Lauren make-up tas van Ted Baker in de kleur Baby Pink. 
ted baker lauren make up tas baby pink

De Ted Baker Lauren make-up tas is verkrijgbaar in de kleuren Baby Pink, Black en White. Aangezien ik gek ben op roze was mijn keuze snel gemaakt. De make-up tas is gemaakt van stevig saffiano leer en is afgewerkt met rosékleurige details waardoor de tas luxe uitstraalt. De achterkant heeft een mooie bordeaux bruine kleur en onderaan staat het merk Ted Baker Londen afgebeeld. De onderkant van de tas is donkerroze en neigt een beetje naar het oranje. Dat vind ik persoonlijk iets minder mooi, maar het belangrijkste is natuurlijk de voor- en achterkant aangezien je die het meeste ziet.
 
ted baker lauren make up tas baby pink
ted baker lauren make up tas baby pink
De Lauren make-up tas van Ted Baker is praktisch in gebruik. De tas is voorzien van een hoofdvak met ritssluiting en een groot insteekvak. De afmetingen zijn 27 x 6,5 x 15,5 cm en dat is best groot voor een make-up tas. Super handig om mee te nemen op vakantie of een weekendje weg! Zo hoef je niet langer te twijfelen over welke make-up je al dan niet meeneemt want de tas is groot genoeg. Je kan er zelfs je make-up kwasten of andere beauty spullen in kwijt. De binnenkant van de tas is afgewerkt met een zwart-witte bloemenprint en dat maakt de tas nog eens extra mooi. 

ted baker lauren make up tas baby pink
ted baker lauren make up tas baby pink
De make-up tas kost € 89 en dat is niet goedkoop, maar je krijgt er natuurlijk wel een mooie en luxe Ted Baker tas voor in de plaats. Voordien had ik altijd make-up tasjes van een paar euro en ik merk wel degelijk verschil in de kwaliteit. De Ted Baker make-up tas is zeer stevig en voelt tegelijk zacht aan. Daarnaast vind ik het ontzettend handig dat de tas zo groot is waardoor je er veel make-up in kan opbergen. Ik ben er alvast heel blij mee en ik ga deze make-up tas dan ook met veel liefde gebruiken!

ted baker lauren make up tas baby pink
De Ted Baker Lauren make-up tas kost € 89 en is te koop bij Duifhuizen tassen en koffers.  
* Deze tas is opgestuurd door Duifhuizen tassen & koffers
 
Wat vind jij van mijn nieuwe make-up tas?
Veel liefs,
Vanessa xxx

18 reacties

  1. Wat is die mooi! Ik ben sinds een korte tijd helemaal verliefd geworden op de items van Ted Baker, deze make-up tas heeft ook weer zulke mooie details x

  2. Heel mooi! Ted Baker heeft echt mooie producten, hoewel sommige dingen iets te 'truttig' zijn voor mij. Maar als anderen die spullen hebben vind ik het toch wel erg leuk 🙂

  3. Prachtige tas van ted baker de kleuren passen perfecht erbij , mooi afgewerkt en handig top.

  4. Heel mooi! Ik zou het zelf niet aandurven om zo'n lichte kleur te kiezen want mijn make up tasjes hangen altijd binnen de kortste keren onder de make up, haha.

  5. Oh wat een mooie make-up tas! Ik heb ook een Ted Baker make-up tas maar één van de plastic versies, ik weet eigenlijk niet hoe die heet. Die van jou is wel heel knap in dat saffiano leer. Mooie keuze!

Reacties zijn gesloten.