Hema thee: Hema introduceert nieuw thee assortiment

Geplaatst door
Bij HEMA is er nu een geheel nieuw theeassortiment verkrijgbaar: 100% natuurlijk, fairtrade én biologisch. Het nieuwe assortiment bestaat uit acht heerlijke smaken: Lemon Ginger, Jasmijn, Rooibos Orange, Chamomile Lemongrass, Starmix, Vanilla Rose, Earl Grey en Cranberry. 
hema nieuwe thee assortiment

HEMA is trots op de introductie van het nieuwe theeassortiment. De nieuwe smaken zijn met veel aandacht samengesteld op basis van een unieke HEMA receptuur. Daarnaast is de thee ook nog 100% natuurlijk, biologisch en Fairtrade. Dubbel zo verantwoord, dus ook dubbel genieten.
 
Niet alleen de samenstelling van de thee is belangrijk, ook de keuze van het materiaal van het theezakje. Het theezakje is een zogenoemde Double Chamber Teabag. Door de twee kamers kan het water optimaal rond de thee circuleren. Dit zorgt ervoor dat de volle smaak en aroma’s beter tot leven komen in het kopje. En doordat het zakje gevouwen wordt hoeft er ook geen gebruik gemaakt te worden van lijm, wat een negatief effect op de smaak kan hebben. Het papier is smaakneutraal. Het touwtje met de tag is geknoopt aan het theezakje, waardoor er geen nietje meer nodig is en het zakje bij het GFT afval kan worden weggegooid.
 
hema thee soorten smaken
ROOIBOS ORANGE
 
De HEMA Rooibos Orange is verfijnd met sinaasappelschilletjes en kaneel. Daardoor komt de milde, zoetige smaak van de Rooibos ideaal tot zijn recht. Rooibos bevat van nature geen theïne en dat maakt de HEMA Rooibos Orange uitermate geschikt voor elk moment van de dag.
CHAMOMILE LEMONGRASS
 
Voor de HEMA Chamomile Lemongrass hebben ze de zacht bloemige smaak van kamille gecombineerd met de frisse smaak van citroengras. HEMA Chamomile Lemongrass bevat van nature geen theïne en is bijzonder geschikt om ’s avonds van te genieten.
 
STARMIX
 
De HEMA Starmix bestaat uit een melange van steranijs, zoethout, munt en venkel. Venkel en steranijs zorgen voor een licht dropachtige smaak en pepermunt geeft een frisse twist aan deze heerlijke kruidensamenstelling. HEMA Starmix bevat van nature geen theïne en is geschikt voor elk moment van de dag.
 
VANILLA ROSE
 
De HEMA Vanilla Rose bestaat uit de beste Indiase zwarte thee, geoogst op 1000 meter hoogte in het Anaimalai gebergte. Aan de zwarte thee worden echte rozenblaadjes en vanille toegevoegd. Een lichtzoete, bloemige melange die uitstekend smaakt na het eten of bij het dessert.
 
EARL GREY
 
Alleen de beste zwarte thee van de Indiase theeplantage Lyerpadi wordt gebruikt voor HEMA Earl Grey en verfijnd met de smaak van bergamot. Een klassieke melange met een milde smaak. Earl Grey wordt vaak in de namiddag en avond gedronken.
 
CRANBERRY
 
Ook de groene thee bladeren voor HEMA Cranberry thee komen uit het Anaimalai gebergte, met een toevoeging van echte stukjes cranberry. Lekker fris om de dag mee te beginnen.
 
JASMIJN
Voor de HEMA Jasmijn thee hebben ze ook de beste groene thee gecombineerd met geurige jasmijn bloesemblaadjes. Een klassieke thee met een karakteristiek intens bloemig aroma voor ieder moment van de dag.
 
LEMON GINGER
De HEMA Lemon Ginger thee is een lekkere kruidenmelange door de verrassende combinatie van citroengras en gember. Goed om je immuumsysteem een boost te geven door de hoge mate van anti oxidanten in de gember en heerlijk verwarmend op een regenachtige dag.
 
hema lemon ginger thee
De thee is per zakje verpakt en in een doosje van 20 zakjes, per smaak apart verkrijgbaar voor € 1,75. Het nieuwe theeassortiment is verkrijgbaar bij alle HEMA filialen in Nederland en binnenkort ook via www.hema.be. In de periode van 25 juli tot en met 28 augustus worden de doosjes in Nederland, ter promotie, 2 voor € 3 aangeboden. Op zaterdag 20 augustus kun je in een aantal van de grootste filialen ook de nieuwe smaken gaan proeven. 
 
Persbericht
 
Drink jij graag thee? Welke smaken lijken jou het lekkerste?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

24 reacties

  1. Lemon ginger lijkt mij lekker. Ik sta er eigenlijk nooit bij stil dat de HEMA ook thee verkoopt. Ik haal vaak wel brood daar.

  2. Die Starmix lijkt me wel lekker. Zal volgens mij qua smaak een beetje lijken op de Sterrenmuntthee van de Action die ik nu altijd drink. Leuk dat deze theetjes volledig fairtrade zijn!

  3. Ik ben een grote thee liefhebber. Bedankt voor het uitlichten van het nieuwe assortiment. Mijn persoonlijke favorite is de Chamomille Lemongrass. Het is een rustgevende thee en ik drink het vak voor de bedtijd. Groetjes, Alessia

  4. Wat leuk dat je dit deelt! Ik ben dus helemaal geen warme drinker dus no thea for me:P maar vind het wel een leuke nieuwe lijn en ook toegankelijk kwa prijs!

  5. OMG, I love this post. I'm from Holland living in the U.S. and toen ik die foto zag met die tompoezen was ik verkocht. I miss them so much. Used to have one daily back in Holland. Thank you for sharing this lovely post. Tea in the U.S. is nothing like it is in Holland. Same for the bread and licorice. Thank you xoxo

Reacties zijn gesloten.