5 handige musthaves voor in huis die het leven een stuk aangenamer maken

Geplaatst door
In dit artikel licht ik vijf musthaves voor je uit die het leven als huisvrouw alleen maar beter maken. Dit zijn bekende maar ook onbekende items. Lees je mee? 
 
veluxshop

1. MAGNEET PVC

Huh? Magneet? Hoe werkt dat dan? Het is al een tijdje op de markt maar toch vrij onbekend. Normaal PVC wordt gemonteerd door het met lijm te plakken of te klikken zoals klik laminaat. Bij deze vorm gaat het leggen een tikkeltje anders. De eerste stap is om de magnetische folie op de ondervloer te leggen. De tweede stap is vervolgens om de PVC stroken op de folie te leggen. Wanneer je ergens tijdelijk gaat wonen is dit ideaal: de vloer kan je eruit halen en weer meenemen naar je nieuwe woning! Geen heimwee meer naar dat o zo mooie parket vloer die je moest achterlaten toen je ging verhuizen. Ideaal toch!?
2. ZELFRIJDENDE STOFZUIGER
Musthaves in huis? Dan mag een zelfrijdende stofzuiger niet ontbreken. Niet meer zelf hoeven te stofzuigen. Zelfrijdende stofzuigers zijn zo geprogrammeerd dat hij een kaart voor je maakt van de kamer om daarna helemaal los te gaan. Tegenwoordig zelfs met wifi functie. Pas wel op: niet met elk tapijt werkt hij even goed.
3. KOKENDWATER KRAAN
Al een tijd bekend maar wat een uitkomst kan zo’n kraan zijn. Vergeet de waterkoker. In de keuken kan het uitgroeien tot een ware eyecather. Tip: let op met kinderen in de buurt.
4. MUGGENGAAS
Insecten in je huis, wat een drama. Er zijn al heel wat oplossingen voor dit probleem zoals het muggengaas van VELUX, superhandig voor in je slaapkamer. Ongestoord je kamer laten doortochten en toch het praktische voordeel van geen insecten in je huis hebben. Daaag muggenbulten! Van handige musthaves in huis gesproken.
5. VLOERKOELING
Lees ik dat goed? Ik dacht dat er alleen maar vloerverwarming was? En dat is al een hele luxe. De naam zegt het al, het koelt de ruimte wat het alleen maar aangenamer maakt in de zomer. Het prijskaartje wat er aan hangt is niet bekend. Maar JK vloerverwarming schijnt hier al jaren gespecialiseerd in te zijn.
Welke musthaves in huis vind jij belangrijk?

Veel liefs,
Vanessa xxx

14 reacties

  1. Muggengaas zou ik me eigenlijk nog eens moeten aanschaffen want nu komen zomaar alle vliegen en muggen binnen en dat kunnen er soms veel zijn.

  2. Muggengaas is ideaal ik weet niet of dit jullie benaming is maar in Nederland noemen wij dit horren. Ik heb het thuis in mijn deuren en ramen vast zitten en ik kan je vertellen het is ideaal! Zo een heet water kraan vind ik prachtig alleen het prijskaartje nog niet hahaha. Vloerverwarming of verkoeling is mooi maar de charme van een dikke trui vind ik ook wel weer wat.

  3. Muggengaas is ideaal ik weet niet of dit jullie benaming is maar in Nederland noemen wij dit horren. Ik heb het thuis in mijn deuren en ramen vast zitten en ik kan je vertellen het is ideaal! Zo een heet water kraan vind ik prachtig alleen het prijskaartje nog niet hahaha. Vloerverwarming of verkoeling is mooi maar de charme van een dikke trui vind ik ook wel weer wat.

  4. Interessant artikel om te lezen het muggengaas van velux spreekt mij wel aan om van die vervelende muggen af te geraken is een nuttige investering.

  5. Goede artikels en tips voor mij die zelfrijdende stofzuiger zou mij veel tijd uitbesparen en ondertussen andere klusjes te kunnen doen top.

  6. Wat een leuk artikel! Thuis bij mijn ouders heb ik wel muggengaas, op mijn studentenkamer niet. Daar mis ik het echt!

  7. Ik heb nog muggengaas liggen, maar zo onhandig ophangen met dubbelzijdig tape (was een goedkoop dingetje)
    Ik zou zo graag een zelfrijdende stofzuiger willen hebben, denk dat mijn katten dat ook geweldig vinden!

Reacties zijn gesloten.