Opgemaakte producten maart 2016

Geplaatst door
De maand maart zit er bijna op, tijd voor mijn opgemaakte producten! In dit artikel laat ik jullie zien welke beauty producten we hier in huis hebben opgemaakt en zoals altijd vertel ik er ook kort bij wat ik ervan vind en of ik het opnieuw zou kopen. Van sommige producten heb ik al een uitgebreid artikel geschreven. Die blogposts kan je terugvinden door op de roze links te klikken. Hier gaan we!
 

Cattier-Paris Elixir Végétal Vochtinbrengende Dagcrème
 
Deze vochtinbrengende dagcrème is heel fijn! De substantie is vrij vloeibaar waardoor het makkelijk uitsmeert en snel intrekt. Na gebruik voelt mijn huid zacht en gehydrateerd aan. De pompflacon vind ik erg handig, het is niet alleen hygiënisch maar het zorgt er ook voor dat je niet teveel crème in één keer aanbrengt waardoor dit product zuinig werkt. Nog een pluspuntje is dat de crème biologisch is en dus vrij van parabenen en dergelijke.   
 
Bella Cotton 50 Maxi Wattenschijfjes
 
Deze grote wattenschijfjes van de Action koop ik iedere keer opnieuw. Ik vind ze gewoon heel fijn en ze zijn spotgoedkoop. Ik denk niet dat ik nog snel andere wattenschijfjes zal aanschaffen.
 

NIVEA Care Shower Care & Cacao
 
Ik heb deze heerlijke douchegel van NIVEA opgemaakt. De douchegel bevat cacaoboter die de huid in alle zachtheid reinigt, haar zacht en soepel laat aanvoelen en haar omhult in een zalig parfum. Het is een echte aanrader voor tijdens de koude wintermaanden als je droge huid wat meer verzorging nodig heeft.     

Janzen Shower Foam Black 22 Bergamot & Tonkabeans
 
Zowel Glenn als ik zijn gek op shower foams. De Janzen shower foam ruikt naar bergamot en tonkabonen. Het is een kruidige, warme en iets zwaardere geur. Eigenlijk is het een unisex geur die zowel door vrouwen als mannen kan gebruikt worden, maar in ons huis is het vooral Glenn die de douche foam heeft opgemaakt. 
 

Hegron Styling Gel Mega Hold
 
Nog een product dat Glenn heeft opgemaakt: de Hegron styling gel die we voor € 1 hebben gekocht bij Drogisterij.net. Glenn vindt deze gel net zo goed als de gel die hij normaal altijd bij de Action haalt. Zijn piekjes blijven de hele werkdag zitten, top dus!
 
Yves Rocher Nutrition Repair Balm Dry Ends
 
Deze herstellende balsem heb ik gebruikt voor mijn droge haarpunten en ik moet zeggen dat dit product heel goed werkt. Als ik de balsem gebruik, dan zien en voelen mijn haarpunten er veel gezonder uit. Ook de geur is heerlijk. Enig minpuntje is dat een tube van 50 ml snel op is als je lang haar hebt. Van mij mag de tube gerust een beetje groter zijn.


Oral-B 3D White Luxe: Perfection Tandpasta, Whitening Versneller en Mondwater

 
De Oral-B 3D White Luxe producten beloven verkleuringen op je tanden te verminderen en je gezonde en witte tanden te geven. Klopt dat ook? Ja! Ik heb de producten uitgebreid getest en de verkleuringen op mijn tanden zijn een stuk minder geworden en daarnaast zien mijn tanden er ook witter uit, vooral na het poetsen. Ik denk dat vooral de whitening versneller hierbij een belangrijke rol speelt en dat het minder uitmaakt welke tandpasta en welk soort mondwater je gebruikt. De whitening versneller heeft wel een bijzondere smaak, maar gelukkig went dat na een paar keren poetsen.
 

Kneipp Seconde Body Lotion Amandelbloesem
 
Sinds ik blog ben ik een grote fan van Kneipp geworden. En ook deze seconde body lotion heeft me helemaal overtuigd. De body lotion trekt supersnel in, hydrateert mijn huid intensief en ruikt heerlijk naar amandelbloesem. Ik heb écht spijt dat de tube op is. Momenteel heb ik nog body lotions genoeg, maar in de toekomst koop ik deze van Kneipp zeker nog eens opnieuw. 
 
Essence Stay All Day 16h Longlasting Concealer

In het begin was ik best enthousiast over deze Essence concealer, maar sinds ik de Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer heb ontdekt, vind ik die veel beter werken voor de donkere kringen onder mijn ogen. Die van Essence zou ik dus niet meer opnieuw kopen.

Bomb Cosmetics Sensual Tin Candle
 
Als laatste heb ik een mooie geurkaars van Bomb Cosmetics in de geur Sensual opgemaakt. Het is inderdaad een warme en sensuele geur want de kaars ruikt heerlijk naar vanille, rode vruchten, amber, muskus en sandelhout. De geurkaars heeft ongeveer 30 branduren en de geur is duidelijk aanwezig in de hele woonkamer, echt genieten!
Wat heb jij de laatste tijd zoal opgemaakt? Ik ben benieuwd!
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

21 reacties

 1. Die blikjes van Bomb Cosmetics zijn lief, hè?! Ik wil er binnenkort een paar proberen, maar eerst maar eens wat anders opmaken. Hoezo, te veel geurkaarsen? 😀

  1. Haha, ik kan ook niet genoeg geurkaarsen hebben. En de blikjes van Bomb Cosmetics zien er inderdaad mooi uit!

 2. Wat zit die geurkaars in een mooie verpakking. Heb zelf vandaag ook mijn empties van maart gepost, in videovorm. Is de allereerste keer dat ik dat doe.

 3. Een mandje vol opgemaakt,altijd zo leuk om te zien,ik gooi weg wat leeg is,en weet niet meer precies wat,dat is ouder worden :)xxx

 4. Veel van deze producten kende ik nog niet, of heb ik nog nooit zelf gehad, eigenlijk alleen de watjes van de Action haha! Die zijn echt heel erg fijn. De concealer van Essence is inderdaad duidelijk overtroffen door Catrice.

 5. Wauw wat heb je veel opgemaakt, vind ik zo leuk voor te zien!
  De concealer van Essence is nog steeds bij mij een grote favoriet, maar ik heb die van Catrice nog niet geprobeerd 🙂
  X

 6. Ik ben nu wel heel erg benieuwd naar de producten voor witte tanden. Ik drink zelf veel koffie en thee en dit zie je ook iets op mijn tanden. Ik ga eens in de winkel kijken naar deze producten 🙂

  1. Hey Saskia! Ik drink ook veel thee en had daardoor wat verkleuringen op mijn tanden. Sinds ik de Oral-B producten heb gebruikt, zijn die verkleuringen een stuk minder geworden. Vooral de whitening versneller helpt hierbij.

 7. Die geurkaars viel me meteen op tussen je andere opgemaakte producten. Lijkt me echt een heerlijke geur en dan nog zo'n tinnen doosje! 🙂

 8. Wat heb je weer veel opgemaakt! En het lijken me fijne producten die body lotion van kneip zou ik wel es willen proberen!

Reacties zijn gesloten.