Janzen shower foam bergamot & tonkabeans

Geplaatst door
Enkele weken geleden heb ik een perspakket van Janzen ontvangen. Ik kreeg een body spray, hand wash, verzorgende handcrème en een shower foam opgestuurd. Aangezien ik gek ben op shower foams is dit ook het eerste product dat ik heb getest en waarover ik jullie vandaag iets meer wil vertellen. 
 

Janzen staat voor puur, open en echt. Dit merk bestaat uit huidverzorging, geuren en badaccessoires die rust uitstralen en energie geven. Het merk is 100% Nederlands en staat helemaal voor wellbeing. 

Janzen heeft verschillende lijnen met elk een eigen parfum. De douche foam die ik heb ontvangen komt uit de Black 22 lijn en ruikt naar bergamot en tonka bonen. Het is een kruidige, warme en iets zwaardere geur, perfect voor het najaar. Zowel Glenn als ik vinden het een heerlijke geur. We vinden het een unisex-geur, wat wil zeggen dat deze douche foam zowel door mannen als vrouwen gebruikt kan worden.
 
Ingrediënten:

Aqua Sodium Laureth Sulfate, sopentane, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Isobutane, Decyl Glucoside, Acrylates/Steareth-20 Methacrylate Copolymen, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Cocamide MIPA, Laureth-4, Polyquaternium-39, Parfum, Phenoxyethanol, Methylisothia zolinone, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxide, Alpha Isomethyl Ionone, Butylphenyl Methylpropional, Coumarin Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Linalool.

 

Wanneer ik de douche foam gebruik, dan is het eerst een vloeibare substantie die in een paar seconden in een dik schuim verandert. Heerlijk om te gebruiken en het is zacht voor mijn huid. Na het douchen blijft de geur nog een hele tijd hangen en dat vind ik fijn. De douche foam is heerlijk om je dag mee te beginnen of om te gebruiken voor het slapengaan. Ik voel me helemaal fris en schoon! 

De Janzen shower foam heeft me alvast overtuigd. Deze foam moet echt niet onderdoen voor de foams van Kneipp en Rituals. Ik ben benieuwd of de andere producten van dit merk me ook zo goed zullen bevallen! 
 
De Janzen shower foam bergamot & tonkabeans kost € 7.95 voor 200 ml en is o.a. te koop in de webshop van bol.com en johnbeerens.com. 
 

* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.

 
Ben jij al bekend met de producten van Janzen? En gebruik jij graag douche foams?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

12 reacties

  1. Ik heb hem laatst wel zien staan bij de Dio, maar doordat ik zo'n grote fan ben Rituals, heb ik altijd de angst dat het een soort knock-off is.

  2. Ja ik gebruik heel graag douche foams,jij leerde ze mij kennen:),dit merk ken ik nog niet maar dat komt wel:) xxx

Reacties zijn gesloten.