Opgemaakte producten december 2015

Geplaatst door
De maand december zit er bijna op, tijd voor mijn laatste opgemaakte producten van 2015! In dit artikel laat ik jullie zien welke beauty producten we hier in huis hebben opgemaakt en zoals altijd vertel ik er ook kort bij wat ik ervan vind en of ik het opnieuw zou kopen. Kijk je mee? 
 

Bella Cotton 50 Maxi Wattenschijfjes
 
Zoals elke maand heb ik weer een pak grote wattenschijfjes van de Action opgemaakt. Ik ben er gewoon heel tevreden over: ze pluizen niet, zijn zacht voor mijn huid en ze zijn heel goedkoop.
 
Viofluor Classic Blue Mint Tandpasta
 
Deze tandpasta heb ik bij de Aldi gekocht. Het is een prima basic tandpasta die je tanden schoonmaakt en een frisse smaak achterlaat. Voor mij hoeft een tandpasta echt niet veel te kosten, als hij zijn werk maar doet.
 
NIVEA Repair & Targeted Care Shampoo & Conditioner
 
Deze NIVEA shampoo en conditioner zijn geschikt voor droog, beschadigd en verzwakt haar. Ik vind beide producten heel fijn! Ze verzorgen en herstellen precies daar waar nodig is en beschermen tegen haarschade en haarbreuk. De toegevoegde macadamia olie zorgt voor mooi en gezond haar. Leuk meegenomen is dat de producten heel lekker ruiken en dat de geur lang blijft hangen. Momenteel ben ik een andere shampoo en conditioner aan het testen, maar anders zou ik die van NIVEA zeker opnieuw kopen.
 
NIVEA Body Milk Onder De Douche Cacao
 
Ik geef toe: de afgelopen maand was ik vaak te lui om een body lotion te smeren na het douchen, terwijl mijn droge huid in de winter natuurlijk wel verzorging nodig heeft. Op zo’n momenten ben ik blij dat NIVEA body milk voor onder de douche heeft uitgebracht. Wat een geweldige uitvinding! De geur van cacao is lekker romig en zoet. Je hoeft geen sterke chocolade geur te verwachten, de geur is eerder zacht en subtiel. 
 
Delhaize Deo Roll-On Aloe Vera

Deze deo roller heb ik van mijn zus gekregen om te testen, ze heeft hem gekocht bij de Delhaize. De deo ruikt lekker fris naar Aloe Vera en beschermt mijn oksels tegen nare geurtjes. Wel moet ik erbij vermelden dat ik liever een deo in spray vorm gebruik in plaats van een roller. Ik heb het idee dat een spray beter werkt en persoonlijk vind ik dat ook hygiënischer.
 

Embryolisse Lotion Micellaire
 
Micellair water is onmisbaar geworden voor mij. Ik gebruik het elke ochtend en avond om mijn gezicht te reinigen. Dit Embryolisse micellair water heb ik ontvangen om te testen en ik ben er heel tevreden over. Het verwijdert vlot mijn (oog)make-up en maakt mijn huid goed schoon. Mijn ogen hebben geen last van irritatie en ze prikken niet. Mijn huid voelt wel een beetje droog en trekkerig aan, maar dat gevoel verdwijnt direct van zodra ik een hydraterende dag- of nachtcrème heb gesmeerd. Een nadeel aan dit product is de prijs. Een fles van 250 ml kost € 19.75 en dat is natuurlijk niet goedkoop. Toch moet ik zeggen dat ik dit product prettig in gebruik vind en het dus zeker kan aanraden. 
 
Dr Renaud Raspberry Soft Cream
  
Nog een iets duurder product is de hydraterende crème van Dr Renaud die € 34.90 kost voor 50 ml. Maar ook bij dit product kan ik zeggen dat ik er heel tevreden over ben. Het is een fijne, kwalitatieve crème die je huid goed hydrateert en zacht en soepel maakt. Daarnaast is de subtiele, zoete geur van framboos echt heerlijk. Pluspunt is dat de crème erg zuinig werkt en dat je slechts een klein beetje nodig hebt per keer, dat scheelt natuurlijk ook wel.
 

Lush Frozen Bath Bomb
 
Lush heeft heerlijke bruisballen voor in bad en Frozen behoort zeker tot mijn favorieten. Deze Frozen bruisbal ruikt niet alleen lekker fris en bloemig, maar hij kleurt je badwater ook prachtig blauw met mooie glitters erin. Na het badderen voelt mijn huid zacht aan. Absoluut een aanrader! 
 
Catrice Camouflage Cream 010 Ivory
 
Ik heb veel last van donkere kringen onder mijn ogen dus een goede concealer is zeker een must. Deze camouflage cream doet prima zijn werk, al is hij eigenlijk een tikkeltje te donker voor mijn lichte huid. Gelukkig valt dat in combinatie met mijn foundation niet zo hard op, maar een iets lichtere kleur zou zeker welkom zijn. 
 
 
Rituals Oriental Night Geurkaars 
 
In de winter vind ik het gezellig om geurkaarsen aan te steken. Deze geurkaars van Rituals is echt heerlijk! Ze is best prijzig (€ 18.50), maar het is wel één van de weinige geurkaarsen die ik in mijn hele woonkamer rook. Bovendien is het de enige geurkaars die helemaal opbrand dus je haalt er wel het maximale uit.

Primark Wild Wood Cedar Geurkaars
 
Deze geurkaars van de Primark rook op het eerste zicht heerlijk winters, maar helaas verdween de geur al vrij snel waardoor ik er niet veel aan heb gehad. De Wild Wood Cedar zou ik dus niet meer opnieuw kopen.
Axe Mature Shower Gel
 
Als laatste heeft Glenn nog een paar producten opgemaakt, o.a. deze douchegel van Axe. Glenn vindt dit een prima douchegel die goed schuimt en lekker ruikt. Stiekem vind ik het fijn als Glenn producten van Axe gebruikt want die ruiken altijd zo lekker mannelijk. Is dit herkenbaar voor jullie? 
 
NIVEA Men Sensitive Aftershave Balsem
 
Glenn heeft een gevoelige huid na het scheren en daarom is een sensitive aftershave geen overbodige luxe. Deze aftershave balsem van NIVEA doet goed zijn werk, al vind Glenn dat een aftershave lotion toch iets makkelijker aanbrengt. De geur is lekker fris en zacht zoals we van NIVEA gewend zijn. 
 
Styling Gel Extra Strong
 
Ik sluit dit artikel af met de favoriete haargel van Glenn. Deze styling gel werkt prima en kost nog geen euro (voor 500 ml) bij de Action. Misschien een tip voor jouw vriend, man, broer of papa?
 

* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.

 
Wat heb jij de laatste tijd zoal opgemaakt?
Veel liefs,
Vanessa xxx

18 reacties

  1. Wat leuk dat die Rituals kaars helemaal opbrandt. Ik vind het toch altijd zo'n zonde als er nog een restje was in het potje achterblijft.

  2. Primark kaarsen vind ik meestal niet zo lekker ruiken 🙁 en als de geur inderdaad niet sterk is dan is het wat zonde! Die ritual-kaars lijkt me echt de max. Als m'n vriend me er later laat kopen, dan wil ik deze haha 😉

  3. Leuke producten heb je opgemaakt! Ik krijg dat echt niet allemaal op in een maand haha ik ben al 6 maanden aan het bloggen maar nog nooit een "opgemaakt" post gedaan. Misschien ben ik wel heel erg zuinig haha -x-

  4. -Heel wat heb je opgemaakt:),Ik maakte zowat vanalles op,wattenschijfjes,shampoo,wascreme,haarlak,deo,ik houd het niet zo echt bij….xxx.

Reacties zijn gesloten.