NIVEA Repair & Targeted Care

Geplaatst door
Ik heb snel last van droog en beschadigd haar. Daarom vind ik het belangrijk om mijn haar de nodige aandacht te geven en het goed te verzorgen. Begin deze maand lanceerde NIVEA de Repair & Targeted Care shampoo en conditioner, twee verzorgingsproducten die het haar voeden en doelgericht herstellen. Ik was erg benieuwd of deze producten écht iets zouden doen voor mijn haar en ik heb ze dan ook direct getest. 
 

De NIVEA Repair & Targeted Care lijn is geschikt voor droog en verzwakt haar. Ik heb snel last van droog en beschadigd haar dus ik kan wel wat verzorging gebruiken. De lijn zou je beschadigde haar herstellen en verzorgen. Maar wat maakt deze nieuwe haarlijn nu zo speciaal? NIVEA legt het uit:
De NIVEA Repair & Targeted Care shampoo en conditioner pakken haarproblemen gericht aan. Het geheim achter deze innovatie?
De « intelligente » Kera Detect® technologie die als een magneet de beschadigde haarzones detecteert en zo waar nodig het haar herstelt, versterkt en beschermt. Een verzorging op maat!
 
Deze Kera Detect® technologie herstelt de haren doelgericht via:
 
– Het « Repair Active » ingrediënt dat de beschadigde haarzones precies detecteert.
– Panthenol dat het beschadigde haar diepgaand voedt en het van binnenuit versterkt.
– Peptiden die zich aan het haaroppervlak hechten en het zo beschermen tegen agressieve invloeden van buitenaf.
 
Allemaal ingrediënten die je beschadigde haar herstellen en verzorgen. 

 

 
Ingrediënten shampoo
Ingrediënten conditioner
Ik was mijn haar zo’n 2 à 3 keer per week. Ik gebruik iedere keer een shampoo en conditioner, en 1 keer per week breng ik een haarmasker aan. De voorbije weken heb ik enkel de NIVEA Repair & Targeted Care producten gebruikt omdat ik natuurlijk goed wou testen of de producten werkelijk iets doen voor mijn haar.

Merk ik verschil? Ja! Na de shampoo voelt mijn haar al zacht aan, maar na de conditioner voelt mijn haar nog veel zachter aan. Ik merk dat mijn haar écht gevoed wordt en dat is natuurlijk waar het allemaal om draait. Na gebruik van deze producten is mijn haar minder droog en beschadigd, wat wil zeggen dat deze test goed is geslaagd. Wonderen hoef je natuurlijk niet te verwachten. Het is niet alsof mijn haar er ineens perfect uitziet zoals bij onderstaand model (was dat maar waar!), maar ik merk wel duidelijk verbetering. 
De geur van de producten is trouwens heerlijk fris zoals we van NIVEA gewend zijn. Ik krijg zelfs een complimentje van Glenn dat mijn haar lekker ruikt. Wat wil je nog meer?

De NIVEA Repair & Targeted Care shampoo en conditioner kosten € 3.39 per stuk en zijn vanaf oktober 2015 te koop bij de drogist.

 
 

* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.

 
Gebruik jij haarproducten van NIVEA? Ben jij al bekend met deze lijn?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

10 reacties

  1. Hmm, deze producten kende ik nog niet! Mijn haar kan ook wel een boost gebruiken af en toe, dus deze kunnen daar misschien wel bij helpen.

  2. Ik heb deze ook getest, heb niet zoveel verstand van shampoo maar ik was ook ontzettend enthousiast. Leuk om te lezen dat jij dat dus ook bent. Ik blijf 'm zeker gebruiken!

  3. Fijn van Nivea dat ze terug een topprodukt uitbrengen,ik hou van Nivea met zijn heerlijke geur!xxx

Reacties zijn gesloten.