NIVEA Body Milk Onder De Douche Cacao

Geplaatst door
Heb je een droge huid en heb je na het douchen niet altijd tijd of zin om je lichaam in te smeren met een voedende crème? Hou je er niet van om te moeten wachten tot alles is ingetrokken? Dan is deze NIVEA Body Milk Onder De Douche misschien wel iets voor jou. Tenminste, als je van een warme cacao geur houdt. 
 

Zoals de naam reeds zegt, gebruik je deze body milk onder de douche en niet daarna. In het begin vond ik het idee best een beetje raar. We zijn natuurlijk allemaal gewend om tijdens het douchen een douchegel of body scrub te gebruiken, maar het insmeren van een body milk is toch iets wat ik normaal altijd buiten de douche deed. Inmiddels ben ik het helemaal gewend om dit soort producten te gebruiken. Beter nog: ik vind het zelfs een geweldige uitvinding!
 
 
Het gebruik is simpel: breng je douchegel aan die je gewoonlijk gebruikt en spoel deze af. Daarna smeer je je vochtige huid in met de body milk en spoel je het af. Even afdrogen en je kan meteen je kleren aantrekken. Makkelijk én tijdbesparend!
 
Oh, nog een tip: denk eraan om de restjes van het product uit je douche te verwijderen om uitglijden te voorkomen. 
 
 
Er zijn verschillende varianten van de NIVEA Body Milk Onder De Douche verkrijgbaar. Ik heb de geur cacao en die is geschikt voor de droge huid. De body milk is rijk aan vitamine E, mineralen, anti-oxidanten en natuurlijk cacao boter. Deze ingrediënten gaan je huid intensief voeden en verzorgen. 
 
 
De substantie is zoals bij de meeste bodylotions. Het is een heerlijke, romige textuur die makkelijk uitsmeert. Zoals verwacht ruikt de body milk naar cacao. Ook ruik ik er een klein beetje vanille in, heel lekker! De geur is vrij subtiel dus je hoeft geen sterke chocolade geur te verwachten, maar je moet natuurlijk wel van chocolade houden.  
 
Wanneer ik mijn huid afspoel, dan voel ik dat er een verzorgend laagje achterblijft. Na het afdrogen voelt mijn huid zacht, soepel en gehydrateerd aan. Zelfs mijn droge benen voelen niet meer droog aan. Het werkt dus écht! Na het douchen blijft de geur nog even subtiel hangen, maar het is zeker niet storend of overheersend.
 
Momenteel is deze body milk nog voldoende om mijn huid te verzorgen. Maar als het winter wordt en het nog kouder is, dan is dit product misschien niet genoeg en zal mijn huid meer baat hebben bij een dikke body butter. Maar voor nu, en voor af en toe, is dit product makkelijk en snel. Vooral als je weinig tijd of zin hebt en je huid toch wil hydrateren. 
 
De NIVEA Body Milk Onder De Douche Cacao kost € 5.99 (250 ml) en is te koop bij de drogist.
 
 

* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.

 
Heb jij al een body milk voor onder de douche geprobeerd? 
Veel liefs,
Vanessa xxx 

17 reacties

  1. Dit lijkt me echt een fijn product , ook een fijne uitvinding zo!
    Ik heb het eerlijk gezegd nog nooit geprobeerd!
    Liefs Jorinda

  2. Inderdaad zeer handig om tijd te besparen. Zeker in de ochtend als je haast heb! Ik ben wel benieuwd naar de geur en werking 🙂

  3. Nivea daar ben ik dol op,maar naar cacao ruiken na het douchen vind ik maar niks,ik hou meer van bloemengeuren.Douchegel met bodymelk klinkt dan wel zeer interessant,twee vliegen in 1 slag:)xxx

  4. Die is echt super lekker, maar je moet wel oppassen met hoeveel je gebruikt. Ik ben al een keertje uitgegleden, omdat ik iets te veel had gebruikt. Nu heb ik een antislip matje in de douche liggen, erg handig hulpmiddel tegen het uitglijden.

Reacties zijn gesloten.