Dr Renaud Raspberry Soft Cream

Geplaatst door
De lente komt er stilaan aan! Ook in dit seizoen is het belangrijk om een goede dagcrème te smeren. Je huid moet immers het hele jaar door goed gehydrateerd blijven. Een tijdje geleden kreeg ik van de webshop Viva Pura een Docteur Renaud Raspberry Soft Cream opgestuurd. Deze crème heeft een heerlijk frambozengeurtje, ideaal voor de lente! Ik heb de crème inmiddels getest en vandaag vertel ik je wat ik ervan vind. Lees je mee?
 

Het is de eerste keer dat ik met het merk Dr Renaud in aanraking kwam. Ik vond het dus heel fijn om een nieuw merk te mogen ontdekken! 

 
Dr Renaud is 60 jaar geleden gecreëerd door de Franse dokter Louis Renaud, een geneesheer en verkenner in de cosmetica en de plantaardige schoonheidsverzorgingen. De verzorgingsproducten geven je de professionele know-how van een instituutmerk. Dr Renaud selecteert de meest efficiënte en sensoriële werkstoffen om aan de behoefte van de huid te beantwoorden. Bij deze crème is dat de frisheid van framboos.
 
De Raspberry Soft Cream zit in een strakke, witte tube van 50 ml. Ondanks dat de verpakking er vrij basic uitziet, vind ik het toch heel mooi. Je merkt ook direct dat het om een wat duurder product gaat. De crème kost € 34.90. Hij is geschikt voor de normale en droge huid.

Zoals de naam reeds zegt is het een frambozencrème. De belangrijkste ingrediënten zijn:
 
– Framboosextract: verfrist en verzacht de huid.
– Framboos omega 3: gaat het vocht in de huid behouden.
– Frambozenpitolie: is rijk aan vitamine E. Het beschermt, voedt en hydrateert de huid.
– Frambozenboter: geeft comfort en souplesse.
– Japans bloedgras en cactus extract: geven een directe en langdurige hydratatie (24 uur).
– Rijstsuikers: werken specifiek in op de droge plekken van de huid en gaan daar hydrateren.
Verder is de formule verrijkt met de euforiserende fyto-endorfines van Dr Renaud. Dit is een plantaardig complex dat onmiddellijk een gevoel van welzijn geeft waardoor de huid er ontspannen en stralend uitziet. 
Wanneer ik de crème aanbreng op mijn huid, dan ruik ik meteen de heerlijke zoete geur van framboos. Ik krijg er zo’n lentegevoel van! De crème smeert heel vlot uit en trekt verbazend snel in. Ik heb een normale huid met hier en daar wat drogere plekjes. De crème hydrateert mijn huid goed en ik heb geen last van een droog of trekkerig gevoel. Mijn huid voelt heel zacht, soepel en comfortabel aan. Ook na het aanbrengen blijft de frambozengeur nog subtiel hangen en dat vind ik heel fijn.
Je kan de crème zowel ’s ochtends als ’s avonds gebruiken. Je hoeft dus geen aparte dag- en nachtcrème meer te gebruiken. Ik gebruik de crème het liefst ’s ochtends omdat hij een energieke en opwekkende geur heeft door de frambozen. Leuk om je dag zo te beginnen! De crème werkt trouwens erg zuinig, je hebt maar een beetje nodig.

Besluit: Het is een fijne, kwalitatieve crème die je huid goed hydrateert en zacht en soepel maakt. De heerlijke geur van frambozen is zeker een pluspunt. Daardoor is de crème heel aangenaam om te gebruiken. Ik gebruik de crème nu elke dag met veel plezier!
 
De Dr Renaud Raspberry Soft Cream kost € 34.90 (momenteel € 31.41) en is te koop bij Viva Pura. 
Hou jij van een frambozengeur? 
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

17 reacties

  1. Ik ben een sucker betreft frambozen en dus ben ik benieuwd naar deze crème. Tijdje terug hoorde ik van de website dus hij staat in mijn lijstje om eens wat uit te proberen. Mooie review!

    Liefs Agneta

  2. Wauw wat een fijne crème! Ik hou wel van zon frambozen geur! 🙂 en fijn dat je maar klein beetje nodig hebt!

  3. De geur is heerlijk! de crème klinkt ook erg goed, ben wel benieuwd geworden. Ik vind de prijs wel redelijk als je maar een klein beetje hoeft te gebruiken

  4. Het feit dat het naar frambozen ruikt, zou mij nog meer overhalen de crème aan te schaffen. Ik vind die geur heerlijk! Liefs

  5. Dit lijkt me echt een heerlijke dagcrème ook met name door de frambozen geur, heerlijk!

  6. Deze kende ik nog niet, klinkt echt goed! Fijn ook dat de crème goed hydrateert, dat heeft mijn huid wel vaak nodig. Ik ben ook wel benieuwd naar de geur.

Reacties zijn gesloten.