Mijn eerste Lush bestelling

Geplaatst door
Enkele dagen geleden heb ik voor het eerst een bestelling gedaan bij Lush. Ik heb geen Lush winkel in de buurt dus ik kon niet anders dan online te bestellen. Omdat ik gisteren jarig was, mocht ik van Glenn een paar spulletjes uitkiezen. Superlief! Helaas viel de unboxing een beetje tegen omdat er drie bath bombs gebroken zijn. Ondanks deze teleurstelling wil ik jullie toch mijn nieuwste Lush spulletjes laten zien. Kijken jullie mee naar mijn eerste Lush bestelling?

Mijn eerste Lush bestelling

Aangezien ik heel graag in bad ga, heb ik bij mijn eerste Lush bestelling vooral bath bombs besteld. Sommige bruisballen komen uit de wintercollectie en zijn dus limited edition, sommige zijn het hele jaar door verkrijgbaar.
Dashing Santa – Bath Bomb (€ 5.50)
 
“Met zijn gouden schoentjes, een rode kerstmuts op en zijn kenmerkende witte baard herken je hem meteen: Dashing Santa! Hij vult je bad met de geur van mandarijn, bergamot en oranjebloesem en zorgt voor misschien wel het mooiste dat er is: een kerstgevoel.”
 
In de eerste plaats heb ik Dashing Santa besteld omdat hij er zo leuk uitziet en omdat ik er een echt kerstgevoel van krijg. Ook de geur is heerlijk. Ik weet nu al dat ik niet ga kunnen wachten tot december om deze kerstman in bad te gooien en te kijken wat er gebeurt. 
Father Christmas – Bath Bomb (€ 5.95)
“Vul je bad met een kerstboomgroene kleur en de zoete geur van suikerspinnen. Oh, en met deze Kerstman met rode wangen, niet te vergeten!”
Ook deze kerstman was één van mijn favoriete items uit de wintercollectie, maar helaas is hij helemaal gebroken. Ik weet niet of het aan Lush of Post NL ligt, maar echt leuk is het niet. Hopelijk geeft deze bath bomb nog een leuk effect in bad, en anders hoop ik dat de zoete geur van Snow Fairy het toch een beetje goedmaakt.
Frozen – Bath Bomb (€ 5.95)
“Frozen zorgt voor een magische badervaring, door de prachtige kleuren en heerlijke geur. Het parfum van Tunesische neroli, roos uit Turkije en grapefruit uit Cyprus heeft een opwekkende werking. Frozen heeft dezelfde geur als het verzorgend haarparfum Happy Happy Joy Joy.”
Frozen sprak me aan door de mooie blauwe kleur en natuurlijk ook door de geurbeschrijving. De geur is frisser en sterker dan ik had verwacht, maar ik denk dat de geur wel zachter zal worden zodra ik de bath bomb in het water laat vallen. Als het water net zo blauw wordt als de bomb, dan ga ik zeker genieten.
Shoot For The Stars – Bath Bomb (€ 5.95)
“Ga lekker onderuit liggen in je warme badwater en geniet van dit geweldige kleurenspel en de heerlijke geur van honing en karamel. Shoot For The Stars creëert een betoverend spektakel in je bad, dus wacht even voor je je ogen dicht doet en je je ontspant! Shoot For The Stars heeft dezelfde heerlijke geur als onze Honey I Washed The Kids zeep en It’s Raining Men douchegel.”
Deze bath bomb ziet er niet alleen leuk uit, maar hij belooft ook een geweldig kleurenspel te geven en dat maakt me natuurlijk erg nieuwsgierig. De geur is lekker zoet, mmm… Oké, ik wil in bad, nu!
Twilight – Bath Bomb (€ 4.95)
“Een beetje last van muizenissen in je hoofd? Verjaag ze met een zalig bad met Twilight, een Bath Ballistic die lichaam en geest tot rust brengt met lavendel en tonka. Geniet van de kleureffecten in je bad, deze ballistic verandert in je bad van roze naar blauw.”
Nooo, de tweede bruisbal die kapot is. Dat vind ik niet leuk! Net zoals bij Father Christmas (zie boven) hoop ik dat hij nog een leuk effect geeft in bad. De geur is gelukkig lekker, heel ontspannend en rustgevend.
Sex Bomb – Bath Bomb (€ 4.95)
“Waarom je deze zou gebruiken? Waarom denk je! Sex Bomb zit vol essentiële oliën die al eeuwen gebruikt worden als lustopwekkers: jasmijn en ylang ylang. Een druppeltje scharlei zorgt ervoor dat je niet in paniek raakt en een heldere kijk op de zaken blijft houden. Gebruik voor een spannende date, of deel met een lover die je al jaren kent.”
Sex Bomb is slechts een klein beetje stuk, maar echt mooi ziet het er niet meer uit. Zo jammer! Hopelijk doen de jasmijn en ylang ylang goed hun werk, dan is deze bath bomb toch voor iets goed geweest, haha. De geur is heel lekker, hopelijk kleurt het bad ook mooi.
Snow Fairy – Showergel (€ 14.95 voor 250g)
“Snow Fairy heeft dit jaar gelukkig weer besloten bij ons terug te keren! Er zijn mensen die net zo zuinig met deze douchegel doen tot het weer kerst is, in de hoop dat dit zoete schatje weer een comeback maakt. Gelukkig is dat dit jaar weer het geval. Deze douchegel ruikt zoals ze eruit ziet, heel heel zoet. Naar zoete snoepjes, oh zo slecht voor je tanden, maar oh zo goed voor je humeur. Vergis je niet, dit is niet alleen een douchegel voor kleine meisjes, we kennen genoeg grote stoere mannen die heel gelukkig worden van een douchepartijtje met Snow Fairy!”
Als laatste heb ik een Snow Fairy douchegel gekocht. Ik heb hierover al veel goeds gelezen bij andere bloggers en daarom wou ik deze écht hebben. Ik heb meteen een fles van 250g besteld omdat ik 100g best weinig vind. Als ik het doe, dan doe ik het goed! De geur is inderdaad lekker zoet dus ik ben zeker blij met deze aankoop.
Bij mijn bestelling kreeg ik twee gratis staaltjes: Queen Bee Hair Honey, geschikt voor curly en droog haar. En Maypole, een zeepje in de geur van pepermunt en caramel. Een leuke toevoeging, maar persoonlijk vind ik niet dat je veel hebt aan deze mini verpakkingen. 
Zo, dit zijn mijn nieuwe spulletjes! Ik vind het jammer dat er drie bath bombs gebroken zijn, zeker omdat het de eerste keer is dat ik bij Lush heb besteld én omdat de producten ook niet goedkoop zijn. Ik weet niet of het aan Lush of Post NL ligt, maar het is best een beetje teleurstellend. Gelukkig maken de heerlijke geuren het grotendeels goed. En met de ‘hele’ bath bombs en showergel ben ik natuurlijk heel blij!
Wat vind jij van mijn eerste Lush bestelling? Heb jij al eens besteld bij Lush? Wat zijn jouw favoriete producten?

Veel liefs,
Vanessa xxx

31 reacties

 1. Zo zonde dat er gewoon 3 producten gebroken zijn, ze werken vast nog heerlijk in bad (maar toch zonde!). Snow Fairy vind ik zelf heerlijk denk dat je die ook wel fijn (en vooral zoet haha) gaat vinden xxx

 2. Ooh, superstom dat het gebroken naar je toe kwam! Gelukkig heb ik een winkel dichtbij, want ik weet niet of ik dan zo gauw iets zou bestellen… Hopelijk zijn ze toch super fijn in gebruik!

 3. Jaloerssssss, ik wil ook zo graag een bad. Wat een heerlijke producten heb je uitgekozen. Jij komt de herfst wel prima en ontspannen door zo 🙂 Ik volg je nu op bloglovin, ik zou het erg leuk vinden als je mij terug volgt. XOXO

 4. Aah wat een fijne bestelling wel jammer van die drie kapotte meh! Snow fairy is echt heerlijk hihi!

 5. Wat enorm zonde dat er zo veel producten gebroken zijn! Daarom koop ik liever mijn Lush producten in de winkel…

 6. Een hele collectie ballen:),let wel op dat je de 'sex bomb' niet samen met de kerstman in bad doet:).Wel spijtig van de gebroken spullen,,deze mogen ze je wel nieuwe voor bezorgen,want dat is geen goeie reclame.Veel badplezier xxx

 7. Oh noooooo… Wat zonde dat die bruisballen gebroken zijn! Gelukkig krijg je er nieuwe opgestuurd 🙂 Trouwens, van die Snow Fairy ben ik zelf ook supertevreden, mmm… ik hou wel van een zoete geur! mijn fles is bijna op, maar heb al een verse fles klaarstaan 😉 trouwens, ik wist niet dat Lush ook naar België verstuurde, ik dacht dat dat enkel in Nederland was, fijn te weten! 🙂 x

 8. Zo zonde dat ze gebroken zijn zeg! Maar je hebt heerlijke producten van lush besteld. Ik ben vooral weg van snowfairy. Heb er een sample van gehad maar als ik eens in de buurt ben haal ik zeker te weten een grote fles 😀

 9. Jammer van die gebroken bruisballen, zo zonde! Ik hoop die sowieso niet, ik vind het iets teveel geld voor 1 bad. Ik koop wel de Bubble Bars, daar kan ik een stuk vaker mee doen.

 10. Ik heb één keer bij Lush besteld en dat was als cadeau voor een vriendin. Alles was toen gelukkig nog heel en het proefmonstertje heb ik zelf gehouden. Het was een scheerschuim achtig iets en daar heb ik toch zeker wel een paar keer mijn benen mee kunnen scheren.

 11. Spijtig dat je bestelling tegenviel. Ik wil ook al zo lang eens iets van Lush bestellen, maar de verzendkosten en prijzen zelf houden me tegen.
  Die staaltjes die je erbij kreeg vind ik wel leuk!

 12. Oh dat kerstmannetje is schattig! Ik heb Sex Bomb hier thuis liggen, maar vind het een beetje zonde om deze te gebruiken, binnenkort maar eens gebruiken samen met mijn vriend, kan je er tenminste met 2 van genieten 😉

 13. Jaaa de Snow Fairy! En super dat ze je nieuwe bruisballen gaan sturen, wat een service zeg. Je bent goed geslaagd bij Lush!

 14. Super om te lezen in de reacties dat Lush je nieuwe bruisballen heeft gestuurd! Vanwege de prijs zou het namelijk zonde zijn om niet de volledige ervaring van de bruisballen te krijgen.
  Zelf vind ik Lush een zeer aangename winkel met toffe producten, veel plezier ermee!

Reacties zijn gesloten.