In bad met Lush: Dashing Santa bath bomb

Geplaatst door
Vorige week schreef ik een review over de Lush Shoot For The Stars bath bomb, vandaag is het tijd voor Dashing Santa. Dit is een bruisbal in de vorm van een kerstman. Dat is natuurlijk superleuk met de kerstdagen in het vooruitzicht, maar is deze bath bomb wel even leuk als dat hij eruit ziet? 
 

Dit zegt Lush over Dashing Santa bath bomb:

 
“Met zijn gouden schoentjes, een rode kerstmuts op en zijn kenmerkende witte baard herken je hem meteen: Dashing Santa! Hij vult je bad met de geur van mandarijn, bergamot en oranjebloesem en zorgt voor misschien wel het mooiste dat er is: een kerstgevoel.”
De ingrediënten:
 
Natrium Bicarbonaat (Sodium Bicarbonate), Citroenzuur (Citric Acid), Wijnsteenzuur (Tartaric acid), Titaniumdioxide (Titanium Dioxide), Bergamot essentiële olie (Citrus aurantium bergamia), Oranjebloesem absolue (Citrus aurantium amara), Water (Aqua), Parfum (Perfume), Sodium Laureth Sulfaat (Sodium Laureth Sulfate), Lauryl betaïne (Lauryl Betaine), *Hydroxycitronellal (*Hydroxycitronellal), *Limonene (*Limonene), *Linalool (*Linalool), Sneeuwvlokjes glitter, Glitterpoeder, stralend goud (Potassium Aluminium Silicate, Titanium Dioxide, IJzeroxides), Kleurstof 14700 (Colour 14700)
 
Tijd om de bath bomb in bad te gooien! De foto’s zijn iets donkerder omdat ze in de badkamer zijn gemaakt. 
 
Mijn ervaring:


Dashing Santa zorgt voor een mooi oranje-rode kleur in bad. In het echt ziet de kleur er roder uit dan op de foto’s. De bruisbal ruikt lekker zoet, maar zodra ik in bad zit, dan ruik ik bijna niets meer van de geur. Dat vind ik zo jammer! De kerstman ziet er superleuk uit en geeft een mooi kleurtje in bad, maar dat is het dan ook. Voor mij is het belangrijk dat een bath bomb lekker ruikt als ik in bad zit en daarom zou ik deze Dashing Santa niet meer opnieuw kopen. Ik wou dat ik iets anders kon zeggen, maar de bruisbal ziet er leuker uit dan hij in werkelijkheid is. 
 
Lush Dashing Santa bath bomb kost € 5.50 en is te koop in de Lush winkels of online. Let op: deze bruisbal is een limited edition en behoort tot de kerst- en wintercollectie. 
 
 Heb jij al een Lush bath bomb geprobeerd? Wat is jouw favoriet?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

12 reacties

  1. Wat vreemd dat de lucht niet meer aanwezig is als je in bad zit, van een product van Lush verwacht ik toch wel iets meer. Vind het wel onwijs schattig eruit zien x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *