In bad met Lush: Sex Bomb bath bomb

Geplaatst door
Het is bijna weekend, tijd voor wat me time in de badkamer! En hoe kan dat beter dan met een heerlijke Lush bruisbal? In november en december liet ik jullie al kennismaken met Shoot For The Stars, Frozen en Dashing Santa. Vandaag is het de beurt aan de Sex Bomb bath bomb. Deze bruisbal ziet er niet alleen mooi uit door het roosje dat erin zit, maar hij kleurt je badwater ook mooi roze en ruikt heerlijk naar jasmijn en ylang ylang. Kijk je mee? 
 

Dit zegt Lush over Sex Bomb:

 
Waarom je deze zou gebruiken? Waarom denk je! Sex Bomb zit vol essentiële oliën die al eeuwen gebruikt worden als lustopwekkers: jasmijn en ylang ylang. Een druppeltje scharlei zorgt ervoor dat je niet in paniek raakt en een heldere kijk op de zaken blijft houden. Gebruik voor een spannende date of deel met een lover die je al jaren kent.
 
De ingrediënten:
 
Natrium Bicarbonaat (Sodium Bicarbonate), Citroenzuur (Citric Acid),Natriumsesquicarbonaat (Sodium Sesquicarbonate), Parfum (Perfume), Soyamelk (Glycine soja), Musk, synthetische (Synthetic Musk), Jasmijn absolue (Jasminum grandiflorum), Scharlei essentiële olie (Salvia sclarea), Ylang Ylang olie (Cananga odorata), Titaniumdioxide (Titanium Dioxide), Propyleen glycol (Propylene Glycol),*Limonene (*Limonene), *Linalool (*Linalool), Lilial (Lilial), Alpha Isomethyl Ionone (Methyl Ionone), Kleurstof 17200 (Colour 17200), Kleurstof 42090 (Colour 42090),Kleurstof 14700 (Colour 14700), Kleurstof 45410 (Colour 45410), Rijstpapier, bloemen (Rice Paper Flower).
 
Tijd om Sex Bomb in bad te leggen!
 

 

Mijn ervaring:
 
Sex Bomb is een heerlijke bruisbal! Hij kleurt je badwater mooi roze (love it!) en ruikt heerlijk naar jasmijn en ylang ylang. Het is een bloemige, beetje zoete en sensuele geur. Leuk is dat het roosje even op het water blijft drijven. Uiteindelijk lossen de zachte bloemblaadjes vanzelf op. Na het badderen voelt mijn huid zacht aan en ook de lekkere geur blijft nog een tijdje aanwezig, heerlijk! Het is niet de ‘spannendste’ bruisbal die ik al heb gehad omdat hij niet echt voor een kleurenspektakel zorgt, maar hij is zeker fijn om even helemaal te ontspannen. Alleen of met je lover, die keuze is aan jou!

Lush Sex Bomb Bath Bomb kost € 4.95 en is te koop in de Lush winkels en online in de webshop.

Heb jij al een Lush bath bomb geprobeerd? Wat is jouw favoriet?

Veel liefs,
Vanessa xxx

24 reacties

  1. Lijkt mij heerlijk om te gebruiken en vind de bruisballen van Lush ook nog eens niet zo heel duur, alleen hebben wij dan helaas geen bad 🙁 Snel maar eens weekendje weg gaan boeken haha x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *