In bad met Lush: Shoot For The Stars

Geplaatst door
Onlangs heb ik een bestelling gedaan bij Lush. Naast de Snow Fairy douchegel bestelde ik ook heerlijke bruisballen voor in bad. Iedere keer dat ik nu in bad ga, dan gooi ik een Lush bath bomb in het water. Gisteren gebruikte ik de Lush shoot for the stars bath bomb, een bruisbal die lekker zoet ruikt en die voor een mooi kleurenspel zorgt. 
 

Dit zegt Lush over de bruisbal:

“Ga lekker onderuit liggen in je warme badwater en geniet van dit geweldige kleurenspel en de heerlijke geur van honing en karamel. Shoot For The Stars creëert een betoverend spektakel in je bad, dus wacht even voor je je ogen dicht doet en je je ontspant! Shoot For The Stars heeft dezelfde heerlijke geur als onze Honey I Washed The Kids zeep en It’s Raining Men douchegel.”
 
De ingrediënten:
 
Natrium Bicarbonaat (Sodium Bicarbonate), Citroenzuur (Citric Acid), Zoete Sinaasappelolie, Braziliaanse (Citrus Sinensis), Bergamot essentiële olie (Citrus aurantium bergamia), Wijnsteenzuur (Tartaric acid), Titaniumdioxide (Titanium Dioxide), Lauryl betaïne (Lauryl Betaine), Sodium Laureth Sulfaat (Sodium Laureth Sulfate), Benzyl benzoaat (Benzyl Benzoate), Citronellol (Citronellol), Lilial (Lilial),*Limonene (*Limonene), *Linalool (*Linalool), Parfum (Perfume), Kleurstof 14700 (Colour 14700), Kleurstof 45410 (Colour 45410), Kleurstof 17200 (Colour 17200),Kleurstof 42090 (Colour 42090), Kleurstof 45350 (Colour 45350), Kleurstof 47005, Zilver glitterpoeder, Glitterpoeder, roze, Witte eetbare sterretjes.


Tijd om de Lush Shoot For The Stars bath bomb in bad te gooien! De foto’s zijn natuurlijk in de badkamer gemaakt, vandaar dat ze iets donkerder zijn. 

Mijn ervaring:


Shoot For The Stars zorgt voor een mooi kleurenspektakel in bad. Het water wordt grotendeels donkerblauw, maar er komen ook gele, roze en oranje kleuren tevoorschijn. Daarnaast krijg je best veel schuim te zien. Na een paar minuten badderen verdwijnt het schuim volledig en wordt het water helder blauw (daar heb ik geen foto van aangezien ik toen al in bad zat). Er zitten ook subtiele glitters in het water maar die zie je niet terug op je huid. Met een beetje fantasie lijkt mijn bad wel een blauwe sterrenhemel, zo mooi! De geur is lekker zoet en zacht, en ook na het badderen blijft de geur nog een tijdje aanwezig. Volgens Lush zou de bruisbal naar honing en karamel ruiken, maar ik ruik eigenlijk alleen de honing, heel lekker! Ik heb echt genoten van deze bath bomb en ik zou hem zeker opnieuw kopen.


Aangezien ik minstens één keer per week in bad ga (de andere dagen douch ik), kunnen jullie in de toekomst nog meer van dit soort artikels verwachten. Hopelijk vinden jullie het leuk!


Lush Shoot For The Stars bath bomb kost € 5.95 en is te koop in de Lush winkels en in de webshop

Heb jij al een Lush bath bomb geprobeerd? Wat is jouw favoriet?
Veel liefs,
Vanessa xxx

15 reacties

  1. Klinkt zó goed en wat ziet het er zo mooi uit! Ik ga eigenlijk nooit in bad, ik douche altijd, maar als ik zo'n bath bomb zie, heb ik zin om een bad te nemen ipv een douche!

  2. De geur lijkt me heerlijk! Echt zo'n herfst/winter geur. Ik vind het altijd zo'n tof gezicht hoe die Lush badproducten zo enorm kleurrijk zijn in het water!

  3. Gelukkig maar dat je erbij vertelt dat je de rest van de week doucht :p haha vond ik grappig..
    Ik heb nog nooit een lush bathbomb gebruikt. (shame on me) Ik heb dan ook geen bad.
    Wil het toch wel graag een keer uitproberen..

  4. Ik geniet er altijd van hoe mooi zo'n bathbomb het water kleurt! Ik ben dol op lush en deze lijkt me ook wel erg fijn 🙂

  5. Oh wat heerlijk! Met dit koude weer mis ik een bad echt, vorig jaar hadden we er nog één in ons oude huis.

  6. Wat 1 bal allemaal niet kan doen,hoewel het er eerst toch een beetje vies uitziet,is er een prachtig eindresultaat.xxx

Reacties zijn gesloten.