Opgemaakte producten juli 2015

Geplaatst door
De maand juli is alweer voorbij, tijd voor mijn opgemaakte producten! Vandaag laat ik jullie zien welke producten we hier in huis hebben opgemaakt, en zoals altijd geef ik er ook een korte review bij. Kijk mee!
 

Kruidvat Sensitive Maxi Wattenschijfjes
 
Zoals elke maand heb ik weer een pak grote wattenschijfjes opgemaakt. Die van Kruidvat werken heel fijn: ze pluizen niet en ze zijn zacht voor mijn huid.
 
Nivea Aqua Effect Verfrissende Reinigingsdoekjes
 
Ook maakte ik een pak reinigingsdoekjes van Nivea op. Eerlijk gezegd vond ik ze niet zo bijzonder. Ik vond de doekjes niet ‘nat’ genoeg en voor € 4 had ik toch iets meer verwacht. Ik zou ze daarom niet meer opnieuw kopen.  
 
 
Kruidvat Micellair Water 3 in 1
 
Het micellair water van Kruidvat is voor mij een budgettopper! Hij verwijdert vlot mijn (oog)make-up, voelt lekker fris en irriteert mijn huid niet. Dit product is trouwens ideaal voor de gevoelige huid want het is vrij van parfum en alcohol. Ik gebruik ondertussen al een nieuwe fles, zo fijn vind ik hem! 

Fa Fresh & Dry Deodorant Green Tea
 
Ik heb echt spijt dat deze deodorant op is want hij ruikt heerlijk. De geur van groene thee is lekker fris en aangenaam. Verder is de werking ook prima. Beschermt goed tegen zweetgeurtjes, bevat geen alcohol, irriteert niet na het scheren, laat geen witte strepen achter… Ik kan alleen maar positieve dingen zeggen. Deze koop ik zeker opnieuw!
 
 
Kruidvat Spa Secrets Traditions Of Japan Shower Foam
 
Deze douche foam hebben Glenn en ik samen gebruikt. Het is een unisex geur dus dat kan perfect! We zijn allebei heel enthousiast over deze foam. De geur van bamboo & blue lotus is lekker fris en een tikkeltje houterig, daar houden we van. En ook het schuim zelf is geweldig, heerlijk zacht en romig. Momenteel hebben we nog douche foams genoeg, anders hadden we zeker al een nieuwe gekocht. 
 
Nivea Body Milk Onder De Douche Honey
 
Een body milk voor onder de douche, wat een fantastische uitvinding! De afgelopen maand heb ik nauwelijks een aparte body lotion of butter gesmeerd. Ik gebruikte altijd deze Nivea body lotion. Ideaal voor als je weinig tijd of zin hebt en je huid toch wil hydrateren. Bovendien is de zoete geur van honing echt heerlijk! 
 
Listerine Mondspoeling Fresh Mint


Dit mondwater heeft alleen Glenn gebruikt. Hij zegt dat het mondwater heel sterk is qua smaak, maar dat je adem daarna wel lange tijd fris blijft. Ondanks dat het een beetje ‘brand’, zou hij dit product toch opnieuw kopen.   


Oral-B Pro-Expert Whitening Tandpasta


Deze tandpasta hebben we samen opgemaakt. Gewoon een goede tandpasta! Hij maakt je tanden goed schoon, smaakt fris… Maar wittere tanden krijgen we er helaas niet van. Toch een beetje jammer als een tandpasta dat belooft en dan niet waarmaakt. 
 
E.L.F. Make-up Mist & Set
 
Nog een fijne ontdekking! Deze E.L.F. make-up spray heeft de bedoeling om je make-up te fixeren en de hele dag mooi te laten zitten. Het ziet er dan een stuk minder poederig uit. Mooi meegenomen is dat de mist verzorgende ingrediënten bevat zoals Aloë Vera, groene thee, komkommer en vitaminen A, C en E. Een aanrader! Bij mijn volgende bestelling gooi ik deze zeker opnieuw in mijn winkelmandje. 
 
Max & More Lippenbalsem
 
Als laatste een lippenbalsem van de Action. Ik heb hem zo vaak gebruikt waardoor de tekst op de verpakking niet meer leesbaar is. Het is gewoon een basic lippenbalsem. Niet zo verzorgend als de Labello’s, maar in de zomer heb ik dat ook niet nodig. 
Heb jij al één van deze producten geprobeerd?
Veel liefs,
Vanessa xxx

21 reacties

  1. Ik kocht ook de doekjes van Nivea en ze zijn inderdaad niet nat genoeg, vind ik ook. Niet rampzalig ofzo, maar de doekjes van Kruidvat eigen merk zijn beter én goedkoper. En de deo van Fa vind ik ook heel goed! xxx

  2. Momenteel ben ik een 'opgemaakt-artikel' aan het schrijven voor morgen. Toevallig, haha! Het Micellair Water van Kruidvat lijkt me erg fijn! Momenteel heb ik een variant van L'Oréal. Die is ook erg prettig. Leuk om te zien wat je afgelopen maand hebt opgemaakt!

  3. wat een leuke artikelen zijn de opgemaakt artiklelen toch, zelf heb ik een fles nivea onder de douche op het plankje staan, hij staat er al best een tijdje omdat ik hem wat minder fijn vind dan ik gehoopt had, best leuk om te zien dat echt ieder mens van alles en nog wat anders ervaartt

  4. De nivea doekjes vond ik ook te droog,van die van kruidvat ben ik wel zeer tevreden,Leuk te zien dat je best wel wat opgebruikt hebt:)xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *