NIVEA Body Milk Onder De Douche Honey

Geplaatst door
Heb je een droge huid en heb je na het douchen niet altijd zin om je lichaam in te smeren met een hydraterende crème? Hou je er niet van om te moeten wachten tot deze is ingetrokken? Dan is de NIVEA Body Milk Onder De Douche Honey misschien wel iets voor jou. Zoals de naam reeds zegt, gebruik je deze body milk wanneer je nog onder de douche staat. Ideaal om je lichaam te hydrateren als je weinig tijd of zin hebt!

Het idee van een body milk onder de douche is best een beetje raar. We zijn allemaal gewend om tijdens het douchen een douchegel of body scrub te gebruiken, maar het insmeren van body milk is toch wel iets wat ik normaal altijd buiten de douche doe. Langs de andere kant is het ook heel makkelijk om deze stap direct tijdens het douchen te doen. Een conditioner laat je immers ook in je haar trekken. Zo ben je meteen klaar!


Er zijn verschillende varianten verkrijgbaar. Ik heb de geur honing en die is geschikt voor de droge huid. 

Het gebruik is heel simpel: breng je douchegel aan die je gewoonlijk gebruikt en spoel die af. Daarna smeer je je vochtige huid in met de body milk en spoel je het af. Even afdrogen en je kunt meteen je kleren aantrekken.


Tip: Denk eraan om de restjes van het product uit je douche te verwijderen om uitglijden te voorkomen.

De substantie is zoals bij de meeste bodylotions. Het is een heerlijke, romige textuur. De warme, zoete geur van honing komt je meteen tegemoet, mmm! Wanneer ik mijn huid afspoel, dan voel ik dat er een verzorgend laagje achterblijft. Na het afdrogen voelt mijn huid zacht, soepel en gehydrateerd aan. Het werkt dus écht! Fijn is dat de geur nog een tijdje blijft hangen waardoor je nog even lekker kan nagenieten.

 
Het product is makkelijk in gebruik en doet prima zijn werk, maar ik merk wel het verschil met een ‘gewone’ bodylotion. Als je echt een droge huid hebt (bv. je benen), dan is dit product waarschijnlijk niet genoeg en zal het niet je gewone bodylotion vervangen. Maar voor af en toe is het wel makkelijk en snel, bv. als je weinig tijd hebt en je huid toch wil hydrateren. 
Ik ben positief over deze Nivea body milk. Het zal voor mij nog niet mijn gewone bodylotion vervangen omdat mijn benen meer hydratatie nodig hebben, maar voor af en toe is het zeker een makkelijk en snel alternatief!

De Nivea Body Milk Onder De Douche Honey kost € 5.99 (250 ml) en is o.a. te koop bij de drogist en Bol.com.
 
    Heb jij al een bodylotion voor onder de douche geprobeerd?
Veel liefs,
Vanessa xxx
 
Volg mijn blog op Bloglovin, Facebook, Instagram en Twitter

29 reacties

 1. Deze variant van Nivea is echt heel erg lekker ik had de flacon hier in huis ook zo leeg (ik ben niet de enige fan hier in huis haha) x

 2. Dit werkt inderdaad écht. Ik had een staatlje gekregen en dit weekend getest. Ben er tevreden over, al denk ik dat het voor mensen met een droge huid inderdaad niet voldoende is. Maar prima voor een normale huid!

 3. Deze is zooooo lekker! Ik heb 'm een poos gehad in combi met de douchegel met dezelfde geur. Heaven!

 4. Ik heb ze nog niet geprobeerd , maar ben er wel onwijs nieuwsgierig naar! Het klinkt zóó fijn 🙂 Het vervangt dan niet compleet bodylotion, maar alle beetjes helpen

 5. Zou ideaal zijn. Ik ben nl niet zo van het smeren na het douche.

 6. Ik heb hier zelf een andere variant van en ik vind het vooral superhandig voor als ik geen tijd heb voor een normale body butter of lotion! 🙂

 7. Dit product vind ik zó fijn! Ik heb een keer een tester gehad, en het is zo'n handig product. Ik moet echt een keer een fullsize gaan kopen!

 8. Inderdaad heel handig als je haast hebt. Dan vind ik dit de perfecte oplossing om toch een beetje een zachte huid te hebben 😀

 9. Wel een leuke uitvinding eigenlijk want ik ben wel zo iemand die na het douchen de tijd niet meer neemt om nog bodylotion te smeren omdat het zo lang duurt eer het intrekt! Liefs

 10. Ik gebruikte het nog niet maar zeker het proberen waard,vrouwen kunnen nu eenmaal 2 dingen tegelijk:):)xxx

 11. Ik heb deze van Nivea gebruikt, ik heb de cacaoversie en de gewone gebruikt en ben er tevreden mee 🙂 Ik gebruik hem in de zomer omdat in de winter mijn huid veel harder uitdroogt en dan heb ik wel een gewone bodybutter nodig 🙂 Liefs! x

Reacties zijn gesloten.