Budget tip: Biocura bodylotion voor onder de douche (ALDI)

Geplaatst door

Review Biocura bodylotion voor onder de douche – Afgelopen weekend deed ik boodschappen bij de Aldi en natuurlijk nam ik ook een kijkje in hun beauty afdeling. Ik was aangenaam verrast toen ik zag dat ze nu ook bodylotions voor onder de douche verkopen. Voor € 2.99 nam ik een fles mee naar huis en vandaag vertel ik je wat ik ervan vind!

biocura bodylotion voor onder de douche

Biocura bodylotion voor onder de douche

De Biocura bodylotion voor onder de douche zit in een fles van 400 ml en heeft een klikdop. Er zijn twee varianten beschikbaar: één voor de droge huid met amandelolie en één voor de normale huid met avocado-olie. Ik nam de laatste variant mee naar huis omdat ik die geur het lekkerste vond.

biocura bodylotion onder de douche

Wat zegt Aldi over dit product?

Biocura douchelotion is speciaal ontwikkeld voor de droge / normale huid en kan direct onder de douche worden toegepast. De vochtinbrengende emulsie trekt snel in de natte huid. Alleen nog maar afdrogen en direct aankleden!

Ingrediëntenlijst

ingrediënten biocura bodylotion

Hoe moet je de Biocura bodylotion gebruiken?

Breng de douchegel aan die je gewoonlijk gebruikt en spoel die af. Daarna smeer je je vochtige huid in met de Biocura bodylotion en spoel je het af. Even afdrogen en je kunt meteen je kleren aantrekken. Let op: Verwijder altijd de restjes van de bodylotion uit de douche om uitglijden te voorkomen.

Mijn ervaring

Op het eerste zicht lijkt de bodylotion een vaste textuur te hebben, maar het uitsmeren gaat ontzettend makkelijk. De frisse geur van avocado-olie is echt heerlijk! Wanneer ik de bodylotion afspoel, dan voel ik dat er een verzorgend laagje achterblijft. Na het afdrogen voelt mijn huid zacht, soepel en gehydrateerd aan. De Biocura bodylotion doet dus goed zijn werk en is voor mij zeker een budgettopper!

Merk ik verschil met een ‘gewone’ bodylotion? Ja. Als je écht een droge huid hebt, bijvoorbeeld in de winter, dan is dit product waarschijnlijk niet genoeg en zal het niet je gewone bodylotion kunnen vervangen. Maar voor de zomer vind ik dit product zeker oké. Bovendien werkt het makkelijk en snel, en dat is ideaal voor als je weinig tijd hebt en je huid toch wil hydrateren.

biocura bodylotion

De Biocura bodylotion voor onder de douche kost € 2.99 (400 ml) en is te koop bij Aldi.

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Review: Biocura Aqua-Complete Hydraterende Crème (ALDI)