Unboxing StyleTone Box Augustus 2015

Geplaatst door
Gisteren ontving ik mijn allereerste StyleTone box, spannend! Dit is een beautybox die je maandelijks of per 3, 6 of 12 maanden kan bestellen. Voor € 12.50 krijg je 5 full size beauty producten. De inhoud is een verrassing dus je weet niet op voorhand wat er zal in zitten. Dat kan heel leuk zijn, maar het kan ook een beetje tegenvallen. Ik was alvast ontzettend benieuwd naar de inhoud en vandaag laat ik je zien wat er allemaal in de box zit. Kijk je mee?

De producten zitten in een simpel, kartonnen doosje. Voordeel is dat het doosje dun genoeg is en makkelijk door de brievenbus past. Je hoeft dus niet per se thuis te zijn om de box in ontvangst te nemen.
 
 
In het doosje zit een mini magazine met daarin achtergrond informatie over de producten en merken, maar ook tips en kortingscodes. Het magazine is in het Engels, maar gelukkig kan je op de website de Nederlandse vertaling terugvinden. 
 
De StyleTone Box heeft iedere maand een nieuw thema. De box wordt altijd verstuurd in de maand waarin je je aanmeldt, wat inhoudt dat alle nieuwe leden die zich aanmelden op uiterlijk 31 augustus de box zullen ontvangen. Maar dit keer is het anders! De augustus box is namelijk een summer limited edition en dat wil zeggen: op = op! 
Het eerste wat me opvalt is dat het allemaal make-up is en geen verzorgingsproducten. Sommigen onder jullie zullen dat net heel leuk vinden, maar ik heb liever een mix van make-up en verzorging. Dat is natuurlijk een persoonlijke voorkeur.
 
Tijd om de make-up van dichterbij te bekijken!
 
 
So Susan – Light Diffuser (€ 19.51)
 
“Dit multifunctionele product is bedoeld om te shapen en highlighten. Hiermee zijn twee huidige beauty trends; shaping en strobing, binnen handbereik. Dit product zit vol met vochtinbrengende ingrediënten zoals cacoa, papaya en zeewier extract. Het zal je vermoeide huid verjongen en genezen. Bonus punten voor de cacao geur die we kennen van de too-faced poeders.”
De producten van So Susan hebben me tot nu nog niet kunnen overtuigen, en ook deze illuminator en bronzer duo maakt me niet wild enthousiast. De highlighter is best mooi, maar de bronzer is veel te donker voor mijn lichte huid. Gelukkig maakt de lekkere cacao geur het toch een beetje goed!
 
 
Be a bombshell – Lipgloss Pink Punch (€ 11.50)
 
“Deze longlasting lipgloss is onderdeel van een prachtige reeks vol glitter en glossy. Wij hebben gekozen voor twee glossy kleuren, zoals ook gezien op de Dior catwalk voor deze herfst. Deze mauve kleuren zijn hoe dan ook flaterend en geven je een goed alternatief wanneer je op zoek bent naar een break van al die lipstick. De kleur is makkelijk op te bouwen van naturel tot shine.”
 
Ik hou van lipgoss en Pink Punch is een prachtige kleur. Het is een beetje een donkere roze, rode kleur. Ook ruikt de lipgloss subtiel naar kersen en dat vind ik fijn. Ik heb hem natuurlijk geprobeerd, maar helaas valt hij erg tegen. De lipgloss is niet makkelijk aan te brengen en plakt enorm. Zo jammer, want de kleur is echt mooi!
 
 
 
 
Pixi – Lid Last Shadow Pen (€ 9.99)
 
“Dit oogschaduw potlood is enorm gemakkelijk te gebruiken, makkelijk te blenden en zal niet plooien. De licht-reflecterende pigmenten lichten de look op voor een soft focus effect. Vitamine E voedt en beschermt je huid en toegevoegde peptiden vullen fijne lijntjes op. Je hebt niet eens een kwast nodig! Het enige nadeel dat wij hebben gevonden is dat hij niet op te draaien is zoals we verwachtten, maar je kunt gewoon elke puntenslijper gebruiken.”
 
Ik gebruik eigenlijk nooit een oogschaduw stick omdat ik het niet handig vind om aan te brengen. Ik vind een oogschaduw in een doosje gewoon veel makkelijker werken. Daarnaast is de champagne kleur niet echt mijn ding. 
 
 
Stila – Pencil Sharpener (€ 5.95)
“Okay, helemaal eerlijk… Deze was niet gepland! Toen we de Pixi lid last pennen ontvingen waren we licht teleurgesteld omdat ze niet op te draaien bleken. En hoe slijp je ze dan? Nou we wilden je hierbij graag uit de brand helpen. En deze werkt natuurlijk ook heel goed op je andere botte lip en eye pencils!”

Een puntenslijper is natuurlijk handig om in huis te hebben, maar ik vind het toch teleurstellend dat dit in de box zit. Stila heeft waarschijnlijk genoeg producten die meer de moeite waard zijn.
 
 
Lookx – Exclusive Eyeliner (€ 17.65)
“Deze matte longlasting eyeliner is zo gepigmenteerd dat je nooit meer een zwarte liner van ander merk wil gebruiken. Het is een handige twist up, en hoeft dus niet geslepen te worden. Maar wil je toch een scherp puntje, dan zit er een kleine sharpener op de achterkant van het pencil.”
 
Aangezien ik nooit eyeliner gebruik, kan ik hier ook niet veel mee doen. De kwaliteit ziet er wel prima uit dus ik ga hier zeker iemand anders gelukkig mee maken!
 
Mijn besluit:
 
Ik vind het niet fijn om te zeggen, maar deze StyleTone box is niet mijn ding. Ik heb liever een box waar ook verzorgingsproducten in zitten. Daarnaast kan de make-up me ook niet overtuigen. De bronzer is veel te donker, de lipgloss is erg plakkerig, eyeliner en oogschaduw stick gebruik ik niet, en de puntenslijper vind ik niet de moeite. Ik vond het superleuk om de box een keer te proberen, maar voor mij is de inhoud toch een beetje teleurstellend.
 

* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.


Wat vind jij van de augustus box?

 

Veel liefs,
Vanessa xxx

20 reacties

  1. De inhoud zelf vind ik wel leuk maar deze merken komen best wel vaak terug bij Styletone en andere boxen, dat vind ik zelf wel jammer en niet echt vernieuwend x

  2. Ik vind het op zich wel een leuke box! Ik vind het super dat er merken als Pixi en Stila in zitten, al had ik gehoopt op een toffer Stila product. Jammer dat het net allemaal producten zijn die jij niet graag gebruikt. Ik zal zelf niet snel een abonnement nemen op een box, dan spaar ik dat geld liever om het uit te geven aan iets dat ik 100% graag wil.

  3. Spijtig dat de inhoud wat tegenvalt,leuk voor hen die graag meer make-up gebruiken.De eyeliner vind ik de max:)xxx

  4. Het idee is best leuk, een box met make-up, maar ik kan mij inderdaad voorstellen dat hij je tegenvalt. Een puntenslijper? Dat vind ik wel echt een minpunt!

    1. Je kan deze augustus box nog bestellen zolang de voorraad strekt, omdat het een summer limited edition is. Op = op!

  5. Ik had al meer teleurstellende verhalen gehoord. Wat jammer! Hopelijk volgende maand leuker! Ik ben zelf wel heel benieuwd naar de shadow pen

Reacties zijn gesloten.