Persbericht: Kruidvat The Beauty Of Oil

Geplaatst door
Oliën zijn ideale huidverzorgers voor het gehele lichaam. De verzorgende en actieve ingrediënten zorgen ervoor dat de huid soepel, glad en gevoed blijft. Olie dringt dan ook goed door tot de diepere lagen van de huid. Kruidvat helpt huid en haar met heerlijke oliën uit haar eigenmerkassortiment. Nieuw en perfect voor een beauty boost is de Body Oil Caring Warm Vanilla, een lichaamsolie die de huid een weldadige verzorging geeft. Geen beautybehandeling is meer compleet zonder olie. Ontdek het bij Kruidvat en laat de huid profiteren van al het goede dat een olie te bieden heeft.

Nieuw: Body Oil Caring Warm Vanilla

Geheel nieuw vanaf 11 augustus in het assortiment is de Body Oil Caring met warme vanillegeur. De voedende ingrediënten laten de huid heerlijk zacht aanvoelen en de rijke combinatie van shea butter en amandelolie voedt de huid diep en beschermt de huid tegen uitdrogen. De olie bevat een lichte formule die snel wordt opgenomen door de huid zonder een vettig olielaagje achter te laten. Resultaat is een licht glanzend effect voor een prachtige glow.
Beauty oils
Naast de nieuwe body oil heeft Kruidvat meer favoriete olieproducten in haar assortiment die de huid verzorgen, voeden, beschermen en zacht maken.
De Beauty Oil voor lichaam en gezicht is speciaal ontwikkeld voor het helpen verminderen en verzachten van littekens en (zwangerschaps)striemen. Een andere olie voor het lichaam is de ‘Treasures of Morocco’ lichaamsolie uit de Spa Secrets collectie van Kruidvat, die is geïnspireerd op het hammam-ritueel waarbij de huid diep wordt gereinigd en verzorgd. Deze geparfumeerde olie met arganolie en rozenextract trekt snel in.
 
Voor het haar is er de Haarolie Moroccan Argan Oil. Deze is verrijkt met Marokkaanse arganolie, bekend om de intensief voedende en verzachtende eigenschappen. Het maakt het haar direct soepel, zacht, pluisvrij én glanzend. Voor onder de douche is er de verzorgende Douche Olie. Deze geeft de huid een boost aan hydratatie. Na het douchen voelt de huid weer langdurig soepel aan.

De producten zijn verkrijgbaar bij alle Kruidvat winkels.
 
Prijs:

Kruidvat Body Oil Warm Vanilla € 3,99
Kruidvat Beauty Oil € 5,95
Kruidvat Haarolie Maroccan Argan Oil € 2,49
Kruidvat Douche Olie € 2,49
Kruidvat Spa Secrets Morroco Body Oil € 4,99

Ben jij benieuwd naar één van deze producten? 
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

11 reacties

  1. Zelf ben ik erg verliefd op de body oil uit de spa secrets lijn, maar naar deze ben ik ook benieuwd. Jammer genoeg kan ik niet veel vanilleproducten gebruiken. Er zijn mensen in mijn omgeving die niet tegen die geur kunnen

Reacties zijn gesloten.