3 x roze: Fa, Andrélon en Essence

Geplaatst door
Roze, het is en blijft mijn favoriete kleur. Als klein meisje was ik gek op alles wat roze was, en ook nu word ik nog steeds aangetrokken tot deze kleur. In mijn beauty stash zit dan ook opvallend veel roze. Daarom leek het mij een fijn idee om hierover iets te schrijven. Ik heb drie producten gekozen die ik momenteel veel gebruik: een douchegel van Fa, een heat protect spray van Andrélon en een blush van Essence. Kijk mee!
 

♥ Fa Shower Gel Magic Oil Pink Jasmine
 
Laat ik maar meteen eerlijk zijn, deze douchegel heb ik vooral gekocht omdat hij er zo mooi uitzag. De roze verpakking, de glittertjes… Ik kon er niet aan weerstaan. Toen ik nog even aan de fles rook, dan wist ik het zeker: die neem ik mee naar huis! Inmiddels heb ik hem al een paar keer gebruikt en ik vind hem heel fijn. De douchegel bevat micro-oliën die de huid intensief voeden en beschermen tegen uitdroging. Hij maakt de huid heel zacht, en het frisse parfum van Roze Jasmijn prikkelt de zintuigen. Het is een heerlijke geur! Jammer dat de geur na het douchen vrij snel vervliegt. Er zitten trouwens geen glitters in de douchegel, het is alleen maar de verpakking. 
 
♥ Andrélon Pink Collection Heat Protect Spray
 
Nadat ik mijn haar heb gewassen, dan laat ik het aan de lucht drogen. Een haardroger gebruik ik bijna nooit. Wat ik wel bijna dagelijks gebruik is een stijltang. Om mijn haar te beschermen tegen de hitte van de stijltang, gebruik ik eerst altijd een heat protect spray. Momenteel gebruik ik eentje van Andrélon en daar ben ik heel tevreden over! Het product wordt in een fijne nevel over mijn haar verspreid en daarna kan ik meteen aan de slag met de stijltang. De geur is ontzettend lekker! De spray beschermt goed mijn haar, en hij maakt het ook mooi en zacht. Wat me meteen opviel aan het flesje is de beveiliging. Je moet eerst een knopje indrukken vooraleer je het product kan gebruiken. Dat vind ik erg handig, zeker als je de spray meeneemt in je toilettas.
 
♥ Essence Silky Touch Blush 10 Adorable
 
Ik heb een heel lichte huidskleur en daarom vind ik het fijn om mijn wangen een fris en subtiel kleurtje te geven. De laatste tijd gebruik ik vaak de blush van Essence. De kleur 10 Adorable is een mooie, zachte en roze tint. Perfect voor de lichte huidjes! De blush is goed gepigmenteerd en je kan hem mooi opbouwen. Het is een matte, roze kleur en dat vind ik fijn. In de winter heb ik liever niet teveel shimmers op mijn gezicht. De blush heeft een leuk patroontje, maar na één keer aanbrengen is het mooie motiefje al helemaal weg. Het doosje is op zich dus geen pareltje, maar de blush is alvast heel mooi en subtiel voor iedere dag!
 
Heb jij veel roze producten in je stash?

Veel liefs,

 

Vanessa xxx

26 reacties

  1. Zo leuk! Ik word ook altijd aangetrokken door roze producten. Vrolijke kleurtjes of motiefjes doen gewoon sneller kopen 🙂

  2. Nou en of ik veel roze producten heb, vind het een geweldige kleur …De Fa douchegel staat op mijn lijstje om uit te gaan testen….ben er wel heel benieudw naar….

  3. wat een leuke roze producten!!! <3 die blush lijkt me geweldig!!! 😀
    Ik heb wel wat roze producten zoals een blush van Essence en een lipgloss …

  4. Super leuk en origineel artikel, ik heb zelf ook de Andrélon heat protecting spray. Die blush lijkt me ook echt prachtig bij jouw huid en die shower gel doet me echt aan shampoo van vroeger denken, toen had ik ook altijd een roze verpakking.

  5. Wat hou ik ook van roze! Die blush heb ik zelfs al opgemaakt. De heat protector lig al een tijdje in mijn review lade. En de douchegel klink heerlijk! Jammer dat die wel wat sneller vervliegt!

  6. De Andrélon Pink Collection Heat Protect Spray heb ik sinds pas ook ontdekt. Helaas is deze zonder actie vrij duur. Ik hou heel erg van Budget dingetjes. Maar van vele positieve reviews ben ik hem toch gaan kopen. Uiteraard in de actie.
    Ik vind hem echt fijn werken.

Reacties zijn gesloten.