Mijn nieuwe schoenen: Le Coq Sportif & Omoda

Geplaatst door
In tegenstelling tot veel andere vrouwen is mijn schoenen stash heel beperkt. Ik heb meestal maar twee à drie paar schoenen die ik dan ook continu draag. In september vorig jaar heb ik voor het laatst enkellaarsjes gekocht. Omdat die inmiddels een beetje versleten zijn, vond ik het tijd om nieuwe schoenen aan te schaffen. Ik heb meteen twee paar schoenen gekocht: sneakers en slip ons. Kijk mee!
 

Bij Zalando heb ik lage sneakers van Le Coq Sportif gekocht. De sneakers zijn zwart met gouden details. Ik vind ze heel mooi! Ik twijfelde een beetje tussen maat 40 en 41 maar ben uiteindelijk toch voor maat 40 gegaan. Ik voel dat ik de schoenen nog een beetje moet inlopen maar dat komt vast wel goed. Verder zitten de sneakers heel comfy en voelen ze ook luchtig aan. Ik ben er heel blij mee! Normaal kosten de sneakers € 69.95 maar ik heb ze kunnen scoren voor € 49.95. Leuk dat Zalando ook na de solden nog korting geeft!

 

Voor het tweede paar schoenen ben ik uit mijn comfortzone gestapt. Ik heb voor de eerste keer in mijn leven slip ons gekocht! Al sinds vorig jaar wilde ik graag slip ons aanschaffen maar ik wist niet goed of die schoenen me wel zouden staan. Laatst kwam ik in de webshop Omoda terecht en vielen mijn ogen op deze slip ons met luipaardprint. Ik was er meteen verliefd op! Ik besloot mijn kans te wagen en sleepte deze schoenen in mijn winkelmandje. 

 
Toen ik de schoenen thuis ontving, dan werd ik nog verliefder. Ze zijn zo leuk! Op de website heb ik gelezen dat de schoenen klein uitvallen dus voor de zekerheid heb ik direct maat 41 besteld en dat was een goede keuze. De slip ons zitten ontzettend comfortabel en ze voelen heel luchtig aan. Ik beklaag me dat ik niet eerder zo’n schoenen heb gekocht. Nu ik weet dat ze zo goed zitten, ga ik in de toekomst zeker nog slip ons aanschaffen! 

Deze schoenen zijn vooral bedoeld om in de lente te gaan dragen, maar ik ben van plan om wollen inlegzooltjes te kopen zodat ik ze ook nu al af en toe kan aantrekken. Ik kan niet wachten! De slip ons kosten normaal € 49 maar met korting heb ik er € 45 voor betaald.

 
Wat vind jij van mijn nieuwe schoenen? Bestel jij soms schoenen online?

Veel liefs,
Vanessa xxx

17 reacties

  1. Ik vind je slip ons zo leuk! Ik zit er ook over te denken om ze te kopen. Ik ben er alleen nog niet over uit welke kleur/print ik het liefst wil. Veel plezier met je mooie nieuwe schoenen.

  2. Ik vind ze beide erg leuk,maar zo eerder voor het 1e dan voor het 2e paartje gaan….vanwege de kleur en het model, die kan je zo handig combineren

  3. Leuke schoenen! Zwarte schoenen passen tenminste overal bij dus voor mij echt een musthave! Ik vind het alleen wel heel lastig om schoenen online te bestellen. De maat verschilt bij mij nog wel eens, tis maar net hoe de schoen valt!

Reacties zijn gesloten.