Valentijnstip: Mok met naam of tekst

Geplaatst door
Zaterdag is het Valentijnsdag! Een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven. Dit kan met een romantisch etentje maar ook met een cadeautje. Wil je graag een leuk en origineel cadeau geven aan je vriend(in) en heb je weinig inspiratie? Neem dan een kijkje in de Nederlandse webshop Bulbby. In deze webshop kan je zelf producten bedrukken met een naam of tekst. Denk maar aan mokken, handdoeken, kookschorten, kussenslopen, telefoonhoesjes en nog zoveel meer. Ik kreeg de kans om een product naar keuze te ontvangen en vandaag ga ik jullie hier meer over vertellen. Kijk mee!
 

Mijn vriend drinkt graag koffie en daarom heb ik voor een gepersonaliseerde mok gekozen. Het is een mooie, strakke en witte mok van keramiek die je kan bedrukken met een naam of tekst. Er zijn verschillende ontwerpen beschikbaar en je hebt de keuze uit meerdere kleurtjes. Mijn vriend houdt van donkerblauw dus heb ik de kleur navy gekozen. Ik heb de mok ondertussen al aan mijn vriend gegeven en hij is er heel blij mee!

 
De mok kost € 11.95 inclusief bedrukking. De verzendkosten naar België en Nederland zijn € 3.50. Na 3 werkdagen had ik mijn bestelling in huis. Er is ook een spoedbestelling mogelijk. Als je voor 14 uur besteld, dan word je bestelling nog dezelfde dag verstuurd. Handig als je nog een last minute cadeautje voor Valentijn nodig hebt!
 
Naast de mok vind ik nog andere items leuk in de shop. Hieronder enkele favorieten voor hem én haar!
 
VOOR HEM
 
 
VOOR HAAR
In de webshop vind je dus genoeg ideetjes voor Valentijn! Maar eigenlijk vind je er leuke spulletjes voor zowat iedere gelegenheid: verjaardag, trouwen, geboorte van baby, vakantie, back to school en ga zo maar door. Mocht je op zoek zijn naar een persoonlijk en origineel cadeau voor iemand, dan kan ik deze shop zeker aanraden!
 
Wat vind jij van de mok? En wat zou jij graag krijgen voor Valentijn?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

21 reacties

  1. Echt een tof idee! Mijn vriend houdt heel erg van koken dus zo'n schort zou wel nog iets voor hem zijn! Bedankt voor de tip!

  2. Ziet er allemaal heel leuk uit! Zo'n gepersonaliseerd cadeautje is toch altijd wat fijner dan gewoon een knuffelbeer? 🙂

  3. Super leuk om te geven met Valentijnsdag, het maakt het net wat persoonlijker, vooral de mok vind ik super tof!

  4. Leuke ideeën. Ik heb wel eens met de XL mok van Blond Amsterdam voor mijn vriend zijn neus staan zwaaien. Die met al die stelletjes er op en de tekst 'You and me are meant to be." Maar denk niet dat de hint is aangekomen. 😉

Reacties zijn gesloten.