Shoplog C&A en New Look

Geplaatst door
Ik ben absoluut geen fashion blogger, maar af en toe vind ik het leuk om mijn nieuwe aankoopjes te laten zien. Vorige vrijdag ben ik samen met mijn mama een namiddagje gaan shoppen en het leek mij wel fijn om mijn gekochte items in een artikel te plaatsen. Kijken jullie mee?

C&A


Als eerste heb ik twee t-shirts gekocht: een blauwe en een grijze. Meestal ga ik voor basic t-shirts, maar deze keer vond ik de prints wel leuk. T-shirts draag ik eigenlijk het hele jaar door. Als het warm weer is kan ik er zo mee naar buiten, en anders doe ik er een gilet of vestje over
.

Dan heb ik een lange, blauwe cardigan gekocht. Ik vind zulke cardigans heerlijk om te dragen, zeker nu de herfst er stilaan aankomt. De cardigan is lekker warm! Hij is trouwens ook mooi in combinatie met de blauwe t-shirt.
 

Ook heb ik een vestje gekocht. Ik heb dit vestje al meerdere keren zien hangen bij C&A en dit keer heb ik eindelijk besloten om het mee naar huis te nemen. Ik heb even getwijfeld omdat ik dit soort vestje nog nooit eerder heb gedragen, maar het staat zo mooi dat ik het gewoon moest hebben. Het vestje is ook mooi in combinatie met de grijze t-shirt. Het fleurt je hele outfit meteen op.
 
NEW LOOK


Als laatste heb ik bij New Look een paar bruine enkellaarsjes gekocht. Al van toen ik nog naar school ging, koop ik mijn enkellaarsjes in deze winkel. Ik vind ze mooi, comfortabel en ze kosten ook niet te veel. Het nadeel is dan weer dat ze vrij snel ‘kapot’ gaan, maar dan koop ik gewoon een nieuw paar. Ik ben heel blij met deze schoenen! Momenteel staan er vooral sneakers in mijn kast en nu de herfst eraan komt, vind ik het fijn om ook enkellaarsjes te kunnen dragen.

 
Prijzen
 
T-shirts: € 9
Cardigan: € 19
Vestje: € 25
Enkellaarsjes: € 25
 
Wat vind jij van mijn aankoopjes? Ga jij soms winkelen bij C&A of New Look?

Veel liefs,
Vanessa xxx

37 reacties

  1. Mijn favorieten zijn de blauwe shirt en de enkellaarsjes! Ik ga regelmatig is naar de C&A, omdat het de enige deftige kledingwinkel in mijn dorp is haha 🙂 x

  2. Vorig jaar heb sinds jaren we eens wat aangeschaft bij de C&A. Heb het idee dat ze flink hun best gedaan hebben om wat hipper te worden 🙂

  3. Wat een leukerd, die cardigan! En die enkellaarsjes ook. Ik ben gisteren bij C&A geweest, voor twee simpele jeansleggings voor de herfst. C&A heeft best leuke kleding!

  4. Hele mooie outfits, echt leuk voor de herfst, die enkellaarsjes zijn inderdaad erg leuk, ze zien er mooi uit. Hele leuke shoplog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *