Nail Polish | Artstix Duo Blue Maldives & China Glaze I Pink I Can

Geplaatst door
Door Sanne. Van de webshop PrettyPolish mocht ik een tijdje geleden enkele prachtige lakjes ontvangen. Ik ben altijd heel dankbaar als webshops mij de kans geven om deze uit te testen. Met veel enthousiasme maakte ik het pakketje open en wat zaten er prachtige lakjes in. Met lekker veel glitter! Vandaar dat ik vandaag twee heel glitterige nagellakjes van twee verschillende merken voor jullie uittest. Kijk gezellig mee!
 

Het eerste lakje dat ik mocht ontvangen is van het merk Artstix in de kleur Blue Maldives. Het is duidelijk een twee in één lakje. Aan de ene kant vind je een mooie blauwe kleur en aan de andere kant zit nog eens een zilveren glitterige topcoat. Ik ben gek op blauw! Ik kon dus niet wachten om deze uit te testen. Ik vind de flacon een erg aparte vorm hebben. Iets vergelijkbaars in mijn stash heb ik zeker niet. Toch vind ik het ’twee in één’ idee erg slim bedacht!
 

Het kwastje ziet er best oké uit. Niet te dik, niet te dun. Let’s go!

 
 
Resultaat
 
De eerste foto’s zijn zonder topcoat, op de onderste foto’s heb ik de glittertopcoat gebruikt om enkele accenten aan te brengen. Ik vind dit mooier dan als ik alle nagels met glittertopcoat bedek. Anders ziet het er snel too much uit. De blauwe kleur vind ik in ieder geval fantastisch! Als ik naar mijn nagels kijk moet ik echt denken aan de zee of aan zeemeerminnen. Het zal wel aan mij liggen ;). Verder bracht de nagellak perfect aan in één à twee laagjes en bleef hij nog eens goed zitten ook. 10/10 dus! 
 
Ten tweede mocht ik een rosé gouden glittertopcoat testen genaamd I Pink I Can van het merk China Glaze. Ik was altijd al erg benieuwd naar dit merk, maar ik had hier nog nooit iets van uitgetest. Mijn hart maakte dus een sprong toen ik deze in het pakketje terug kon vinden. Yaay!

Maar wat is de flacon verdomd moeilijk om mooi vast te krijgen op foto! Mijn excuses hiervoor. Vandaar dat ik er maar één redelijk gelukte foto van heb. De flacon is in het echt veel mooier dan ik hier kan weergeven. Het kwastje ziet er wat aan de dunne kant uit. Ik hoop dat dit gemakkelijk aan te brengen is.
 
Resultaat
 
Ik heb eerst de topcoat alleen uitgetest. Hier zie je het resultaat na een aantal laagjes. Best mooi! Ik vond de glittertopcoat wel wat moeilijk aan brengen. Ik krijg nogal weinig glitters mee met één laagje, waardoor je al snel een stroperig en dik effect krijgt. 
Daarna heb ik de glittertopcoat over een ander nagellakje aangebracht. Zo vind ik het effect het allermooist. Ik heb de topcoat ook hier als een soort van accent aangebracht. Zo wordt een misschien wat saai roze kleurtje meteen opgefleurd! Ik vind deze topcoat erg mooi! Hij blijft ook muurvast zitten. Na een week de glittertopcoat er af krijgen was een ware hel! 🙂 
Conclusie: Twee prachtige en kwalitatief goede lakjes van twee merken die ik voorheen nog nooit had uitgetest. Ik ben erg enthousiast! Ik ben zo blij dat ik eindelijk eens kennis gemaakt heb met de lakjes van China Glaze. Naar de toekomst toe wil ik er zeker nog een paar aanschaffen van dit merk! 
Beide nagellakjes zijn te koop bij PrettyPolish. De Artstix Duo kost normaal € 7.95 maar is nu in de aanbieding voor € 4.95. Het China Glaze lakje kost € 5.95. 
 
Welk lakje vind jij het mooist?
 
Liefs,
Sanne

18 reacties

  1. Mooie lakjes. Vooral die blauwe kleur vind ik erg mooi. En een topcoat is inderdaad het mooist als hij ook doet waar hij voor is; een toplaag over een andere nagellak zijn. Dat geeft meestal inderdaad het mooiste effect 😀

  2. Hallo allemaal, mijn naam is Courtney Bieneman, een burger van de V.S.; ben 42 jaar oud… Ik wil dit medium gebruiken om te informeren u alles over de goedheid van de heer voor tenslotte leidt mij tot een echt en echte lening uitlener genoemd mijnheer Mason Diego, de managing director van Diego lening bedrijf nadat opgelicht door andere nep kredietverstrekkers, ik hopeloos was en wist niet wie te vertrouwen terwijl hij kwam en een grote glimlach op mijn gezicht op mijn grootste verrassing zetten. Iemand van u die een slachtoffer van zwendel ook zijn, u moet hinderen neen meer cos, ik breng je hebben goed nieuws en de enige geldschieter u vertrouwen kan, net contact met hen nu via e-mail: [email protected] voor meer info op hoe te om uw lening te krijgen. En nogmaals bedankt mijnheer Mason Diego moeten voor het geven van me een lening van 154,000.00 dollar…

Reacties zijn gesloten.