Makeup Revolution Blushing Hearts

Geplaatst door
De Makeup Revolution Blushing Hearts stonden al een tijdje op mijn verlanglijstje. Omdat de blushes enkel te koop zijn in Nederlandse webshops en de hoge verzendkosten me tegenhielden, was het er nog niet van gekomen om ze te bestellen. Ik was dan ook dolblij toen ik een Blushing Heart ontving van Bianca, een Nederlandse blogger waarmee ik een beauty swap heb gedaan. Ik weet dat er ondertussen al veel reviews over zijn geschreven, maar toch wil ik graag mijn enthousiasme met jullie delen. Kijken jullie nog even mee naar dit mooie plaatje?

 

Er zijn drie Makeup Revolution Blushing Hearts verkrijgbaar: Candy Queen of Hearts, Peachy Keen Heart en Blushing Heart. Ik wou het liefst de Blushing Heart, en ik ben dan ook heel blij dat Bianca me net die blush heeft opgestuurd.

 
Ik vind de hartvormige verpakking ontzettend mooi. En als ik naar de drie roze tinten in het doosje kijk, dan ben ik al helemaal verliefd. Ik vind het echt een plaatje, bijna te mooi om te gebruiken.

Het is een baked blush, wat wil zeggen dat de blush ‘gebakken’ is en hierdoor een mooie glans geeft. 


Wat een prachtige pigmentatie! De derde kleur heeft zelfs grove, zilveren glitters. Feestelijk!

Mocht je de glitters willen vermijden, dan is dat perfect mogelijk. Je hoeft niet per se alle kleurtjes tegelijk te gebruiken, los van elkaar kan ook.

Ik vind het altijd moeilijk om blushes op foto vast te leggen. Ik vind het resultaat in het echt altijd veel mooier dan op de foto. Toch hoop ik dat jullie het zo een beetje kunnen zien.

De pigmentatie is vrij sterk. Ik heb een lichte huid en moet oppassen dat ik niet teveel ineens aanbreng, anders krijg ik al snel een clown-effect. Goed afkloppen is de boodschap! Verder vind ik de blush heel mooi, er zit een prachtige glans in. Het is echt een blush die je een mooie en frisse look geeft. Het resultaat op mijn wangen is een mix van de eerste twee kleurtjes en een klein beetje van de derde kleur. De donkerste kleur is al snel te heftig voor mij dus daar mag ik niet teveel van gebruiken.  

Ik ben heel blij met deze blush en zou hem zeker aanraden!

De Makeup Revolution Blushing Hearts zijn te koop voor € 6.99 bij de Nederlandse webshops Make-Up Musthaves en Beauty 88. 

Heb jij al een Blushing Heart?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

30 reacties

 1. Leuk dat je dit ontvangen hebt bij een swap. Deze blush heb ik al een paar keer voorbij zien komen, maar ik vind de verzendkosten ook redelijk duur. Leuk geschreven!

 2. Wat een schattige verpakking! Daarom alleen al zou ik 'm graag in mijn stash willen verwelkomen 😉 Prachtige zachte tinten! Veel plezier ermee!

 3. Wat een leuke blush. Niet alleen de verpakking ziet er goed uit maar de blush zelf ook. Jammer dat de verzendkosten zo hoog zijn.

 4. Wat een prachtige blush zeg! Mooie verpakking en prachtige kleuren :). Staat je ook echt goed!
  Top dat je deze van Bianca hebt gekregen met de swap :).

 5. Ziet er heel erg mooi uit! De verpakking vind ik ook zo leuk en de kleuren zijn stuk voor stuk prachtig.

 6. Dit is echt een pareltje! Best wel jammer dat ze in België niet te koop zijn anders had ik al lang 1 besteld x

 7. HEBT U% 100 LOAN FINANCE GRATIS NODIG?

  CHEVRON FINANCE FIRM is een tak van CHEVRON COMPANY die leningen verstrekt aan individuele en publieke sectoren die financiële bijstand nodig hebben tegen een lage rente van 2%. Slecht krediet acceptabel, de Algemene voorwaarden zijn heel eenvoudig en attent. U zult nergens spijt van krijgen in deze leningstransactie omdat wij u zullen laten glimlachen. Ons bedrijf heeft veel doorbraken gerealiseerd in het aanbieden van eersteklas financiële diensten aan onze klanten, vooral op het gebied van syndicaatsleningen en kapitaalverstrekking aan particulieren en bedrijven. We hebben de noodlijdende industrieën weer tot leven gebracht en we steunen goede zakelijke ideeën door geld beschikbaar te stellen voor hun parvenu. We hebben een netwerk van investeerders die bereid zijn om fondsen van welk bedrag dan ook aan individuen en organisaties te verstrekken om zaken en activiteiten te starten. Ik wil dat u begrijpt dat CHEVRON FINANCE FIRM erop uit is om het minder financiële voorrecht weer op het goede spoor te krijgen door alle soorten leningen aan hen te verstrekken (EG) hypotheken, zakelijke leningen voor woningkredieten en leningen voor slechte leningen commerciële leningen, start-up leningen voor werkkapitaal, bouwleningen, autoleningen, hotelleningen en studieleningen, persoonlijke leningen, schuldenconsolidatieleningen, waar wacht u nog op, waarom probeert u het niet. CHEVRON FINANCE FIRM is thuis en is vrij van schulden die geïnteresseerd zijn. Schrijf ons via
  E-mail: [email protected]
  Kantoorlijn: +1-202-381-1907

Reacties zijn gesloten.